Men og overskuelig bestillings platform. God information på e-mail i forhold til betaling og information op eventet. Kan anbefales.
Rina og hendes team fra La Trinacria serverede den lÊkreste mad til min 50 Ã¥rs fÞdselsdag. De ydede en fantastisk indsats, var utrolig sÞde og fleksible. De serverede Caprese, Panini og Tiramisu, som... ãã£ãšèŠã
Jeg kan varmt anbefale Nuento platformen. Du kan nemt sortere i de madvogne der vil kÞre, hvor du bor. Der nÊst kan du sammenligne de forskellige madvogne med udbud og priser. Vi mÃ¥tte rykke vores... ãã£ãšèŠã
Vi afholdte sommerfest og vores valg faldt pÃ¥ Nuento som leverede super dejlig mad fra Fat Boy Burger. Alle Þnsker blev indfriet bÃ¥de hvad tid. placering samt kvaliteten af maden. Virkelig god mad ti... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Del glÊden ved street food til dit event! ð
Lundeborgvej 4, 9220, Aalborg Ãst, ãã³ããŒã¯
- 93 40 60 40
- kontakt@nuento.dk
- nuento.dk
Det var nemt og en god oplevelse
Det var rigtig nemt at bestille igennem Nuento og der har vÊret mail opfÞlgning med god information hele vejen igennem frem til festen.
Da vi havde svÊrt ved at komme i kontakt med madstedet trådte de straks til og fik oprettet forbindelse.
Kan kun anbefale Nuento og vil uden tvivl bruge dem igen hvis jeg skal holde en stor fest. ð¥³
Af hjertet tak til Slagter Carlsen ð€somâŠ
Af hjertet tak til Slagter Carlsen ð€som leverede fantastisk helstegt pattegris med skÞnt og rigeligt tilbehÞr. Den unge slagter havde trodset varmen og var kÞrt helt fra Nordjylland til Viby J. Han sprang rundt og fik det hele til at spille. Vi havde sprÞde svÊr i adskillige timer og rester nok til at dele ud af.
Vores varmeste anbefalinger Helle og Carl, Haveforeningen SÞholm
Super fin oplevelse at bestilleâŠ
Super fin oplevelse at bestille foodtrucks igennem Nuento. Meget nemt og levede fuldt op til forventningerne. Kan klart anbefales!
Alt var perfekt til eventet og superâŠ
Alt var perfekt til eventet og super nemt! Kan varmt anbefales
Utrolig god oplevelse hos Nuento
Utrolig god oplevelse hos Nuento. Virkelig god service og venligt personale som sÊtter kunden fÞrst.
Vi klart bruge Bob's kitchen igen.
Klar anbefaling
Super nemt - god hjemmeside - respons ved spÞrgsmål alt i alt en rigtig god oplevelse kan klart anbefales
KÊmpe varm anbefaling
Totalt overskuelig at finde lige netop den foodtruck, som passede til vores 40-Ã¥rs fÞdselsdagshavefest og med prisliste, sÃ¥ man kan vÊlge ud fra budgettet ð
Mega lÊkkert mad fra The Original Pita Foodtruck, hvor vi dog havde valgt deres burger og fritter menu samt nuggets og fritter til bÞrnene ðð De to gutter serverede lynhurtigt maden for de ca. 45 gÊster og kom efterfÞlgende ind med de sidste kuverter, inden de smuttede igen ð¥
Rigtig god kommunikation med bÃ¥de trucken og Nuento, som ogsÃ¥ en uges tid forinden sendte en udfÞrlig mail med info om forskellige ting, som vi skulle have in mente ð€©
KÊmpe varm anbefaling herfra, bestemt ikke sidste gang for vores vedkommende ððŒ
Hurtig ekspedition og god follow up pÃ¥âŠ
Hurtig ekspedition og god follow up på begivenheden undervejs!
Tak for det!
Peter og Jette
Ufattelig hjÊlpsomme!
Hvis du skal bruge en hvilken som helst Foodtruck, så skal du kontakte Nuento! De hjÊlper med guide dig gennem skoven af forskellige Trucks og booking af dem. De fÞlger op og er i det hele taget ufattelig hjÊlpsomme og det beroliger, når man venter 40 sultne teknikere til spisning.
Nem bestilling hos Nuento
Nem bestilling hos Nuento. LÞbende opdateringer omkring betaling, krav om strÞm mv. gjorde at man fÞlte sig sikker og tryg i processen, uden at man selv skulle efterspÞrge. Tak for at assistere os med lÊkker mad til vores fest.
Virkelig nemt
Virkelig nemt, og det hele kÞrte som det skulle, meget fint at Nuento skriver lidt tid fÞr om vi har nogen spÞrsmål til levering af buffet. Super god oplevelse
Nuento pita
Vi bestilte Nuento foodtruck med original Pita.
Vi var 74 til en sommer fest,
Der var lidt ventetid , men det smagte himmelsk,
pitaŽne var super lÊkre, vi fik med oksefile, kylling, falafel og de bedste pomfritter vi har fået i meget lÊnge: de to herre som stod for at lave maden, var meget venlige og havde styr på tingene.
5 stjerner her fra
Fantastisk kundeservice
Vi forsÞgte flere gange at bestille via hjemmesiden, men blev afvist af leverandÞren.
Til sidst fik vi hjÊlp af deres ene medarbejder, som fandt en foodtruck efter vores Þnske.
Via Nuento bookede vi Burger Hytten iâŠ
Via Nuento bookede vi Burger Hytten i forbindelse med et event, og det kunne ikke have vÊret bedre. Fra fÞrste kontakt til selve dagen gik alt glat og professionelt â super nem booking og god kommunikation hele vejen igennem.
Vi havde bestilt pattegris til voresâŠ
Vi havde bestilt pattegris til vores bryllup gennem Nuento. Nuento var egentlig rigtig gode til at sende mails med update af betaling osv. Venlig kommunikation.
Men selve maden vi fik var under al kritik. Der var bestilt 40 kuverter og vi var 34 kÞdspisende. 32 fik en lille portion gris. Halvdelen fik måske svÊr. 2 fik ingen gris. Der var ikke til 2.servering. Kun ganske få fik gris. Der var ikke brÞd nok. Saucen smagte af stegesky, vi bestilte whiskeysauce? I info står der at man kan komme op 2 gange og resten bliver skåret ud og lagt klar til gÊster selv kan tage. Kontaktede slagteren og de refunderede 10 kuverter. Men helt Êrlig, der var jo ikke engang 30 kuverter kÞd?! Jeg har sendt denne anmeldelse ind, og det undrer mig meget at den ikke fremgår ved jaataak slagteren når man prÞver at booke hos dem gennem Nuento. Der er kun fremlagt de positive.
Det hele har vÊret så skuffende. Og vores bryllup led under det. Trist.
TILFÃJELSE:
Nuento har vÊret så dygtige kommunikativt, så anmeldelsen går udelukkende på slagteren. Derfor 5 stjerner for Nuento. 1 stjerne til slagteren.
Var nemt at finde ud af og alt blevâŠ
Var nemt at finde ud af og alt blev ordnet som bestilt
Meget god service
God mad og ukompliceret lÞsning
God mad, og god kommunikation fÞr og under arrangementet. I det hele taget en god, festlig og for os ukompliceret lÞsning.
Det var nemt nok at bestilleâŠ
Det var nemt nok at bestille forsamlingshuset. Jeg havde dog svÊrt ved at gennemskue afbestillings betingelserne.
Og så kunne jeg ikke finde noget omkring nÞgler til forsamlingshuset. Men skrev mail og fik svar.
Kan kun anbefale Nuento
Vi brugte Nuento til at finde den helt perfekte og rigtige foodtruck til min mands 60 års - alt spillede max og jeg er ikke i tvivl, vi gÞr det igen :)