レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

En fantastisk skidresa till Val Thorens! Pister­na Àr lÃ¥nga, varierade och det Àr aldrig lÃ¥ngt hem eftersom ski-in/ski-out gör allt sÃ¥ smidigt. Vi bodde pÃ¥ Hotel Le Sherpa, dÀr personalen var super... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Vi hade köpt enbart flyg + transfer, dÀrmed ingick vi inte riktigt i deras hantering. SÃ¥ vi fick sjÀlva efterfrÃ¥ga info om upphÀmtnings plats och tider för resan hem. Allt löste sig men kÀndes lite t... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Helt underbar resa som gick till Mayrhofen Österrike, maten var jÀttebra lite rörigt pÃ¥ frukosten dÃ¥ det inte blev ett naturligt flyt. Lite oklarheter nÀr det gÀllde middagen dÃ¥ vi var lite sena och b... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi hade en fantastisk och solig vecka 11 i Obertauern. Hotell Aurora lÃ¥g 50 meter frÃ¥n pisten och mitt i byn och pÃ¥ gÃ¥ngavstÃ¥nd till allt. Bra frukostbuffe och goda middagar. Nortlanders personal var... もっず芋る

䌁業情報

1. スキヌ䌑暇
  2. ツアヌ オペレヌタヌ
  3. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Nortlander Skitours har sedan 1990 arrangerat skidresor och skidsemester till Alperna och Àr idag ett av Sveriges och Skandinaviens största skidresebolag. Vi har valt att fokusera på stora, högt belÀgna skidorter, som vi menar ger absolut bÀsta upplevelsen. Vi har både lÀgenheter och hotell i alla kategorier, samt egna hotell och chalet som vi driver i egen regi och med egen personal. På alla våra skidresor ingår liftkort och guideservice. Vi hoppas att vår erfarenhet och kompetens kan gynna dig på din nÀsta skidresa.

4.5

Toppen

👍☀ allt var toppen

2025幎12月25日

Tack! Vad hÀrligt att höra att allt var toppen 😊☀
Vi hoppas få hÀlsa dig vÀlkommen på en ny skidresa framöver.

Utsikten personalen skidåkningen

Åkte SnÀlltÃ¥get ner till Bad Gastein. Utgick frÃ¥n Göteborg, mitt misstag klev pÃ¥ i NÀssjö istÀllet för gÃ¥ pÃ¥ natttÃ¥get direkt i Malmö. Åka tÃ¥g Àr alltid mysigt, Àven om man inte sover sÃ¥ bra. Maten pÃ¥ tÃ¥get Àr inte vad den varit. Gulliga guider som mötte upp pÃ¥ station och transfer. Hotell Krone Àr nyrenoverat men en del fattas fortfarande. Kompenserats av fantastisk hjÀlpsam personal .Maten enkel men vÀllagad och god. För oss var skidÃ¥kningen som bÀst i Schlossalm. DÀr finns en ny resturang med fantastisk panorama utsikt. Efter en dag i backen var det skönt att koppla av i det nÀrliggande spa som ingÃ¥r i hotellet.
Glöm inte att ta med sjukvårdskortet!

2025幎12月20日

Hej Peter,
Tack snÀlla för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du Àr nöjd med din resa och upplevelsen hos oss. Det betyder mycket för oss.

Vi hoppas få möjlighet att hÀlsa dig vÀlkommen tillbaka på en ny skidresa framöver!

5぀星のうち5の評䟡

Supersmidigt och enkelt att resa med

Supersmidigt och enkelt att resa med Nortlander. Vi var så nöjda med vår resa till Sestriere. Guiderna Alberte och Josefine var supergulliga och hjÀlpsamma. Rekommenderas varmt!

2025幎12月20日

Nortlander からの回答

Stort tack för din fina recension! Vad hÀrligt att höra att resan till Sestriere upplevdes som både smidig och enkel, och att Alberte och Josefine kunde bidra med så bra service under vistelsen. Det betyder mycket för oss att ni kÀnde er nöjda med helheten.
Vi hoppas få möjlighet att hÀlsa er vÀlkomna på en ny skidresa med oss snart igen!

5぀星のうち1の評䟡

Bokade en resa 4 månader fram i tiden

Bokade en resa 4 månader fram i tiden och ville avboka efter en halvtimme eftersom vi ville åka med vÀnner som bokat med annan byrå. Northlander vÀgrar, hÀnvisar till sina resevillkor att ångerrÀtt vid köp online inte gÀller paketresor. Otroligt uselt att inte kunna lösa detta nÀr man ringer tillbaka inom en timme efter bokning. Så otroligt dålig kundservice, kommer aldrig att boka med dom igen!!

2025幎12月11日

Nortlander からの回答

Tack för att du delar din feedback, Mats. Vi förstår att situationen blev frustrerande och beklagar verkligen att det inte motsvarade era förvÀntningar.

Vid bokning godkÀndes våra resevillkor, dÀr det framgår att ångerrÀtt inte gÀller för paketresor efter genomförd betalning. Vi vill Àndå gÀrna hjÀlpa till att se om det finns alternativa lösningar, till exempel möjligheten att lÀgga till ytterligare rum eller Àndra bokningen på annat sÀtt. Kontakta oss gÀrna direkt, så ser vi vad som går att ordna.

5぀星のうち1の評䟡

Priserne på deres hjemmeside er meget

Priserne på deres hjemmeside er meget misvisende. I deres oversigt står en ferie for 4 i en uge til omkring 6000 kr pr mand. Så klikker man lidt videre og så stiger prisen til 9100 kr pr mand uden vi har tilvalgt noget.

2025幎9月29日

Hej Andreas,

Tak for din anmeldelse. Du har helt ret i, at priserne på vores hjemmeside lige nu kan virke misvisende. På grund af en teknisk fejl vises de uden inkluderede produkter som liftkort og transfer, og derfor ser prisen anderledes ud, når man klikker videre.

Vi arbejder på at lÞse problemet hurtigst muligt. Indtil da er du meget velkommen til at skrive til os på nortlander@nortlander.dk, så hjÊlper vi dig gerne med at få den korrekte pris.

Venlig hilsen

Emil fra Nortlander

VÃ¥rskidresa

Upplevelsen svarade upp till mina förvÀntningar. Bra skidåkning, dock liten del av systemet avstÀngd då vi var dÀr i mitten på mars. Frukosten var bra, italiensk, och kvÀllsmaten riktigt bra. Trevlig hotellpersonal och guide från Nortlander.

Hej Anders,

Tack snÀlla för ditt omdöme! Det glÀder oss att du haft en fin skidresa och att både maten, hotellet och vår guide bidrog till en hÀrlig upplevelse.

Vi ser verkligen fram emot att få hÀlsa dig vÀlkommen tillbaka nÀsta vinter!

BarnvÀnliga Passo Tonale

Bra skidsystem och boendet på hotell Vittoria låg nÀra backen, vilket gjorde det lÀtt att åka skidor med små barn. Hotellet hade underbar frukost och ok middag. Fint spa och superbra mini club och bad för barn.

Hej Catrine,

Stort tack för ditt omdöme! Det lÃ¥ter som att ni haft en hÀrlig och smidig skidresa med barnen – precis sÃ¥ vi hoppas att en familjesemester ska kÀnnas. HÀrligt att höra att bÃ¥de frukost, spa och barnklubb levde upp till förvÀntningarna.

Vi hoppas få vÀlkomna er tillbaka till Alperna nÀsta vinter!

5぀星のうち4の評䟡

Tydlig info inför resan o bra guider på

Tydlig info inför resan o bra guider på plats!

Hej Åse,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att skriva nÃ¥gra rader. Vi Àr jÀtteglada att höra att du kÀnde dig vÀl förberedd inför resan och att vÃ¥ra guider tog hand om dig pÃ¥ plats – precis sÃ¥ vi vill att det ska vara.

Vi hoppas få chansen att hÀlsa dig varmt vÀlkommen tillbaka nÀsta vinter!

En kanonvecka

Bra information innan under och efter resan. Hotellet mycket bra och prisvÀrt.
Bra information och stöd från guider under vistelsen. Cervinia Àr också en mycket bra skidort med Zermatt i samma system.

Hej Jörgen,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada av att höra att ni haft en kanonvecka i Cervinia. HÀrligt att Hotel Sporting levde upp till förvÀntningarna – det Àr verkligen ett populÀrt val bland vÃ¥ra gÀster.

Vi uppskattar också att du lyfter fram våra guider och informationen inför och under resan. Hoppas vi får chansen att vÀlkomna dig tillbaka nÀsta vinter!

Cervinia

Har åkt med Nortlander många gånger och i år bar det av till Cervinia v 13. En fantastisk upplevelse med en vecka av fin skidåkning i både pist och utanför. VÀdret gjorde det inte sÀmre med vindstilla och sol. Kul att Àven kunna ta sig över till Schweiz. Hotellet Sporting låg perfekt i början av gågatan och nÀra liften. Fint stort rum med både badkar och balkong. Vi hade halvpension. Maten var god och man fick vÀlja mat dagen innan till dagen efter. Jag tycker om nÀr man blir serverad mat istÀllet för buffé, men hade förvÀntat mig att vatten till maten var gratis framförallt då det var kranvatten som serverades.
Jag reser gÀrna hit igen och kommer att boka nÀsta skidresa med Nortlander. Mycket trevliga vÀrdar och bra service, prisvÀrda resor!

Hej Ann-Sofie,

Tusen tack för ditt fina omdöme – det vÀrmer verkligen att lÀsa om er vecka i Cervinia! Det lÃ¥ter som att ni haft en fantastisk skidsemester med sol, fina pister och ett hotell som passade perfekt. Stort tack ocksÃ¥ för din feedback kring middagsserveringen – sÃ¥nt hjÀlper oss att bli Ànnu bÀttre.
Vi ser fram emot att få skicka dig på fler skidresor framöver!

Cervinia

Service och information var utomordentligt från resan ner till resan hem.
Adderar man roliga och bra aktiviteter till detta så var det en oförglömlig upplevelse.

Hej Max,

Tack snÀlla för ditt fina omdöme – sÃ¥ roligt att höra att din resa till Cervinia blev en oförglömlig upplevelse! Det betyder mycket att du lyfter bÃ¥de service, information och aktiviteter. Vi vet hur mycket helheten spelar in, sÃ¥ det gör oss extra glada att allt klaffade frÃ¥n början till slut.

Hoppas vi hörs igen nÀr det Àr dags att planera nÀsta skidÀventyr!

5぀星のうち5の評䟡

En riktigt hÀrlig helhets upplevelse

En riktigt hÀrlig helhets upplevelse frÃ¥n bokning och resa till efter hemkomst. Är fortfarande upprymd av resan. Bra tydliga, trevliga guider med gott bemötande som inte upplevs pÃ¥trÀngande.

Hej Patrik,

Tack snÀlla för ditt fina omdöme – vad hÀrligt att höra att Val Thorens-resan fortfarande sitter i! Det gör oss riktigt glada att du kÀnde att allt flöt pÃ¥ frÃ¥n bokning till hemkomst, och att vÃ¥ra guider lyckades hitta rÀtt balans med sitt bemötande.

Vi hÃ¥ller tummarna för att vi ses igen nÀsta sÀsong – vi hjÀlper gÀrna till att planera nÀsta skidÀventyr!

5぀星のうち4の評䟡

Bodde på hotell Castor vilket var ett

Bodde på hotell Castor vilket var ett jÀttebra hotell med bra mat och en vinprovning som var super .Våra guider Anton och Nova var otroligt proffsiga och speciellt nÀr transferbussen fastnade på vÀgen dit. Minus att flyget hem var över 1 timme försenat.

2025幎3月8日

Hej Ulrika,

Tack för ditt omdöme! Vad hÀrligt att höra att ni trivdes pÃ¥ Hotel Castor – och att bÃ¥de maten och vinprovningen blev uppskattade inslag. Vi skickar med glÀdje vidare berömmet till Anton och Nova, som verkligen gjorde sitt yttersta nÀr transfern krÃ¥nglade.

Vi förstår att flygförseningar kan dra ner helhetsintrycket, och det Àr verkligen synd nÀr det hÀnder. Men vi Àr glada att ni Àndå hade en fin vistelse!

Varmt vÀlkommen tillbaka nÀr det Àr dags för nÀsta skidresa.

Flygstol till Cervinia

Vi var i Cervinia v12, köpte flygstol och transfer av Nortlander. Mycket smidig resa Àven om ditresan var försenad 1.5 tim (hemresan var en halvtimme före angiven tid!). Trots att vi ordnade eget boende fick vi mycket hjÀlp av Nortlanders guider, de var fantastiska!

Hej Torsten,

Tack för ditt fina omdöme! Det glÀder oss att höra att resan flöt pÃ¥ smidigt trots lite försening – och extra roligt att ni uppskattade vÃ¥ra guider.

Vi hoppas vi fÃ¥r chansen att hjÀlpa till med Ànnu en resa till Alperna framöver – varmt vÀlkommen tillbaka!

Otroligt proffsigt bemötande

Otroligt proffsigt bemötande, allt ifrån bokningstillfÀllet till avresa och dÀrefter hemresa.

Hej Malin,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir sÃ¥ glada att höra att du upplevde bemötandet som proffsigt frÃ¥n början till slut – precis sÃ¥ vill vi att det ska kÀnnas att resa med Nortlander.

Varmt vÀlkommen tillbaka nÀr det Àr dags för nÀsta skidÀventyr!

4-dagars trip till St Anton var kanon

4-dagars trip till St Anton var kanon!

Helnöjd med Nortlanders insats. Bra information, fin service vid bokning, bra lösning med liftkort, skidhyra inkl förvaring, bra nivå på halvpension på hotell med SPA, mycket trevligt bemötande från Nortlander personal.
Dessutom fantastiskt skidsystem och sol.

2025幎3月17日

Hej Åsa,

Stort tack för ditt omdöme – det Àr verkligen roligt att höra att din 4-dagarstrip till St. Anton blev sÃ¥ lyckad! HÀrligt att lÀsa att allt fungerade smidigt med bokning, liftkort, skidförvaring och att hotellet levde upp till förvÀntningarna.

Extra roligt att du lyfter bemötandet frÃ¥n vÃ¥r personal – det uppskattas verkligen. Och med St. Antons skidsystem och sol pÃ¥ det
 ja, dÃ¥ blir det inte mycket bÀttre.

Hoppas vi hörs igen nÀr det Àr dags att planera nÀsta skidresa!

PrisvÀrd resa

PrisvÀrd resa, kanonbra hotell med god mat. LÀget perfekt. Bra pistsystem.

Hej Hans,

Tack för ditt omdöme! Så kul att höra att du tyckte resan var prisvÀrd och att både hotellet, maten, lÀget och pisterna levererade. Det låter som en riktig fulltrÀff!

Vi hoppas vi får nöjet att vÀlkomna dig tillbaka till Alperna snart igen.

5぀星のうち5の評䟡

VÀl organiserad resa med bra hotell

VÀl organiserad resa med bra hotell, god service och möjlighet till hjÀlp från guiderna vid behov.

Nortlander からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada av att höra att du upplevde resan som vÀlorganiserad, att hotellet höll mÃ¥ttet och att servicen fungerade som den ska. Extra kul att vÃ¥ra guider kunde vara till hjÀlp – det Àr precis sÃ¥ vi vill att det ska kÀnnas nÀr man reser med Nortlander.

Vi hoppas vi får chansen att vÀlkomna dig tillbaka till Alperna snart igen!

5぀星のうち5の評䟡

Mycket bra och prisvÀrd resa

Hej, 3:e resan på 3 år med Nortlander, denna gång en "restresa" bokad några dagar före avfÀrd via Kastrup till Salzburg, dÀrefter till Zell am See. Trevliga guider som hela tiden gjorde allt vad de kunde för att gÀsterna skulle ha en så fin upplevelse som möjligt. Boendet var helt ok med frukostpension som var bÀttre Àn genomsnittet, ev kunde de starta tidigare Àn kl 7.30 med den då liftarna öppnade relativt tidigt alt buss till Kaprun tog sina 35 min. Zell am See Àr en trevlig skidort med bra urval av restauranger såvÀl som live musik upptrÀdande. Jag kommer såklart att åka med Nortlander igen (kanske tom ansöka om att bli guide några månader nÀsta år!).

Hej Niclas,

Stort tack för att du delar med dig – vi blir bÃ¥de glada och lite stolta över att fÃ¥ vara med pÃ¥ din tredje skidresa i rad! HÀrligt att höra att allt flöt pÃ¥ fint, att guiderna gjorde ett bra jobb och att Zell am See levererade bÃ¥de skidÃ¥kning och stÀmning.

Kul att du till och med funderar pÃ¥ att bli guide – det Àr ju alltid ett Àventyr i sig! 😄

Tack för förtroendet Ànnu en gång. Vi ser fram emot att hjÀlpa dig med fler skidresor framöver!

Fantastiskt resa trevlig personal

2025幎3月16日

Hej Josef,

Tack för ditt fina omdöme – vi blir verkligen glada av att höra att bÃ¥de resan och personalen levde upp till förvÀntningarna!

Vi hoppas vi får nöjet att vÀlkomna dig tillbaka till Alperna snart igen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。