レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Pas pÃ¥ der lÞber falske mails rundt fra Ørsted . Ørsted DIN FAKTURA ER ONLINE Hej , Vi informerer dig skriftligt om, at den sidste afvikling af din faktura for April 2021 blev beta... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har de sidste mÃ¥neder haft mail korrespondence med Ørsted. Hvert spÞrgsmÃ¥l jeg har haft, er blevet venligt og prÊcist besvaret. Sidste ? skrev jeg i aftes. Det kom der svar pÃ¥ her til morgen.... もっず芋る

䌁業が回答したした

For dÃ¥rligt at Ørsted ikke har en app, hvor man kan fÞlge timeprisen for el (som f.eks. Andel har det) - hvordan skal man vide, hvornÃ¥r strÞmmen er billigst, nÃ¥r det eneste, I kan oplyse, er en forsi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft kontakt med Anders A i Ørsteds kundeservice. Han reagerede pÃ¥ en mail jeg havde skrevet vedrÞrende Êndring til aps. Jeg fik en opringning ca 2 timer efter jeg havde sendt mailen og blev s... もっず芋る

䌁業情報

通垞24時間以内に回答

super hurtig reaktion

2024幎7月1日

Hej
Tusind tak for din positive feedback! Vi er glade for at hÞre, at du har oplevet en hurtig reaktion fra vores team. Vi strÊber altid efter at levere den bedste service og stÞtte til vores kunder.

Hvis du har yderligere spÞrgsmål eller behov, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hurtigt svar

Svar på mit spÞrgsmål 2 timer efter jeg spurgte, og lige så hurtigt svar på mit tillÊgsspÞrgsmål

2024幎6月20日

Hej,
Tak for din feedback på Trustpilot.
Vi bestrÊber os på at yde hurtig og effektiv service, og det glÊder os at hÞre, at du oplevede dette med dine spÞrgsmål.
Hvis der er yderligere du behÞver, er vi altid klar til at hjÊlpe.
Vi vÊrdsÊtter at du tog dig tid, til at lave denne flotte anmeldelse.

Rikke J / Customer Care

Meget hurtigt svar på en lidt

Meget hurtigt svar på en lidt kompliceret forespÞrgsel

2024幎6月12日

Hej Stefan.

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi arbejder målrettet på, at gÞre det nemt at vÊre kunde og give den bedste rådgivning.

Vi er super glade for, at vi har indfriet dine forventninger, og står klar hvis du igen skulle få brug for vores hjÊlp.

Charlotte E.
Customer Care

Hurtigt svar og hjÊlp med tilmedling af

Hurtigt svar og hjÊlp med tilmedling af el-måler

2024幎6月11日

Hej

Tak for din positive anmeldelse på Trustpilot!
Vi er glade for at hÞre, at du oplevede hurtig service og fik den hjÊlp, du havde brug for med tilmeldingen af din el-måler.
Hos Ørsted strÊber vi altid efter at levere den gode kundeservice og gÞre det nemt for vores kunder.

Hvis du har yderligere spÞrgsmål eller behov for assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

God og seriÞs betjening

2024幎6月11日

Hej Torben,

Tak for de fem stjerner! Vi sÊtter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive en anerkendende anmeldelse.

Vi ser frem til at kunne vÊre til hjÊlp igen.

Rigtig god dag til dig.

Michelle E. / Customer Care

Rutinerne og kundevenligheden er bund

Rutinerne og kundevenligheden er i bund. Deres kundebehandler er venlig men hun kan ikke rette op på et stift uigennemtrÊngeligt system af upraktiske rutiner for alt. Jeg har skiftet alle vores aftaler over til konkurrenten som heldigvis gÞr det modsatte. Nemlig at målet er at både kunde og virksomhed har en god oplevelse af samarbejdet.

2024幎5月22日

Hej Jesper
Tak for din anmeldelse, den tager vi til os.

Vi er superÊrgerlige over, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger, da vi arbejder målrettet på netop det at gÞre tingene så smidige som muligt. Det tyder desvÊrre på, at vi ikke er lykkes med det denne gang.

Din feedback er meget vigtig for os, og vi vil bruge den til at kvalitetssikre vores processer.

Vi Þnsker dig det bedste og håber, at vi en dag igen får muligheden for at vise dig, at vi kan gÞre det bedre.

Din anerkendelse af vores kollega er viderebragt.

Heidi P
Customer Care

Jeg fik hjÊlp af en Charlotte fra

Jeg fik hjÊlp af en Charlotte fra Ørsted, ifm. etablering af to nye erhvervsaftaler. Hun leverede bare ekstrem god service hele vejen igennem.

2024幎4月23日

Hej Nicolai,

Vi er meget taknemmelig for at du tog dig tid, til at lave denne fremragende anmendelse. Vi forsÞger hverdag at gÞre os umage, samt gÞre det nemt at vÊre kunde ved Ørsted.

Jeg har viderebragt din anerkendelse til Charlotte.

Vi skifter leverandÞr

1 ud af mange af vore opkrÊvninger, hang i godkendelsesprocessen og blev derved ikke blev betalt til tiden. Vi blev pålagt kr. 100 + 1 EU kompensationsbidrag på kr. 310 + kr. 1,53 i renter.
Ok med et rykkergebyr og renter men et EU kompensationsbidrag på kr. 310 for få dages forsinkelse, det er voldsomt. Det bevirker at vi nu skifter til en anden leverandÞr

2024幎4月17日

Hej Marie,

Vi har nÞje gennemgået din henvendelse, og sendt dig en uddybende mail. Vi ridser kort op herunder.

Vi kan godt forstå, at det kan virke voldsomt med de ekstra gebyrer på rykkerskrivelsen.

EU har i 2020 vedtaget, at virksomheder må pålÊgge et kompensationsgebyr i forbindelse med rykning for manglende betaling fra andre virksomheder. Gebyrets stÞrrelse på 310 kr. er fastsat af EU og Justitsministeriet og er en kompensation for de udgifter, der er forbundet med at håndtere en for sen betaling.

Vi synes ikke det er fair at alle kunder skal betale for de ekstraudgifter der er i forbindelse med at modtage forsinkede betalinger, derfor har Ørsted som mange andre allerede har gjort valgt at indfÞre EU-kompensationsgebyret pr. 01.04.2024. Dette har vi informeret om pÃ¥ fakturaen udsendt i marts 2024 med forfald den 02. april 2024. Gebyret fremgÃ¥r ligeledes af vores gebyroversigt pÃ¥ vores hjemmeside.

Vi beklager selvfÞlgeligt den forvirring og utilfredshed dette gebyr har forårsaget og er helt med på, at det kan vÊre frustrerende og utilfredsstillende. Men det er vigtigt for os, at du som kunde fÞler dig hÞrt og forstået.

Selvom vi desvÊrre ikke kan Êndre på den specifikke gebyr i dette tilfÊlde, tager vi dine input alvorligt og vil arbejde på at forbedre vores kommunikation og forklaring af eventuelt lignende sager i fremtiden.

----------------------------------------------------------------

Hej Marie,

Vi vil rigtig gerne kigge på din sag, og undersÞge hvad der er sket.

Vi har derfor sendt dig en anmodning om dine kontakt oplysninger, så vi kan kontakte dig og hÞre om din oplevelse.

Fik hurtigt svar

Fik hurtigt svar, med besked om at opgaven var udfÞrt.

2024幎4月22日

Hej Lena

Mange tak for din anmeldelse.

Vi gÞr hver dag vores bedste for at gÞre det nemt at vÊre kunde ved Ørsted og vi sÊtter derfor ekstra stor pris pÃ¥ dine fem stjerner.

Rykker gebyr efter en uge på 50 pct af

Rykker gebyr efter en uge på 50 pct af regning belÞb. Tilmeld betaling services 10 dage fÞr, men ikke mulighed for se på mit Þrste dem var omfattet. Ingen konto, en regning, som er mulig at betalt, kunne rykker gebyr på 300 kroner.

2024幎4月15日

KÊre Jacob,

Vi har tidligere anmodet om yderligere oplysninger for at forstå din oplevelse bedre. Det ser ud til, at vi endnu ikke har modtaget disse informationer fra dig, hvilket gÞr det vanskeligt for os at undersÞge din sag nÊrmere.

-------------------------------------------------------------------

Hej Jakob

Michelle E.

Exceptionel kundeservice

Exceptionel kundeservice, sÃ¥ sÞde, imÞdekommende og behjÊlpelige😊

2024幎4月11日

Hej
Mange tak for jeres flotte anmeldelse og de 5 stjerner, vi vÊrdsÊtter at I har taget jer tiden til dette.

Vi gÞr os umage med at hjÊlpe vores kunder på den bedste måde, og det er en stor fornÞjelse at lÊse, at vi er lykkedes med at give jer en god kundeoplevelse.

Michelle E / Customer Care

Hvis du kan undgå dem så går det!

Hvis du kan undgå dem så går det!

Der er ikke noget som at overtage et lejemål og få oplyst "du vÊlger bare dit eget el-selskab" for så at det bare bliver opsagt for en og man skal ende med at betale dobbelt for to el-selvskaber, i to måneder.

Når man så gÞr opmÊrksom på at der er sket en fejl og stile forslag til hvordan man kan fikse det og kommer med beviser for at man altså har betalt et andet el-selvskab for at levere strÞm, så får man bare af vide at det var nok bare din fejl og der er ikke noget af gÞre "Þv bÞv bussemand", men for resten vil du ikke lige give os 5 stjerne på Trustpilot.

En ting er priser, men vÊrre kunde servis skal man godt nok lede lÊnge efter.

2024幎3月20日

Hej Anders,

Vi har bedt om dine kontaktoplysninger for at kunne kigge på din oplevelse og gennemgå din sag for at forstå forlÞbet. DesvÊrre har vi endnu ikke modtaget et svar fra dig, hvilket gÞr det udfordrende for os at kigge din henvendelse igennem.

Du er velkommen til at tage kontakt til os, enten på telefon 99 55 35 00, erhverv@orsted.com eller på chat via www.orsted.dk/erhverv

Rikke J.
Customer Care
------------------------------------------------------------------------------------------
Hej Anders.

Heidi P.

HjÊlpsomhed og venlighed.

2024幎3月15日

Hej,
Tusind tak for din positive tilbagemelding.

Det er vores hÞjeste prioritet at hjÊlpe vores kunder, og det glÊder os enormt at hÞre, at du har haft en tilfredsstillende oplevelse hos os.

Customer Care

Hurtig effektiv betjening i forbindelse

Hurtig effektiv betjening i forbindelse med fraflytning

2024幎3月15日

Hej Henning

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi gÞr umage med at hjÊlpe vores kunder på den bedste måde og vi er derfor glade for at hÞre at vi er lykkedes med at give dig en god og effektiv kundeoplevelse.

Vi håber vi igen en dag får mulighed for at byde dig velkommen hos os.

Michelle E / Customer Care

VÊlg anden udbyder end Ørsted!

VÊlg anden udbyder end Ørsted!

2024幎3月1日

Hej Michael

Vi vil meget gerne undersÞge sagen nÊrmere.

Vi har derfor sendt dig en anmodning om dine kontakt oplysninger, så vi kan kontakte dig.

Heidi P.

Gud velsigne Jer

I er bare de bedste. Gud velsigne Jer

2024幎2月19日

Hej Christian,

Tusind tak for dine varme ord.
Vi er dybt taknemmelige for din positive feedback og glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores service.

Customer Care

Fik fuld forklaring pÃ¥ mit spÞrgsmÃ¥l og

Fik fuld forklaring på mit spÞrgsmål og en meget hjÊlpsom tone, så jeg ikke fÞlte mig dum men virkelig fik hjÊlp

2024幎2月15日

Hej Berit,

Tusind tak for din positive tilbagemelding.
Det glÊder os at hÞre, at du fik en forklaring på dit spÞrgsmål og fÞlte dig godt hjulpet. Vores mål er altid at sikre, at vores kunder fÞler sig forstået og stÞttet, og din tilfredshed er den bedste indikation på, at vi er på rette vej.
Skulle du have yderligere spÞrgsmål eller behov for assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

Meget imÞdekommende medarbejder

Meget imÞdekommende medarbejder. LÞste mit problem 100%. Respekt!

2024幎2月12日

Hej Arne,

Tusind tak for din positive tilbagemelding! Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og at dit problem blev lÞst til fuld tilfredshed. Vi sÊtter stor pris på din anerkendelse og respekt, og ser frem til at hjÊlpe dig igen i fremtiden.

Hilsen
Customer Care.

jeg har tilmeldt mine betalinger til

jeg har tilmeldt mine betalinger til betalingsservice. via telefonen i november 211123.
nu her i januar den 29. får jeg telefonisk besked om at I lukker strÞmmen i morgen tidlig hvis jeg ikke straks betaler. jeg var på jagt ude i nature langt fra min pc og da jeg kom hjem kunne jeg ikke få adgang til min side hos jeg og derfor kan jeg ikke betale... så nu lukker de vel for strÞmmen... fÞr jeg kan nå at tale med en medarbejder. meget dårlig oplevelse.

2024幎1月29日

Hej Morten,

Tak for din anmeldelse. Vi er altid Êrgerlige over når vi ikke indfrier forventningerne og det lader til vi ikke er kommet helt i mål i dette tilfÊlde.

Vi er kede af, at din elforsyning blev afbrudt, og vi forstår godt, at det har vÊret en ubehagelig oplevelse for dig.

Kort om hvordan prosessen er:

Vi oplever desvÊrre indimellem, at trÊk på betalingsservice ikke gennemfÞres, måske fordi aftalen opsiges eller fordi trÊkket afvises. Sker det, sender vi for at undgå lukning og det der fÞlger med, en informations e-mail. Herefter sendes 2 "betalingspåmindelser" via e-mail, hvor vi i den anden påmindelse, en sidste gang beder om betaling af udestående og hvis det ikke sker advarer om at måleren afbrydes.
Men godt er, at vi nu har fået genetableret din el-forsyning, og vi håber at afbrydelsen ikke var til stor gene.

Er der noget der står ubesvaret, er vi klar til at svare dig enten på telefon 99 55 35 00, erhverv@orsted.com eller på chat via www.orsted.dk/erhverv

Hilsen

Super service.

God og kompetent service, som rakte ud over hvad der kan forventes.

2024幎1月10日

Hej Henrik.

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi gÞr umage med at hjÊlpe vores kunder på den bedste måde, og det er en stor fornÞjelse at lÊse, at vi er lykkedes med at give dig en god kundeoplevelse.

Heidi P / Customer Care

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。