Tror att det Àr en bra produkt och att personen jag pratade med verkade kunnig. Jag har dock inte anvÀnt produkten Àn varför det kanske Àr för tidigt att göra denna enkÀt. Men "so far" nöjd.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Köpte en stor kruka, fat och nÀring. TyvÀrr tappade fraktbolaget bort paketet sÃ¥ spÃ¥rningen slutade uppdateras. Men det rÀckte med ett snabbt telefonsamtal till OlivtrÀdsbutiken sÃ¥ skickade de ett nyt... ãã£ãšèŠã
God personlig service dÃ¥ de ringde (trevligt att det visades automatiskt i mobilen att det var de som ringde) och gav rÃ¥d kring det jag hade bestÀllt sÃ¥ sakerna skulle levereras nÀr det passade bÀst.... ãã£ãšèŠã
Fint bemötande med frÃ¥gor om hur jag ville ha det, dock upplevde jag dÃ¥lig kunskap om skötsel av vÀxten. En annan sak jag kanske ty ker Àr lite smakligt Àr att jag fick betala för krukorna trots at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi sÀljer direktimporterade hundraåriga olivtrÀd från Spanien & Italien utan mellanhÀnder från en gård på BjÀrehalvön i Sverige.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Har efterfrÃ¥gat vilken sort det Àr pÃ¥âŠ
Har efterfrågat vilken sort det Àr på resp trÀd, men inte fått något svar. Lampan skulle varit med i samband med trÀdleveransen enl vad som informerades, men upptÀcktes vid leverans att den saknades. Kunde informerats om tidigare. Dock levererades lampan snabbt några dagar senare.
Så fint trÀd och toppenservice!
Köpte ett medel mot ullöss och detâŠ
Köpte ett medel mot ullöss och det fungerade. Har haft ett annat medel och dÀr var det vara entrÀgen för att det skulle funka.
Trevlig och engagerad personal.
Trevlig och engagerad personal.
Mycket nöjd med kontakten via mobil och sms. Fina ekfat och fin japanskt lönn.
Helt otroligt bra service ochâŠ
Helt otroligt bra service och kommunikation från start till leverans. Kan verkligen rekommendera!
Fantastiskt bemötande och service
Fantastiskt bemötande och service. Rekommenderas varmt!
Jag var pÃ¥ jakt efter en stor krukaâŠ
Jag var på jakt efter en stor kruka till mitt trÀd. Hittade denna sida och köpte Stor Kruka Lire Elite 60 cm.Den var verkligen så fin,
Bra kommunikation och jag Àr mycketâŠ
Bra kommunikation och jag Àr mycket nöjd med mina varor.
Kontakt, leverans, produkt
JÀttebra kontakt med Nora.
Snabb leverans. Super fin vintunna.
Trevligt hjÀlpsamt bemötande och mycketâŠ
Trevligt hjÀlpsamt bemötande och mycket fint att se på !
Fint bemötande med frÃ¥gor om hur jagâŠ
Fint bemötande med frågor om hur jag ville ha det, dock upplevde jag dålig kunskap om skötsel av vÀxten.
En annan sak jag kanske ty ker Àr lite smakligt Àr att jag fick betala för krukorna trots att jag ej bestÀllde dem. Men vi löste det!
Tack.
Det var enkelt att bestÀlla
Det var enkelt att bestÀlla och få hem krukan. Krukan var fin men större/tyngre Àn vad jag hade förstått.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹