Adventskalenderen vi kjÞpte er helt nydelig, kan brukes som juledekorasjon hele julen. Det eneste minus er stÞrrelsen pÃ¥ skuffene, de var svÊrt smÃ¥. Men det er mange lÞsninger pÃ¥ det, sÃ¥ jeg anbefaler... ãã£ãšèŠã
For det fÞrste; jeg spurte nÃ¥r en utsolgt vare kom inn igjen, fikk svar at varmen kom ilÞpet av en uke, men sÃ¥ fikk jeg en ny Mail litt senere om at baren var forsinket til dere! Og bare her sÃ¥ jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Leveringen av varen jeg hadde bestilt var helt strÃ¥lende. Leveranse helt frem til dÞren hjemme er jo rene luksusen. SÃ¥ tusen takk for fantastisk service. Ãnsker dere alle en Geldelig Jul og et God... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bredt sortiment, og god kvalitet kjennetegner produktene! Jeg bestilte lekedyr, og de er veldig naturtro og fine. I tillegg var det superrask levering direkte til huset - uten ekstra kostnader en... ãã£ãšèŠã
- ãããŒçšååº
- ãããŒæåº
- åäŸæåº
- åäŸã®åº
- åäŸåãã®ããã¡ãå±
- ããã¡ãå±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Onlinekids er en dansk barneutstyrsforretning. Vi selger barne- og babyutstyr samt leker, mÞbler og tÞy til barn mellom 0 og 8 år.
Greve Main 23, 2670, Greve, ãã³ããŒã¯
- 21966294
- kontakt@onlinekids.no
- onlinekids.no
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
God kommunikasjon med kundeservice
God kommunikasjon med kundeservice, raske og effektive. Eneste negative er at de bruker UPS- de er ubrukelige og gjorde at leveringen tok lengre tid enn nÞdvendig.

Onlinekids ããã®åç
Jeg fikk aldri de bestilte varene.
Jeg fikk aldri de bestilte varene.
Er det konstruktiv feedback?

God info, rask levering
Gode produkter, god informasjon og rask levering. Eneste minus er at man ikke kan velge andre fraktmetoder enn den på 149kr for levering på dÞren.

Onlinekids ããã®åç
Veldig raskt levering og produktene somâŠ
Veldig raskt levering og produktene som forventet.

Onlinekids ããã®åç
Fikk god hjelp av kundeservice daâŠ
Fikk god hjelp av kundeservice da pakken min ikke kom dit den skulle. Veldig bra service

Onlinekids ããã®åç
Fikk veldig god oppfÞlging og beskjedâŠ
Fikk veldig god oppfÞlging og beskjed om at varen var forsinket.

Onlinekids ããã®åç
Pakken ble levert med flere hull iâŠ
Pakken ble levert med flere hull i pappen, og skruene lå lÞse rundt i hele pakken.
Spiseplaten var svÊrt oppskrapt på ene siden, og en plastikk knott var knekt.
Ellers var stolen som forventet

God kundeservice
God kundeservice: Jeg fikk tilsendt produkt med feil og fikk dermed nytt produkt tilsendt like etter.

Rask levering,veldig fornÞyd
Rask levering,veldig fornÞyd. Kommer til og handle her igjen.

Veldig ryddig og enkelâŠ
Veldig ryddig og enkel bestillingssystem og rask levering ð

Onlinekids ããã®åç
Kjapt levert og produktet var somâŠ
Kjapt levert og produktet var som beskrevet/god stand