Onlinekids レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Adventskalenderen vi kjÞpte er helt nydelig, kan brukes som juledekorasjon hele julen. Det eneste minus er stÞrrelsen pÃ¥ skuffene, de var svÊrt smÃ¥. Men det er mange lÞsninger pÃ¥ det, sÃ¥ jeg anbefaler... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

For det fÞrste; jeg spurte nÃ¥r en utsolgt vare kom inn igjen, fikk svar at varmen kom ilÞpet av en uke, men sÃ¥ fikk jeg en ny Mail litt senere om at baren var forsinket til dere! Og bare her sÃ¥ jeg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Leveringen av varen jeg hadde bestilt var helt strÃ¥lende. Leveranse helt frem til dÞren hjemme er jo rene luksusen. SÃ¥ tusen takk for fantastisk service. Ønsker dere alle en Geldelig Jul og et God... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bredt sortiment, og god kvalitet kjennetegner produktene! Jeg bestilte lekedyr, og de er veldig naturtro og fine. I tillegg var det superrask levering direkte til huset - uten ekstra kostnader en... もっず芋る

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店
  2. ベビヌ服店
  3. 子䟛服店
  4. 子䟛の店
  5. 子䟛向けのおもちゃ屋
  6. おもちゃ屋

圓該䌁業による蚘述

Onlinekids er en dansk barneutstyrsforretning. Vi selger barne- og babyutstyr samt leker, mÞbler og tÞy til barn mellom 0 og 8 år.

連絡先

Veldig fornÞyd med produktet

Veldig fornÞyd med produktet! Kom frem helt og fint! Ingenting Ã¥ klage på😄

2021幎6月28日

Hei Lise,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen og alle de flotte ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg er glad du var fornÞyd med produktet du kjÞpte og alt gikk greit.

Håper vi ses igjen snart 😊

5぀星のうち5の評䟡

Superrask levering og fine produkter!

2021幎6月27日

Hei 😊

Tusen takk for din fine omtale og alle ⭐⭐⭐⭐⭐

Bra du liker produktene vi har og deler det her inne. Jeg er også glad for at du opplevde rask levering, det er veldig fin tilbakemelding for oss og noe vi bestreber oss på 😊

5぀星のうち2の評䟡

Bestilte produkt på dÞra

Bestilte produkt på dÞra. Men måtte hente på en kiosk et lite stykke unna der vi bor.

2021幎6月16日

Hei 😊

Takk for tilbakemeldingen. UPS leverer hjemme pÃ¥ dÞra, men hvis man ikke er hjemme eller de av en eller annen grunn ikke kan levere, innleveres pakken pÃ¥ en pakkeshop i nÊrheten av der man bor 👍 Denne service fra UPS gjÞr det lettere for kunden selv Ã¥ hente pakken nÃ¥r de har lyst, uten Ã¥ skulle vÊre hjemme for Ã¥ motta den.

Jeg beklager at det ikke har vÊrt optimalt for deg, da du forventet pakken pÃ¥ dÞren. Et lite triks er Ã¥ skrive et notat i bestillingen om at den kan stilles utenfor dÞren eller i garasjen for eksempel... 👍

Jeg håper vi ses igjen, og at produktet du bestilte levde opp til forventningene 😊

5぀星のうち1の評䟡

Elendig retur opplegg

Ikke kjÞp noe her som du kan komme til å returnere. Ikke bare bare å betale 149 kr for å sende tilbake, bestille retur og levere inn til et spesielt sted, mellom det og det klokkeslettet og innen 14 dager. Nei styr unna.

2021幎6月15日

Hei Eline,

Takk for tilbakemeldingen. Jeg beklager du har hatt en dÃ¥rlig opplevelse med Ã¥ returnere varer hos oss. Det skal vÊre lett og bekvemt Ã¥ handle hos oss 👍

Vi har 14 dagers full angrerett, og 365 dagers returrett 😊 Det vil alltid vÊre en liten kostnad for Ã¥ returnere pakker, og vi er stolte av Ã¥ kunne vÊre konkurransedyktige pÃ¥ returprisen.

Pakken skal leveres inn via UPS, og det skal vÊre veldig lett da det er mange UPS access points samt man kan få pakken hentet av UPS hjemme på din adresse uten ekstra kostnader.

Vi vil alltid arbeide på å forbedre oss, og arbeider målrettet for å gjÞre gi kunden den beste handle-opplevelse.

God sommer ⛱

Hyggelig og rask handel.

Hyggelig og rask handel.
Varen kom pent pakket inn å levert på rett adresse.

2021幎6月7日

Hei Lill

Takk for at du deler din opplevelse med oss 🙏 Jeg er glad varene kom pent fram og levert til tiden.

Jeg Þnsker deg en veldig fin dag og god sommer 😊

ANBEFALES!

For det fÞrste; jeg spurte når en utsolgt vare kom inn igjen, fikk svar at varmen kom ilÞpet av en uke, men så fikk jeg en ny Mail litt senere om at baren var forsinket til dere! Og bare her så jeg at dere hadde GOD kundeservice!
Etter noen uker kunne jeg endelig bestille det jeg ville og det tok KUN 2 dager(!!!!!!!) så hadde jeg fått pakken! Det kaller man service!
Og kvaliteten og funksjonene på produktene jeg bestilte var bedre enn forventet!
Er rett og slett strålende fornÞyd!

2021幎5月12日

Hei Michelle

Tusen takk for din fine omtale og alle ⭐⭐⭐⭐⭐ Det er sÃ¥ bra Ã¥ hÞre at du har hatt en god kundeserviceopplevelse 🙏

Jeg er glad for at du er fornÞyd med produktet du bestilte og at de ble levert sÃ¥ raskt - tusen takk for at du deler med oss 😊

Rask og enkel levering!

2021幎5月3日

Hei!

Tusen takk for at du deler opplevelsen din med oss 🙏
SÃ¥ bra du fikk levert produktene raskt og enkelt. Vi setter stor Êre i at vi leverer pÃ¥ 1-3 dager 😊

FornÞyd

FornÞyd med kjÞp

2021幎4月23日

Hei Kinga,

SÃ¥ bra du er fornÞyd 😊 Tusen takk for god omtale og de mange stjerner. Det setter vi kjempestor pris pÃ¥ ♡

Superrask levering

Superrask levering! Fantastiske leker!

2021幎4月22日

Hei Guro,

Tusen takk for alle de fine ⭐⭐⭐⭐⭐
SÃ¥ bra du synes lekene du kjÞpte var midt i blinken, og jeg er glad de kom frem veldig fort. Vi er stolte av at vi kan levere sÃ¥ kjapt som mellom 1 - 3 dager 👌😊

Med vennlig hilsen
Marianne fra ❣ Onlinekids ❣

Hjemleveringen fungerte utmerket

Hjemleveringen fungerte utmerket, mottaker veldig fornÞyd😊

2021幎4月22日

Hei Milda,

Jeg er super glad for at du er fornÞyd 😊
Tusen takk for alle de fine ⭐⭐⭐⭐⭐

Med de beste hilsener fra

5぀星のうち4の評䟡

Gode produkter

Gode produkter, kjapp levering👍👍

2021幎4月20日

Hei Jan

Tusen takk for den fine omtale 😊
Så bra du likte produktene. Godt de ble levert fort, vi er nemlig stolte av at vi har en leveringstid på 1-3 dager.

HÃ¥per vi ses igjen!

Marianne fra Onlinekids 😊

Varene kom super fort

2021幎4月20日

Hei Rikke,

Så bra varene ble levert så fort 😍
Tusen takk for ★★★★★ det setter vi kjempestor pris på!

Håper vi ses igjen 😊

5぀星のうち5の評䟡

Veldig fornÞyd med mitt kjÞp

Veldig fornÞyd med mitt kjÞp. Rask levering👍

2021幎3月19日

Hei Anette,

Tusen takk for fin omtale 😊 Vi bestreber oss på å levere innenfor 1-3 hverdager, så jeg er super glad for at du deler din gode opplevelse med oss.

Håper du er fornÞyd med produktene også!

Ønsker deg en fin dag 😊

Mvh, Marianne - Onlinekids

5぀星のうち4の評䟡

Litt vanskelig å skulle få tilsendt

Litt vanskelig å skulle få tilsendt faktura som bedriftskunde.

2021幎3月5日

Hei Pia,
Takk for de fine stjerner 😊

Jeg beklager hvis du hadde problemer med å få tilsendt faktura, vår finans avdeling sitter klar hver dag til å hjelpe våre kunder. Håper det lÞste seg og at du er glad for produktene.

Med vennlig hilsen Marianne, Onlinekids

5぀星のうち5の評䟡

Meget fornÞyd enkelt Ã¥ bestille og

Meget fornÞyd enkelt å bestille og meget rask levering, levering sted var litt lang fra meg men gikk ok

2021幎2月16日

Hei Alejandro

Tusen takk for god omtale 😊 SÃ¥ bra du er fornÞyd!

Vi leverer med UPS pÃ¥ hjemmelevering ca 1-2 dager, men noen ganger hvis du ikke er hjemme leverer de til nÊrmeste UPS-access point. Bra det gikk greit 😊

Med vennlig hilsen Marianne, Onlinekids

5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥rlig opplevelse

Fremstår som om forretningen er norsk med norsk adresse, men når man skal sende retur er returadresse i Danmark, og returbetingelsene er dårlige.

2021幎1月19日

Hei,
Jeg beklager du har hatt en dårlig opplevelse med oss. Vi er en norsk online butikk med norsk adresse, men med varelager i Danmark. Returbetingelsene er beskrevet på hjemmesiden, og ved å kjÞpe en billig returlabel direkte hos oss er det veldig lett å returnere varer. Hvis du har behov for hjelp med en retur, kontakt oss gjerne :)

Vennlig hilsen Marianne, Onlinekids

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス