Men og overskuelig bestillings platform. God information på e-mail i forhold til betaling og information op eventet. Kan anbefales.
Rina og hendes team fra La Trinacria serverede den lÊkreste mad til min 50 Ã¥rs fÞdselsdag. De ydede en fantastisk indsats, var utrolig sÞde og fleksible. De serverede Caprese, Panini og Tiramisu, som... ãã£ãšèŠã
Jeg kan varmt anbefale Nuento platformen. Du kan nemt sortere i de madvogne der vil kÞre, hvor du bor. Der nÊst kan du sammenligne de forskellige madvogne med udbud og priser. Vi mÃ¥tte rykke vores... ãã£ãšèŠã
Vi afholdte sommerfest og vores valg faldt pÃ¥ Nuento som leverede super dejlig mad fra Fat Boy Burger. Alle Þnsker blev indfriet bÃ¥de hvad tid. placering samt kvaliteten af maden. Virkelig god mad ti... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Del glÊden ved street food til dit event! ð
Lundeborgvej 4, 9220, Aalborg Ãst, ãã³ããŒã¯
- 93 40 60 40
- kontakt@nuento.dk
- nuento.dk
Vi valgte at bruge Nuento
Vi valgte at bruge Nuento, da vi skulle bestille mad til vores sommerfest. Det fungerede rigtig fint og med god service undervejs.
Holdt fest i Multisalen i Nibe IdrÊts- og Kulturcenter
Holdt fest i Multisalen i Nibe IdrÊts- og Kulturcenter i weekenden 20. - 21. juni 2025. Dejligt lokale hvor der absolut intet manglede. Masser af alt det service, som man skal bruge til afholdelse af en fest - og så er alt af samme mÊrke og ens (glas osv.)
Meget behagelig centerleder der var klar til hjÊlp med alt.
Fik mad fra Mettes KÞkken, som klart kan anbefales.
De bedste anbefalinger og det er ikke sidste gang, vi kommer der.
Vibeke og Frederik Wedel Möller
Alt gik godt
Alt gik godt, maden var super god, de var super flinke, god kommunikation og efterlod stedet pÊnt og ryddet
Alt var helt perfekt
Vi bestilte mad til barnedåb og kommunikation fra nuento spillede bare
Alt spillede
Alt spillede! God info, alle aftaler overholdt. Kan varmt anbefalesððŒ
Super nemt
Super nemt at booke via hjemmesiden. Den er lige til og nem at finde rundt i:)
Det har fungeret super fint ogâŠ
Det har fungeret super fint og problemfrit at booke gennem Nuento. Alt har kÞrt smooth og godt.
Vi holdte en 50 års fÞdselsdag med Burger Under Blokken
Vi holdte en 50 års fÞdselsdag med foodtruck fra Burger Under Blokken. Det var super oplevelse både bestilling, service og maden. Både Nuento og Burger Under Blokken stillede lÞbende spÞrgsmål til vores Þnsker, så vi fik det vi Þnskede. Vi kan varmt anbefale såvel Nuento som Burger Under Blokken.
Sommerfest hos Resino Inks
Vi afholdte sommerfest og vores valg faldt på Nuento som leverede super dejlig mad fra Fat Boy Burger. Alle Þnsker blev indfriet både hvad tid. placering samt kvaliteten af maden. Virkelig god mad til prisen og en fantastisk service på dagen. Vi vil helt klart anbefale Nuento og dermed Fat Boy Burger til Þvrige som måtte få behov.
En rigtig dejlig oplevelse
En rigtig dejlig oplevelse. ku godt bruge visitkort fra dem der laver mad, når der ting der skal afleveres. Ellers god mad og servering
God kommunikation og opfÞlgning
God kommunikation og opfÞlgning. Det hele gik som planlagt.
Foodtruck til fÞdselsdag
Jeg brugte Nuento til at finde foodtruck til min 50Ã¥rs fÞdselsdag og valget faldt, i samarbejde med Mads, pÃ¥ Chellosð
Italiensk pizza - de lÊkreste råvarer - to sÞde unge gutter sÞrgede for det hele og maden smagte formidabelt.
Kan varmt anbefale at bruge Nuento som sparringspartner til arrangementer âºïž
Alt var helt perfekt
Jeg holde min 40 Ã¥rs fÞdselsdag hjemme og havde bestilt Stenovns pitabrÞd med fritter ð Der kom 2 skÞnne fyre ud og lavede det lÊkreste mad og gÊsterne var vilde med detâ€ïž LÊkkert kÞd, godt brÞd, frisk og masser salat, kanon dressing og verdens bedste fritter- ja, det lyder som en overdrivelse, men det fortjener maden ogsÃ¥ for det var super lÊkkert og ingen gik sulten i sengð¥³ð¥°
Nemt at booke
Jeg har haft en god oplevelse med at booke en foodtruck via Nuento.
Alt gik efter planen, og alle blev dejligt mÊtte.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, gode og kompetente folk.
Maden var god til og tilfredsstillende
Bryllupsfest med helstegt pattegris
Vi bookede helstegt pattegris hos Slagter Carlsen gennem Nuento til vores bryllupsfest i haven. Maden var fantastisk, og selve booking-oplevelsen gennem Nuento var til topkarakter. Det var nemt at få et overblik og udvalget af leverandÞrer er godt og spÊnder bredt. Der var god kommunikation hele vejen igennem både via påmindelser på mail samt nemt at komme i kontakt telefonisk ift tilretning af kuvert-antal.
Alle gÊster var imponeret over maden og spurgte, hvorfra vi havde bestilt, så både Nuento og Slagter Carlsen blev nÊvnt og har fået de varmeste anbefalinger.
Vil helt sikkert benytte mig af dem igen en anden gang
Bestiling og kommunikation fungeredeâŠ
Bestiling og kommunikation fungerede perfekt.
Den valgte catering (Arcadia) var helt i top.
Kan klart anbefale Nuento
60 års fÞfselsdag
Vi holdt 60 års fÞdselsdag pinselÞrdag og havde bestilt helstegt pattegris igennem nuento alt var i top fin info op til arrangementet det er ikke sidste gang vi bestiller her igennem
Dejlig fÞdselsdag ð©ð° med den bedste gris ð· pÃ¥ bordet.
Vi er rigtige glade for den lÊkre mad der blev leveret og serveret pÃ¥ flotteste vis til min fÞdselsdagsfest ð
Alle gÊster roste maden som var velsmagende samt tilpasset varme mÊssigt lige tilpas.
Kanon oplevelse
Det har vÊret utroligt nemt at bestille gennem Nuento og alt er samlet et sted.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller herigennem