レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi skulle fejre jubilÊum pÃ¥ arbejdspladsen, og googlede "foodtruck aarhus". Den fÞrste mulighed var nuento, som vi undersÞgte nÊrmere. Det er dejligt at man pÃ¥ forhÃ¥nd kan tjekke om den Þnskede dato e... もっず芋る

Rina og hendes team fra La Trinacria serverede den lÊkreste mad til min 50 Ã¥rs fÞdselsdag. De ydede en fantastisk indsats, var utrolig sÞde og fleksible. De serverede Caprese, Panini og Tiramisu, som... もっず芋る

Vi afholdte sommerfest og vores valg faldt pÃ¥ Nuento som leverede super dejlig mad fra Fat Boy Burger. Alle Þnsker blev indfriet bÃ¥de hvad tid. placering samt kvaliteten af maden. Virkelig god mad ti... もっず芋る

Fantastisk oplevelse for bÃ¥de gÊster og mig selv som vÊrt, til min 40 Ã¥rs fÞdselsdag d. 5. Okt. 2024. Mega lÊkre og saftige burgere i flere skÞnne varianter, der tilfredsstillede alles behov- veget... もっず芋る

䌁業情報

1. キッチンカヌでの移動販売

圓該䌁業による蚘述

Del glÊden ved street food til dit event! 🎉

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

294件のレビュヌ

Jeg er meget imponeret over hele

Jeg er meget imponeret over hele forlÞbet fra Nuento's side. Klar kommunikation fra start og rigtig god til at fÞlge op. Også når 2. rate af betaling skulle betales, var der en god "advarsel" om at der ville blive trukket penge - Det er god stil, isÊr da jeg havde bestilt i god tid :-)

自発的なレビュヌ

En super nem og rigtig god oplevelse

Vi bestilte MobilpÞlsevognen til vores sÞns svendegilde igennem Nuento.
Der var rigtig god kommunikation både fra Nuento-teamet og MobilpÞlsevognen i forhold til valg af menu, eventuelle allergier og parkering, så vi var godt forberedte.
PÃ¥ dagen var alt perfekt – MobilpÞlsevognen var klar fÞr tid, og serverede lÊkre pÞlser m/tilbehÞr og bÞfsandwich og gÊsterne synes det var en sjov overraskelse.
Det gjorde det nemt for os som vÊrter, så vi kunne nyde dagen sammen med vores sÞn. Vi vil ikke tÞve med at benytte Nuento igen.

2025幎5月31日

Let og bekvemt

Det var let at finde rundt på hjemmesiden og finde det der lige passede til os. Og der har vÊret god information hele vejen igennem. S vil helt klart bruge Nuento igen nÊste gang der skal vÊre fest.

2025幎5月30日
自発的なレビュヌ

Det er så let og en stor hjÊlp

Jeg brugte Nuento.dk ifm. planlÊgningen af min 50 års fÞdselsdag, og kan kun sige, at det var en stor hjÊlp. Nuento.dk giver fÞrst og fremmest et godt overblik over, hvilke mulige leverandÞrer, der er, men det er også så let at booke gennem Nuento, hvor de sikre, at både bookingaftalerne kommer på plads, samt at den efterfÞlgende kommunikation med leverandÞren er på plads :-) - jeg bookede Chello's (pizza) og Hejsan (kaffevogn) - begge leverede til 5 stjerne :-)

Kan sagtens anbefales

Vi bestilte en foodtruck til min sÞns nonfirmation - der var utrolig mange at vÊlge imellem, men sitet gjorde det nemt og overskueligt.
Valget faldt på Burger Hytten og Nuento var en god mellemmand, der fulgte op på om jeg havde fået kontakt til firmaet osv.

2025幎5月30日

Stort udvalg af foodtrucks

Vi bestilte foodtruck til vores datters fest igennem Nuento.
Der var mange typer foodtrucks at vÊlge imellem, vi valgte Chimichurri. Der var god kommunikation op til fest, både fra Nuento teamet og Chimichurri mht valg af mad, evt madallergier, strÞmforsyning (16 amps) og parkering. Så der var ingen problemer på dagen. Chimichurri leverede rigtig god mad, og gÊsterne hyggede sig med det. Dejlig nemt for os som vÊrter.

En god oplevelse

Vi bookede Street Meals gennem Nuento til vores fest med 45 gÊster. En god oplevelse; der var styr pÃ¥ tingene fÞr festen (god kommunikation) og under festen fik vi god mad og sÞdt personale. Vi fik endda rester😀
Jeg kan klart anbefale både Nuento portalen og StreetMeals.

2025幎5月17日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。