Vi har flere gange bestilt ved Odins Klinge og vi har vÊret tilfredse hver gang. BÃ¥de i forhold til leveringstid og smykkernes kvalitet. En enkelt gang kunne de ikke levere hvad vi havde bestilt, grun... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fin, fin service i forbindelse med kÞb af lille Thorshammer i bronze! Jeg havde lavet et fejlkÞb. Samtidig var kÊden defekt. Fin og lÞsningsorienteret samtale, hvor Morten foreslog, at han kunne monte... ãã£ãšèŠã
Jeg sÞgte en ny halskÊde pÃ¥ nettet og faldt over Odins Klinge som lÞd spÊndende og det var virkelig spÊndende. Jeg fandt en ny halskÊde bestilte betalte og to dage efter var den klar til afhentning... ãã£ãšèŠã
Har handlet flere gange hos Odins Klinge og jeg er sÃ¥ tilfreds med varer og betjening af hurtig forsendelse. Jeg handler der igen pÃ¥ et tidspunktð¥°
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Historien om Odins Klinge Det hele startede tilbage i 1970'erne, hvor vi udvidede vores smykkesortiment med nogle få vedhÊng med motiver fra vikingetiden, bl.a. Thorshammer nr. 302 og 303 i sÞlv. De vakte stor opmÊrksomhed, og gennem årene blev vores udvalg af smykker med historiske motiver stÞrre og stÞrre, og vi har nu et sortiment der omfatter mere end 300 forskellige designs. I dag har vi et stort og spÊndende udvalg af vikinge- og museumssmykker. Vi har både smykker, som er tro kopier af arkÊologiske fund og smykker, som er inspireret af den nordiske mytologi, vikingeskibe og meget mere. Odins Klinge er et familieforetagende, og i 2023 overgik firmaet fra far Niels til sÞn Morten, som i dag driver og udvikler virksomheden fra NordsjÊlland. Når du handler hos os, kÞber du mere end blot et smykke. Du kÞber også historie. UdÞdelige fortÊllinger. Handlekraft, eventyrlyst og innovation. ForfÊdrenes vÊrdier, som du kan tage med ind i en travl og moderne hverdag. Et smykke fra Odins Klinge er et smykke, som ikke går af mode. Det er Mere End Et Smykke. Hilsen Morten, Odins Klinge
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God, hurtig og nem ordrebehandling.
En behagelig og professionel service, som overraskede os ved vareleveringen, da gaven var fint pakket ind, hvilket vi blot havde bemÊrket i kommentarfeltet!
BemÊrk! Deres webshop hÞjst sandsynligt virker bedst i browseren Internet Explorer.
Kan varmt anbefales! :)
Manglende vare
Jeg kÞbte d. 30-6 en halskÊde på deres hjemmeside og mandag D. 1-7 hÊver de belÞb og skriver en mail om at den er afsendt.
Nu er det D.9-7 og jeg venter stadig på min halskÊde! Jeg har ringet på 3 forskellige numre uden der svares, sendt mails også uden der svares! Jeg er så gal!

Odins Klinge ããã®åç
Hurtig afsending og rigtigt flot smykke
Hurtig afsending og rigtigt flot smykke ... jeg er en glad kunde :)
Det var så 3. gang
Jeg har nu handlet hos Odinsklinge 3 gange. Denne gang er 3. gang.
God side, man bliver hele tiden informeret omkring status på ordren ..god og hurtig service.
En lille historie:
Min pakke var ikke ankommet, og jeg ringede til dem. De fulgte pronto op pÃ¥ det, og mente at den nok ville komm i dag. Det gjorde den sÃ¥. Ãj sÃ¥ flot (jule)gaverne var pakket ind. Men Ups ..hvilken gave indholdt hvad ?
Jeg ringede derfor til dem igen, ikke at jeg egentligt havde troet at de kunne fortÊlle mig hvordan/hvorledes det var pakket ind) ..men jo ganske rigtigt...jeg nåede ikke lÊngere end til at rosen den uhyre flotte indpakning og siger at nu havde jeg jo et problem fordi jeg ikke vidste hvad der i hvilken af gaverne, hvortil der hurtigt blev svaret ...I den store ligger armbåndet !
Det var ikke lige en service jeg havde forventet at få ... men uagtet hvilke ordre jeg har lagt der, har alt bare vÊret til mere end forventet.
STOR anbefaling herfra
Kan stÊrkt anbefales!
KÊmpe udvalg af flotte vikingesmykker inde på deres hjemmeside. Jeg kommer til at kÞbe mig fattig, isÊr efter jeg har modtaget smykket og set den gode kvalitet smykket er i. Lyn hurtig og gratis levering. Jeg kan varmt anbefale denne hjemmeside til alle vikinge-entusiaster.
Super service.
Flot side med et rigtigt godt udvalg. hurtig og gratis levering. kvaliteten af SÞlvhalslÊden er helt i top. vil klart anbefale siden til andre der skal intrasseret vikingesmykker.
Anbefales !!!
Jeg har FORELÃBIG kun handlet hos odinsklinge.dk én gang. Udvalget af smykker er stort, priserne meget rimelige og det er nemt at finde rundt pÃ¥ hjemmesiden. Lynhurtig levering (bestilte sÞndag og modtog mandag!!!) og smykkerne i den flotteste gaveindpakning. Jeg vender helt sikkert tilbage :-)
DÃ¥rligt!!
Jeg bestilte en ring i sidste måned, og betaler med Mastercard.. Jeg oplyser den stÞrrelse jeg vil have lidt senere, men nu venter jeg stadig på ringen, og jeg har prÞvet at sende dem en mail, men intet svar enddu. Jeg tilbagetrÊkker min betaling, hvis ikke at jeg snart hÞrer fra dem, eller modtager ringen.

Odins Klinge ããã®åç
Flot !!
FÞrst vil jeg lige fortÊlle hvorfor de ikke får 5 stjerner - Det er helt enkelt af 2 årsager : Det er ret svÊrt.. ellerr ettere sagt umuligt at finde ind til ens konto, med mindre man fÞlger den link der er sendt i mailen. Den anden grund - De skal reklamere noget mere - det var hamrende svÊrt at finde frem til dem - Og det er synd !!!! Nå, dog skal det siges at jeg lige lavede en sÞgning nu, og der kom de da i det mindste frem på den fÞrste side.
De har nogle virkelig flotte smykker, og et meget stort udvalg. Smykkerne er godt beskrevet, og billederne er virkelig gode. Det var hurtig levering, og jeg blev absolut ikke skuffet over kvaliteten...Jeg overveje lige om jeg skulle Êndre min karakter til 5 stjerner igen... Nej - der var lige det med konto informationerne. Men jeg kan kun sige, at jeg skal virkelig passe på, for jeg ender med at kÞbe mig fattig i smykkerne :-) Men det er så egentlig heller ikke rigtig, for priserne er absolut rimelige.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ