レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Pas pÃ¥ der lÞber falske mails rundt fra Ørsted . Ørsted DIN FAKTURA ER ONLINE Hej , Vi informerer dig skriftligt om, at den sidste afvikling af din faktura for April 2021 blev beta... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har de sidste mÃ¥neder haft mail korrespondence med Ørsted. Hvert spÞrgsmÃ¥l jeg har haft, er blevet venligt og prÊcist besvaret. Sidste ? skrev jeg i aftes. Det kom der svar pÃ¥ her til morgen.... もっず芋る

䌁業が回答したした

For dÃ¥rligt at Ørsted ikke har en app, hvor man kan fÞlge timeprisen for el (som f.eks. Andel har det) - hvordan skal man vide, hvornÃ¥r strÞmmen er billigst, nÃ¥r det eneste, I kan oplyse, er en forsi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft kontakt med Anders A i Ørsteds kundeservice. Han reagerede pÃ¥ en mail jeg havde skrevet vedrÞrende Êndring til aps. Jeg fik en opringning ca 2 timer efter jeg havde sendt mailen og blev s... もっず芋る

䌁業情報

TrustScore 5段階評䟡の4

2957件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

God og effektiv kundeservice ved

God og effektiv kundeservice ved henvendelse til Ørsted Erhverv - tak.

2025幎3月19日

Hej

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det glÊder os at hÞre, at din oplevelse med Customer Care, har vÊret tilfredsstillende.

Vi sÊtter stor pris på, at du har taget dig tid til at give feedback.

Lasse O.
Customer Care.

Super fin hjÊlp

Super fin hjÊlp - en rigtig god oplevelse

2025幎3月19日

Hejsa.

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for at hÞre, at kontakten med Customer Care har vÊret en god oplevelse.

Vi ser frem til at kunne hjÊlpe igen en anden god gang.

Customer Care

Jeg kom hurtigt igennem og fik en

Jeg kom hurtigt igennem og fik en venlig og kompetent hjÊlp, og hurtigt svar på mit spÞrgsmål.

2025幎3月7日

Hej Anne Merete

Tusind tak for dine 5 stjerner.

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med Customer Care.

Vi sÊtter stor pris på din feedback, og glÊder os til at hjÊlpe dig en anden god gang.

Heidi P, Customer Care

Orsted elselskab er svindel der tjener på gebyr regninger og tilmelder folk til deres selvskab uden folks tilladelse .

Den dårligste el leverandÞr der kan findes . De lyder som en mafia der stjÊler penge . De sender regninger med gebyr på 411 kr der hvor selve elforbruger var 270kr . Dvs gebyr hÞjre end selve regningen . Jeg har slet ikke tilmeldt mig til den selvskab der hedder erhverv da jeg ikke har noget med erhverv at gÞre de gÞr de automatisk siger de . Dvs at de tvinger folk til deres selvskab og sender regninger kun med gebyr . De sender ikke de rigtig regninger så folk kan betale dem men de sender dem for sent med gebyr således at de kan tjener penge på gebyr mere end på el regning regning . Det er en svindel og den hÞjeste regning man kan få for elforbrug . Fraråder at have dem som elselskab ! Pas på kogge i din spam da deres e-mail går i spam ikke for sjovt skyld dvs at den er svindel .

2025幎2月26日

Hej Olena

Vi har gennemgået din sag, og kan se at vi lÞbende har vÊret i dialog med dig og har forklaret årsagen til din tilmelding og forlÞbet omkring dine regninger.

Vi kan godt forstå, at det kan virke voldsomt med de ekstra gebyrer på rykkerskrivelsen.

Vi beklager selvfÞlgeligt den forvirring og utilfredshed dette gebyr har forårsaget og er helt med på, at det kan vÊre frustrerende og utilfredsstillende.

Selvom vi desvÊrre ikke kan Êndre på den specifikke gebyr i dette tilfÊlde, tager vi dine input alvorligt og vil arbejde på at forbedre vores kommunikation og forklaring af eventuelt lignende sager i fremtiden.

___________________________________________________________
Hej Olena,

Vi vil meget gerne hÞre mere om, hvad der er sket, siden du desvÊrre ikke har haft en god oplevelse ved os.

Vi har derfor sendt dig en anmodning om dine kontakt oplysninger, så vi kan undersÞge din sag nÊrmere.

Customer Care.

Hurtigt feed back.

2025幎2月7日

Hej Henrik,

Mange tak for de fem stjerner på Trustpilot.
Vi er glade for at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi ser frem til at fortsÊtte med at levere den bedste service til dig.

Med venlig hilsen,
Rikke J.
Customer Care

Jeg fik hurtig og klar besked

Jeg fik hurtig og klar besked og det har altid vÊret nemt at komme i kontakt med kundeservice, hvilket jeg virkelig sÊtter pris på. Derudover har det også vÊret nemt at fÞlge aflÊsningerne på mine to målere.

2025幎2月3日

Hej Annegrethe,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og finder det nemt at fÞlge aflÊsningerne på dine målere. Din feedback er meget vÊrdsat.

Med venlig hilsen,
Michelle E.
Customer Care

FÊlder trÊer for pengenes skyld

Efter at have set Operation X er det jo tydeligt at Ørsted er med til at fÊlde raske og friske trÊer og dermed ÞdelÊgge klimaet, selv nÃ¥r sÊsonen for trÊfÊldningen er slut kun for pengenes skyld. Eksperter har selv set billederne der blev taget under programmet og kalder det absurd for det er tydeligt at der bliver taget meget mere end der er brug for. De tÊnker hverken pÃ¥ klima eller biomasse de tÊnker kun pÃ¥ at stÞtte afbrÊndingen af trÊ fordi de tjener penge pÃ¥ det. DET ER SANDHEDEN. At de nu skal bruge flere oplysning fra folk der anmelder, siger bare hvor meget de prÞver at dysse det hele ned. Alle oplysninger er til at finde i operation X

KÊre Ørsted,

KÊre Ørsted,
jeg må bede jer om at lade vÊre med at sÊtte en kommentar da det, tydeligvis bliver kopieret utallige af gange og I ikke andet har at sige.

jeg sendte jer en mail i går, og fik Svar tilbage nu agtigt det samme som I skriver til alle andre, anmeldelser herude bare at de nÊvner tre eller Operation X.

og nu ligger det sådan at lastskib kan man se lokationen på hvor det kommer fra i landet alene det, men et containerskib har ikke et partikelfilter så i den sidste ende kan det ikke betale sig 80%, af verden i forurening kommer fra last skibe og tankskibe og fÊrger.

jeg må bede jer om at skrive nogle andre kommentarer, i stedet for at kopiere gentage af gange. jeg tror at folk er ved at vÊre rimelig trÊtte af jer i forvejen har i tabt mangeaksler i lÞbet af tre dage.

2024幎12月6日

Hej Janik.

Vi tager gerne imod konstruktiv feedback, men fastholder i dette tilfÊlde vores fÊlles udmelding.

En skamplet for Danmark

En skamplet for Danmark. Vi forventer en forklaring på jeres greenwashing. Vi forventer, at der ruller hoveder. Vi forventer at jeres lÞgne på hjemmesiden bliver rettet.

Det sker nok ikke så:

-sÊlg dine aktier
-skift leverandÞr af el.
-fortÊl dine venner om operation x på tv2.
-skriv til din politiker

2024幎12月5日

Hej Morten,

Tak for din feedback.

Hos Ørsted gÞr vi en stor indsats for kun at anvende certificeret, bÊredygtig biomasse.
Dermed sikrer vi os, at biomassen udelukkende kommer fra restprodukter, og at der sker genplantning.

PÃ¥standen om, at nogle af Ørsteds leverandÞrer skulle bruge andet end restprodukter er udokumenteret, og vi kan pÃ¥ ingen mÃ¥de genkende det billede, TV2 har tegnet. Det er nemlig umuligt alene pÃ¥ grundlag af billeder at sige, at der ikke er tale om et restprodukt.

Vi er i tÊt kontakt med vores leverandÞrer og gennem lÞbende dialog, besÞg og grundig dokumentation sikrer vi os, at biomassen, Ørsted modtager, lever op til vores krav og gÊldende europÊisk lovgivning

FÞj..

FÞj... FÞj er nok det rigtige ord for denne virksomhed 🀢

Hej Lars

Tak for din feedback.

Vi er kede af at hÞre, at du har denne opfattelse af os. Hvis der er specifikke bekymringer eller spÞrgsmål, du har, vil vi meget gerne hÞre fra dig.
Du er meget velkommen til at kontakte os på trustpilot@orsted.com, og henvise til dit kundenummer.

Heidi P, Customer Care

Øv for en skammelig forretning i driver

Øv for en skammelig forretning i driver jer.
LÞgn og latin er hvad i bilder danskerne ind.
Operation X

Hej Morten

Customer Care

Ringe ar i tror i er sÃ¥ bÊredygtige nÃ¥r

Ringe ar i tror i er så bÊredygtige når i sÊlger nyfÊldet trÊ

Hej Sara

Varme svindel med trÊ

Hej Ørsted hvordan kan i kalde jer for et grÞnt selskab nÃ¥r i importere nyfÊlde skove fra hele verden.
I er jo en skÊndsel for Danmark at i sviner vores land til med jeres kriminelle handlinger men i gÞr det jo bare forde at i er store og tror at i kan tillade jer at misbruge jordens resurser bare for at i kan fremstille nogle fine regnskaber og stikke blår i Þjnenene på vores dårlige politikker her i landet håber at jeres statstilskud snart bliver fjernet så i ikke kan lave mere green washing mvh Jess

Hej Jess

Customer Care

Hurtig, god og venlig kundeservice.

2024幎11月13日

Hej

Mange tak for de flotte stjerner

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice.

Vi strÊber altid efter at levere hurtig, god og venlig service til vores kunder.

Charlotte E
Customer Care

havde en god samtale og med god service

havde en god samtale og med god service fra Malene F,
Customer Care ,

2024幎10月9日

Hej Hassan

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du havde en god samtale og oplevede god service fra Malene F. Vi sÊtter stor pris på din feedback og ser frem til at fortsÊtte med at levere en fremragende service.

Charlotte E., Customer Care

Urimeligt krav! 5 år efter at have forladt lejemål, trues jeg med inkasso, selvom de tidligere lejere formentlig vil betale.

Jeg havde en klinik i en del Ã¥r, sammen med 3 andre, hvorefter jeg gik pÃ¥ pension i december 2019 og en anden overtog min del. Fra 2019 frem til nu har 3-4 andre haft lejemÃ¥l og betalt for det. Det er Ã¥benbart mit navn, som har stÃ¥et pÃ¥ abonnementet og det er ikke blevet Êndret. Men Ørsted mÃ¥ jo kunne se, hvem som har betalt igennem de 5 Ã¥r - og rette henvendelse til dem.
Nu er der en ubetalt regning pÃ¥ ca. 500 kr., som de Þnsker jeg skal betale, fordi at Ørsted ikke Þnsker at kan finde de navngivne samarbejdspartnere, som uden tvivl gerne vil betale - i stedet truer de mig med inkasso! Jeg betaler regningen men magen til dÃ¥rlig service.....

2024幎10月1日

Hej Jens.

Tak for en behagelig samtale hvor vi fik mulighed for at forklare sagen.
Det er vigtigt for os, at du som kunde også fÞler dig hÞrt.

Da vi desvÊrre ikke automatisk får en melding når der sker en overdragelse eller et salg, så er vi afhÊngig af de oplyser vi modtager fra vores kunder.
Jeg kan godt forstå din frustration, og vi har nu sikret at du er afmeldt, og at rette part betaler for forbruget på adressen.

Vi sÊtter stor pris på din feedback, og den dialog vi har haft omkring sagen.

Heidi P. Customer Care
____________________________________________________________________________

Hej Jens,

Vi vil meget gerne se nÊrmere på din sag og undersÞge, hvad vi kan gÞre for at lÞse situationen, så de rette personer er tilmeldt. Jeg har sendt dig en anmodning om dine kunde- og kontaktoplysninger.

Med venlig hilsen, Michelle E. Customer Care

Ørsted har erkendt fejl og tilbagebetalt, så det er hermed i orden...

Jeg ser nu tydeligere hvorfor jeg har skiftet el-leverandÞr...
At komme med en efterregulering på 168 kwh
3 år efter endelig afregning...
Det er sgu NO-GO...

2024幎9月27日

Hej Birk

Jeg beklager den fejl som var lavet i forbindelse med fremsendte efterregulering, og den frustration det har medfÞrt.
Er glad for at kunne meddele, at fejlen nu er rettet.

Jeg sÊtter stor pris på din feedback, og den dialog vi har haft med dig omkring sagen.

___________________________________________________________

Hej Birk.
Vi vil rigtig gerne kigge på din sag, og undersÞge hvad der er årsag til reguleringen.

Jeg har sendt dig en anmodning om dine kunde og kontakt oplysninger.

Heidi P / Customer Care

Det var en behagelig samtale

Det var en behagelig samtale

2024幎8月22日

Hej John

Mange tak for din fine anmeldelse og dine fem stjerner.
Dem sÊtter vi stor pris på, og er glade for at kunne vÊre behjÊlpelig.

Charlotte E. / Customer Care

Manglende hjÊlpsomhed skal man lede

Manglende hjÊlpsomhed skal man lede lÊnge efter

2024幎7月2日

Hej Erling
Vi vil rigtig gerne kigge på din sag, og undersÞge hvad der er sket.

Vi har derfor sendt dig en anmodning om dine kontakt oplysninger, så vi kan kontakte dig og hÞre om din oplevelse.

Michelle E. / Customer Care

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。