Onlinekids レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Adventskalenderen vi kjÞpte er helt nydelig, kan brukes som juledekorasjon hele julen. Det eneste minus er stÞrrelsen pÃ¥ skuffene, de var svÊrt smÃ¥. Men det er mange lÞsninger pÃ¥ det, sÃ¥ jeg anbefaler... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

For det fÞrste; jeg spurte nÃ¥r en utsolgt vare kom inn igjen, fikk svar at varmen kom ilÞpet av en uke, men sÃ¥ fikk jeg en ny Mail litt senere om at baren var forsinket til dere! Og bare her sÃ¥ jeg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Leveringen av varen jeg hadde bestilt var helt strÃ¥lende. Leveranse helt frem til dÞren hjemme er jo rene luksusen. SÃ¥ tusen takk for fantastisk service. Ønsker dere alle en Geldelig Jul og et God... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bredt sortiment, og god kvalitet kjennetegner produktene! Jeg bestilte lekedyr, og de er veldig naturtro og fine. I tillegg var det superrask levering direkte til huset - uten ekstra kostnader en... もっず芋る

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店
  2. ベビヌ服店
  3. 子䟛服店
  4. 子䟛の店
  5. 子䟛向けのおもちゃ屋
  6. おもちゃ屋

圓該䌁業による蚘述

Onlinekids er en dansk barneutstyrsforretning. Vi selger barne- og babyutstyr samt leker, mÞbler og tÞy til barn mellom 0 og 8 år.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Veldig bra holder hva dere lover👍

Holder hva dere lover👍

2023幎12月19日

Hei Thore

Tusen takk for hyggelig anmeldelse.
Vi gjÞr alltid det vi kan for Ã¥ yte god kundeservice og fÃ¥ fornÞyde kunder som deg😍 Takk for at du tok deg tid til Ã¥ skrive denne anmeldelsen. Det setter vi stor pris pÃ¥ 🙏

Ønsker deg et godt nytt Ã¥r 🥳✚

Rask levering, flotte produkter

Pakken kom etter bare noen få dager, veldig fint produkt!

2023幎11月23日

Hej Hanne

Vi er glade for at du er fornÞyd med produkt og at leveringen var rask 🚚
Takk for din positive anmeldelse av Onlinekids.
Ønsker deg en god jul 🎄 og et godt nytt Ã¥r ✹

Rask levering.

2023幎11月22日

Hei Oddvar

Vi er glade for Ã¥ hÞre at du opplevde rask levering. Det er veldig gode tilbakemeldinger til oss og noe vi streber etter 😊
Tusen takk for alt og for de fine fem ⭐⭐⭐⭐⭐

God kvalitet

God kvalitet. Rask levering.

2023幎11月24日

Hej Manuela

Vi er glade for at du er fornÞyd med produkt og at leveringen var rask 🚚
Takk for din positive anmeldelse av Onlinekids.
Ønsker deg en god jul 🎄 og et godt nytt Ã¥r ✹

SvÊrt positiv opplevelse

Effektiv og rask levering samt god informasjon underveis

2023幎11月13日

Hej Svein

Takk for hyggelig anmeldelse av Onlinekids 😊
Vi er glade for at du hadde en god opplevelse med Ã¥ handle hos oss, og vi setter stor pris pÃ¥ at du Þnsker Ã¥ dele opplevelsen med andre. Tusen takk for alt 😍

Rask og hyggelig service😊

Rask og fin levering. Hyggelig tilbakemelding nÃ¥r varen var Þdelagt ble reisen. De sender ny😊👍

2023幎11月6日

Hej Kari

Takk for den flotte anmeldelsen 🀩 Vi er sikre pÃ¥ at den fine julekalenderen 🎄 vil bli fylt med sÞte smÃ¥ overraskelser 🎁 og bringe glede.

Jeg skal straks videreformidle de hyggelige ordene til vårt kundeserviceteam og lagerarbeidere, som jobber hardt hver dag for å gi god service til alle våre kunder.

De beste hilsener

5぀星のうち5の評䟡

God pris og rask levering

2023幎10月30日

Hej Per

Det er fint Ã¥ hÞre at du er fornÞyd med prisen. Ha det gÞy med spillet 🀩
Jeg er også glad for, at du opplevde rask levering, det er veldig fin tilbakemelding for oss, og noe vi bestreber oss på 😊

Vennlig hilsen

5぀星のうち5の評䟡

Rask levering og supre produkter

Rask levering og supre produkter! 10/10🀩

2023幎10月18日

Hej Maria🌻

Tusen takk for den flotte anmeldelsen.
Vi gleder oss sÃ¥ mye over Ã¥ hÞre, at du er fornÞyd med alt 😍 Vi hÃ¥per Ã¥ kunne hjelpe deg igjen en annen gang!
Takk også for at du tar deg tid til å dele din opplevelse med oss med andre 🙏

Mette 😊 Onlinekids

5぀星のうち5の評䟡

Rask levering og problemfri handel

Rask levering og problemfri handel. Anbefales 👍

2023幎10月2日

Hej Lena 🌞

Hyggelig at vi lever opp til målet vårt om å yte god service og rask levering - og hyggelig å se deg igjen 😊

Sist, men ikke minst, TAKK for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med andre.
Det setter vi stor pris på 😍

5぀星のうち5の評䟡

Jeg fikk pakken levert på dÞra.

2023幎9月18日

Hei Torunn🌌

Vi er glade for å hÞre at du fikk bestillingen levert raskt og på dÞrstokken.
Det er veldig gode tilbakemeldinger til oss og noe vi streber etter 😊
Tusen takk for de fine fem ⭐⭐⭐⭐⭐

Rask og god service

Rask og god se

2023幎8月29日

Hej Bruce

Vi er veldig glade for at du hadde en god opplevelse med å handle hos oss.
Tusen takk for din fine omtale og alle ⭐⭐⭐⭐⭐

De beste hilsener

Tipp topp

Varene ble levert taskt og var som forventet.

2023幎8月2日

Hei Eline

Vi er glade for at du er fornÞyd med produktet og at leveringen var rask 🚚 Takk for din positive anmeldelse av Onlinekids. Vi setter stor pris pÃ¥ at du tar deg tid til Ã¥ dele opplevelsen med andre. Tusen takk 😍

Rask levering helt hjem.

Det ble stor glede og jubel da Þnske om hoppestokk til 6-årsdagen ble innfridd, og fargen var veldig fin. Rask levering helt hjem.

2023幎7月30日

Hei Ingunn 😊

Tusen takk for din fine omtale og alle ⭐⭐⭐⭐⭐

Bra du opplevde rask levering 🚚 det er veldig fin tilbakemelding for oss, og noe vi bestreber oss på 😊

Kjempe rask levering

Kjempe rask levering
God pris

2023幎7月19日

Hei Vidar 😊

Tusen takk for hyggelig anmeldelse.

Vi prÞver alltid Ã¥ holde prisene sÃ¥ lave som mulig og er heldige som har effektive folk pÃ¥ vÃ¥rt lager som jobber hardt hver dag for Ã¥ sende bestillinger sÃ¥ raskt som mulig 🚚. Vi tror og hÃ¥per pÃ¥ denne mÃ¥ten Ã¥ kunne gi dere kunder den beste servicen. Og det er alltid godt Ã¥ hÞre at det fungerer.

5぀星のうち5の評䟡

Raskeste levering jeg har opplevd.

2023幎7月10日

Hei Andreea

Vi er SÅ glade for Ã¥ hÞre at vor innsats for Ã¥ levere raskt lykkes.
Vi bestreber å alltid sende varene samme dag, så vi lever opp til 1-2 dagers leveringstid 🚚
Tusen takk for den flotte anmeldelsen ⭐⭐⭐⭐⭐

Rask levering

Rask levering. SvÊrt fornÞyd med kvaliteten på det jeg kjÞpte.

2023幎6月12日

Hei Sylvellin

Takk for din positive tilbakemelding.
Vi er glade for, at du hadde en god opplevelse med å handle hos oss og at leveringen var rask 🚚

Vi setter stor pris pÃ¥, at du Þnsker Ã¥ dele opplevelsen med andre. Tusen takk for alt 😍

Veldig rask leveranse.

2023幎5月16日

Hei Kajsa

Tusen takk for alle de flotte ⭐⭐⭐⭐⭐

Bra at du fikk bestillingen din raskt. Da er alt som det skal vÊre!
Vi bestreber oss nemlig på å sende varene samme dag, derfor kan vi leve opp til 1-2 dagers leveringstid 🚚

Raskt levering på dÞra

Raskt levering på dÞra. Topp

2023幎5月3日

Hei Jan

Tusen takk for alle de flotte ⭐⭐⭐⭐⭐ Det er vi kjempeglade for. Bra du fikk levert raskt!

5぀星のうち5の評䟡

Alt etter avtale og allerede dagen

Alt etter avtale og allerede dagen etter bestilling lå den klar for henting .

tipp topp på alle mulige måter

2023幎4月23日

Hei Nina

Tusen takk for den positive anmeldelsen av Onlinekids 😍 Det er vi kjempeglade for. Bra du likte produktene, og fikk levert raskt.

VÃ¥re lagerfolk jobber hardt hver dag, for at bestillinger skal kunne sendes sÃ¥ raskt som mulig 🚚 Jeg skynder meg derfor Ã¥ videreformidle din positive tilbakemelding til dem 🀗

Mette 🌻 Onlinekids

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス