Vi skulle fejre jubilÊum pÃ¥ arbejdspladsen, og googlede "foodtruck aarhus". Den fÞrste mulighed var nuento, som vi undersÞgte nÊrmere. Det er dejligt at man pÃ¥ forhÃ¥nd kan tjekke om den Þnskede dato e... ãã£ãšèŠã
Rina og hendes team fra La Trinacria serverede den lÊkreste mad til min 50 Ã¥rs fÞdselsdag. De ydede en fantastisk indsats, var utrolig sÞde og fleksible. De serverede Caprese, Panini og Tiramisu, som... ãã£ãšèŠã
Vi afholdte sommerfest og vores valg faldt pÃ¥ Nuento som leverede super dejlig mad fra Fat Boy Burger. Alle Þnsker blev indfriet bÃ¥de hvad tid. placering samt kvaliteten af maden. Virkelig god mad ti... ãã£ãšèŠã
Fantastisk oplevelse for bÃ¥de gÊster og mig selv som vÊrt, til min 40 Ã¥rs fÞdselsdag d. 5. Okt. 2024. Mega lÊkre og saftige burgere i flere skÞnne varianter, der tilfredsstillede alles behov- veget... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Del glÊden ved street food til dit event! ð
Lundeborgvej 4, 9220, Aalborg Ãst, ãã³ããŒã¯
- 93 40 60 40
- kontakt@nuento.dk
- nuento.dk
Kanon oplevelse
Det har vÊret utroligt nemt at bestille gennem Nuento og alt er samlet et sted.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller herigennem
Jeg vil gerne sige en stor tak
Jeg vil gerne sige en stor tak, maden var perfekt
Jeg er meget imponeret over heleâŠ
Jeg er meget imponeret over hele forlÞbet fra Nuento's side. Klar kommunikation fra start og rigtig god til at fÞlge op. Også når 2. rate af betaling skulle betales, var der en god "advarsel" om at der ville blive trukket penge - Det er god stil, isÊr da jeg havde bestilt i god tid :-)
Det har vÊret en god oplevelse atâŠ
Det har vÊret en god oplevelse at bestille helstegt gris gennem Nuento. De har vÊret der hele tiden med råd og vejledning. Virkelig god Service. Og grisen med tilbehÞr var super god
En super nem og rigtig god oplevelse
Vi bestilte MobilpÞlsevognen til vores sÞns svendegilde igennem Nuento.
Der var rigtig god kommunikation både fra Nuento-teamet og MobilpÞlsevognen i forhold til valg af menu, eventuelle allergier og parkering, så vi var godt forberedte.
PÃ¥ dagen var alt perfekt â MobilpÞlsevognen var klar fÞr tid, og serverede lÊkre pÞlser m/tilbehÞr og bÞfsandwich og gÊsterne synes det var en sjov overraskelse.
Det gjorde det nemt for os som vÊrter, så vi kunne nyde dagen sammen med vores sÞn. Vi vil ikke tÞve med at benytte Nuento igen.
Let og bekvemt
Det var let at finde rundt på hjemmesiden og finde det der lige passede til os. Og der har vÊret god information hele vejen igennem. S vil helt klart bruge Nuento igen nÊste gang der skal vÊre fest.
vi bestilte mad gennem nuento til voresâŠ
vi bestilte mad gennem nuento til vores datters studenterfest i 2023 og var ikke bekymret for at gÞre det igen til vores yngste datters studenterfest her i maj 2025. Begge gange udfÞrt til ug af nuento. nemt og sikkert.
Det er så let og en stor hjÊlp
Jeg brugte Nuento.dk ifm. planlÊgningen af min 50 års fÞdselsdag, og kan kun sige, at det var en stor hjÊlp. Nuento.dk giver fÞrst og fremmest et godt overblik over, hvilke mulige leverandÞrer, der er, men det er også så let at booke gennem Nuento, hvor de sikre, at både bookingaftalerne kommer på plads, samt at den efterfÞlgende kommunikation med leverandÞren er på plads :-) - jeg bookede Chello's (pizza) og Hejsan (kaffevogn) - begge leverede til 5 stjerne :-)
Helt igennem perfekt ðð» Alt var godt
Helt igennem perfekt ðð» Alt var godt. Mad, service og Nuento. Vi bestiller helt klart igennem jer igen ðð» KÊmpe ros til jer ð Og tak for at gÞre vores dag helt perfekt â€ïž
Vi er sÃ¥ glad for at vi bestilte foodâŠ
Vi er så glad for at vi bestilte food truck til konfirmationen, det gik så godt og var rigtig god mad. Vil helt sikkert booke en foodtruck til vores nÊste store fest, dejligt nemt og god og hyggelig oplevelse.
Kan sagtens anbefales
Vi bestilte en foodtruck til min sÞns nonfirmation - der var utrolig mange at vÊlge imellem, men sitet gjorde det nemt og overskueligt.
Valget faldt på Burger Hytten og Nuento var en god mellemmand, der fulgte op på om jeg havde fået kontakt til firmaet osv.
Fantastisk lÊkker mad og skÞn service
Fantastisk mad, service, glade og dygtige personaler.
Har kun godt at sige om arrangementet.
Alt var professionelt gennemfÞrt heleâŠ
Alt var professionelt gennemfÞrt hele vejen igennem ð
Super nemt at bestille
Super nemt at bestille. Vi skulle have personale arrangement og bestilte 3 forskellige foodtrucks. Det fungerede så fint og god service fra Nuento omkring bestillinger/Êndring af antal mv.
Rigtig god side med mange mulighederâŠ
Rigtig god side med mange muligheder til arrangementer af alle typer. Nemt at taste alle de ting ind man Þnskede og så få en prisoversigt
Stort udvalg af foodtrucks
Vi bestilte foodtruck til vores datters fest igennem Nuento.
Der var mange typer foodtrucks at vÊlge imellem, vi valgte Chimichurri. Der var god kommunikation op til fest, både fra Nuento teamet og Chimichurri mht valg af mad, evt madallergier, strÞmforsyning (16 amps) og parkering. Så der var ingen problemer på dagen. Chimichurri leverede rigtig god mad, og gÊsterne hyggede sig med det. Dejlig nemt for os som vÊrter.
God og grundig information
God og grundig information - fÞrste gang jeg bestiller gennem nuento men ikke sidste gang!
En god oplevelse âŠ
Vi bookede Street Meals gennem Nuento til vores fest med 45 gÊster. En god oplevelse; der var styr pÃ¥ tingene fÞr festen (god kommunikation) og under festen fik vi god mad og sÞdt personale. Vi fik endda resterð
Jeg kan klart anbefale både Nuento portalen og StreetMeals.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Rigtig god mad og rigtig god proces og informationsflow.