Vi har flere gange bestilt ved Odins Klinge og vi har vÊret tilfredse hver gang. BÃ¥de i forhold til leveringstid og smykkernes kvalitet. En enkelt gang kunne de ikke levere hvad vi havde bestilt, grun... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fin, fin service i forbindelse med kÞb af lille Thorshammer i bronze! Jeg havde lavet et fejlkÞb. Samtidig var kÊden defekt. Fin og lÞsningsorienteret samtale, hvor Morten foreslog, at han kunne monte... ãã£ãšèŠã
Jeg sÞgte en ny halskÊde pÃ¥ nettet og faldt over Odins Klinge som lÞd spÊndende og det var virkelig spÊndende. Jeg fandt en ny halskÊde bestilte betalte og to dage efter var den klar til afhentning... ãã£ãšèŠã
Har handlet flere gange hos Odins Klinge og jeg er sÃ¥ tilfreds med varer og betjening af hurtig forsendelse. Jeg handler der igen pÃ¥ et tidspunktð¥°
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Historien om Odins Klinge Det hele startede tilbage i 1970'erne, hvor vi udvidede vores smykkesortiment med nogle få vedhÊng med motiver fra vikingetiden, bl.a. Thorshammer nr. 302 og 303 i sÞlv. De vakte stor opmÊrksomhed, og gennem årene blev vores udvalg af smykker med historiske motiver stÞrre og stÞrre, og vi har nu et sortiment der omfatter mere end 300 forskellige designs. I dag har vi et stort og spÊndende udvalg af vikinge- og museumssmykker. Vi har både smykker, som er tro kopier af arkÊologiske fund og smykker, som er inspireret af den nordiske mytologi, vikingeskibe og meget mere. Odins Klinge er et familieforetagende, og i 2023 overgik firmaet fra far Niels til sÞn Morten, som i dag driver og udvikler virksomheden fra NordsjÊlland. Når du handler hos os, kÞber du mere end blot et smykke. Du kÞber også historie. UdÞdelige fortÊllinger. Handlekraft, eventyrlyst og innovation. ForfÊdrenes vÊrdier, som du kan tage med ind i en travl og moderne hverdag. Et smykke fra Odins Klinge er et smykke, som ikke går af mode. Det er Mere End Et Smykke. Hilsen Morten, Odins Klinge
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig levering og yderst flotâŠ
Hurtig levering og yderst flot indpakning.
Har vÊret yderst tilfreds med at handleâŠ
Har vÊret yderst tilfreds med at handle ved Odins klinge. Jeg havde kÞbt en gave som skulle byttes. Da den ikke helt faldt i modtagerens smag. Vi byttede gaven uden problemer og modtog i stedet de fineste smykker. Vi handler meget gerne ved Odins klinge igen.
Fantastisk service
Fantastisk service. Kan kun anbefales herfra.

Odins Klinge ããã®åç
Behagelig betjening og hurtig levering
Jeg har flere gange handlet med Odins Klinge og hver gang fået en behagelig betjening og varen er leveret hurtigt efter stillingen.

Odins Klinge ããã®åç
KÞbte et flot smykke som jeg glÊder migâŠ
KÞbte et flot smykke som jeg glÊder mig meget til at give i julegave :-) Det kom i fin indpakning med information om smykket. Anbefaler helt klart Odins Klinge
:-)
Super webshop med et meget stort ogâŠ
Super webshop med et meget stort og flot udvalg. Nemt at finde hvad man Þnsker (man Þnsker en hel masse derfra...) og let at gennemfÞre bestilling og betaling. Og så får man varen leveret hurtigt i meget stilfuld indpakning. For nylig kÞbte jeg et halskÊdevedhÊng der, og det er så superflot og lÊkker kvalitet. Odins Klinge anbefales varmt!

Super tilfredsðð©ð°
Hurtig levering - flot gave indpakning- fantastisk flot smykke
Super tilfredsððsÃ¥ selvfÞlgelig handler jeg gerne der igen.

Odins Klinge ããã®åç
SuverÊn butik med store kvaliteter !
Jeg er MEGET glad og tilfreds med mit kÞb hos Odins Klinge ! Hurtig levering og HÃJ kvalitet ! Fantastisk fed indpakning af mit bestilte smykke, jeg kunne ikke Þnske mig mere ! Det er virkelig en dejlig butik at handle i ! SkÞn skÞn oplevelse !

Flot håndvÊrk
Super flot ring kom hurtigt uden nogen form for problemer. Det eneste der kunne laver om er det er svÊrt at finde ud af hvad der er kopi smykker som er fra vikingetiden og dem der er lavet i samme stil.

Odins Klinge ããã®åç
Super god betjening og flotte vare
Super god betjening og flotte vare. Vi handler gerne der igen
Jeg kan godt li og bruge netop OdinsâŠ
Jeg kan godt li og bruge netop Odins klinge. Det gode smykker man får derfra. Jeg kunne måske godt tÊnke mig at de også begyndte og gravere runer i evt Thors hammerene hvis man Þnsker det. Det et forslag.

Super varer
Super varer, hurtig levering tak, kan kun anbefale andre at handle her .Birgitte

Lige som det skal vÊre
jeg har handlet flere gange online med odins klinge... samt byttet en gave engang.
Altid god kundeservice.
Jeg er personligt helt tilfreds på alle punkter.
Kan klart anbefales.

AnbefalingsvÊrdig
Jeg bestilte en Thors hammer en eftermiddag, og allerede nÊste formiddag lå den i postkassen.
Det kan ikke give mindre end 5 stjerner.

Super!
Jeg bestilte et gavekort til Odinklinge.dk
Jeg fik pakken som aftalt og gavekortet var tilmed pakket så fint ind! Tusind tak :-)

Bytteservice der batter!
Bestilte en Thors hammer med lÊderkÊde, den kom imidlertid med metalkÊde. Jeg skrev en mail tirsdag aften og mindre end en time senere, havde jeg et svar.
"Vi sender den rigtige kÊde og frimÊrker, så du kan sende den forkerte retur"
Fantastisk service og hurtig respons!
Mine bedste anbefalinger!

Odins Klinge ããã®åç
Helt fantastisk kundeservice og smukke smykker!
Jeg var lidt sent ude for at bestille min mands fÞdselsdagsgave og skrev til Odinsklinge.dk for at hÞre om de ville kunne nå at sende en evt. ordre samme dag. Jeg fik hurtigt svar om, at hvis jeg bare fortalte hvilke smykker jeg Þnskede så ville de blive sendt med posten med det samme (fÞr jeg overhovedet havde betalt for dem :-)). Mine smykker blev sendt af sted kl ca 16 i går og jeg modtog dem i dag kl ca 11:30. Hurtigt og effektivt!
Jeg har lige betalt for de meget smukke smykker.
Tusind tak for fantastisk service, Yolanda og Odinsklinge.dk :-)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ