äŒæ¥ãåçããŸãã
Mohamed werkt met kennis van zaken. Het schattingsverslag is gebaseerd op objectieve indicators, vergelijkingspunten in de regio. Met atypische factoren wordt geen rekening gehouden omdat daar geen o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snel afspraak kunnen maken en Mohamed was deskundig en op tijd. Jammer genoeg bleek het uiteindelijk voor niets te zijn omdat de bank (Belfius) de schatting niet heeft geaccepteerd. Schatting voor ove... ãã£ãšèŠã
Mohamed levert uitstekende service. Hij was stipt op de afspraak en heeft duidelijk een heel goede kennis van zijn vak. Hij heeft voor ons zowel een schatting rapport als een EPC certificaat gemaakt.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Onafhankelijke-schatter-antwerpen.be is een expertisebureau dat zich toespitst op het waarderen van vastgoed specifiek gelegen in de provincie Antwerpen. U kan bij ons terecht voor schattingen in kader van een krediet, verkoop, echtscheiding, schenking, nalatenschap, inbreng in een huwelijksgemeenschap of vennootschap. Onze schatters zijn VLABEL-erkend en staan garant voor een onafhankelijke waardering dat steunt op gedegen kennis van de lokale vastgoedmarkt en objectieve data. Via het online formulier op de website boekt u eenvoudig een afspraak. www.onafhankelijke-schatter-antwerpen.be Keywords: erkend schatter-expert, beëdigd schatter te antwerpen, schatting bij verkoop woning, krediet, verdeling van goederen, echtscheiding, nalatenschap, inbreng vennootschap, huwelijkscontract.
Antwerpen, ãã«ã®ãŒ
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Onafhankelijke-Schatter-Antwerpen.be ããã®åç
Binnen de 24uur antwoord gekregen op de vraag voor afspraak. De afspraak kon ook zeer snel plaatsvinden. Expertise was heel professioneel en accuraat en binnen de week een compleet rapport. Perfect.

Onafhankelijke-Schatter-Antwerpen.be ããã®åç
Mohamed kwam een schatting uitvoeren in onze woonst. Heel beleefd, heel correct en heel rustig tewerk gegaan. Nam zijn tijd om alles glashelder uit te leggen. Correct in waardebepaling mijns inziens. Snel een rapport overhandigd gekregen naderhand. Extra vragen (nadat rapport toegestuurd was) leek ook absoluut niet teveel gevraagd. Ik raad hem zeker aan. Dank u, Mohamed!

Onafhankelijke-Schatter-Antwerpen.be ããã®åç
Goede service en duidelijke uitleg. Goede tips die het bij het verkopen nog aantrekkelijker kunnen maken.

Onafhankelijke-Schatter-Antwerpen.be ããã®åç
Ik werd snel en goed geholpen. Er werd open en goed gecommuniceerd over de stappen en tijdelijke conclusies tijdens de metingen. Ook daarna was er een duidelijk en goed rapport.

Onafhankelijke-Schatter-Antwerpen.be ããã®åç
Er werd uitgebreid tijd genomen om alle informatie te verzamelen. Er werd een eerlijke uitleg gegeven, met als gevolg een uitgebreid en inhoudelijk sterk verslag.

Onafhankelijke-Schatter-Antwerpen.be ããã®åç
gewoonweg eerlijk en grondig schattingsverslag mohamed is een zeer vriendelijke en bekwame schatter ik raad jullie iedereen aan

Onafhankelijke-Schatter-Antwerpen.be ããã®åç
Mohamed is een zeer deskundige expert-schatter. Uiterst vriendelijk, behulpzaam, accuraat en stipt. Hij gaf ons ook meerdere goede tips voor de verkoop. We ontvingen het uitgebreide schattingsverslag zeer snel na zijn bezoek aan de woning. Kortom: een absolute aanrader!

Onafhankelijke-Schatter-Antwerpen.be ããã®åç
Great service and experience at short notice. Very professional treatment by Mohamed. Thank you!

Onafhankelijke-Schatter-Antwerpen.be ããã®åç
Hij heeft alles heel duidelijk uitgelegd en was zeer beleefd. Een man die zijn vak kent!

Onafhankelijke-Schatter-Antwerpen.be ããã®åç
Het was een heel vriendelijke persoon. Ik denk dat hij de juiste waarde heeft gegeven. Ik kan het zeer waarderen als mensen zoals hij correct en toch zijn tijd heeft genomen als ik wat vragen had gesteld.

Onafhankelijke-Schatter-Antwerpen.be ããã®åç
Mohamed Ouchan is een professionele en vriendelijke man. Dit duidelijk weet wat hij doet.
Een fijne samenwerking.

Onafhankelijke-Schatter-Antwerpen.be ããã®åç
Heel goed gedaan en ook goede uitleg waarop ik moet letten !!
Een heel vriendelijk persoon.
Top

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã