レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Pas pÃ¥ der lÞber falske mails rundt fra Ørsted . Ørsted DIN FAKTURA ER ONLINE Hej , Vi informerer dig skriftligt om, at den sidste afvikling af din faktura for April 2021 blev beta... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har de sidste mÃ¥neder haft mail korrespondence med Ørsted. Hvert spÞrgsmÃ¥l jeg har haft, er blevet venligt og prÊcist besvaret. Sidste ? skrev jeg i aftes. Det kom der svar pÃ¥ her til morgen.... もっず芋る

䌁業が回答したした

For dÃ¥rligt at Ørsted ikke har en app, hvor man kan fÞlge timeprisen for el (som f.eks. Andel har det) - hvordan skal man vide, hvornÃ¥r strÞmmen er billigst, nÃ¥r det eneste, I kan oplyse, er en forsi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft kontakt med Anders A i Ørsteds kundeservice. Han reagerede pÃ¥ en mail jeg havde skrevet vedrÞrende Êndring til aps. Jeg fik en opringning ca 2 timer efter jeg havde sendt mailen og blev s... もっず芋る

䌁業情報

TrustScore 5段階評䟡の4

2957件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Hurtig respons pÃ¥ min ansÞgning med

Hurtig respons på min ansÞgning med kvittering og information om videresendelse.

2023幎12月11日

Hej Thormod

Mange tak fordi du tog dig tid, til at lave denne fine anmeldelse. Vi sÊtter stor pris på de 5 stjerner.
God jul.

Venlig Hilsen
Customer Care.

det var den bedste oplevelse som jeg har haft og ham der sidder i kassen med det orange hår er en sÞd gut

det var den bedste oplevelse som jeg har haft og alr var godt, service mad og priser er alt er godt og elsker det sted,

2023幎11月29日

Hej Jens-Julius
Jeg tror du er kommet til at skrive din besked, til det forkerte selskab. Ørsted er el og naturgas leverandÞr. Vi sÊlger ikke mad hos os, og har desvÊrre ikke denne sÞde gut ansat.

Men jeg synes da bestemt at denne gut, skal have denne flotte anmeldelse. Derfor synes jeg du skal Êndre eller oprette en ny besked til ham her på trustpilot.

Dejlig dag til dig.
Venlig Hilsen
Customer Care.

Hurtig og hÞflig betjening.

Hurtig og hÞflig betjening.
Jeg fik lÞst mit problem.
og regner så også med at alt er på plads mhp.
Fraflytning og afregning

2023幎10月26日

Hej Vivi

Tusinde tak for de fem stjerner.

Dejligt at du har haft en god oplevelse i forbindelse med din fraflytning.

Tak for et godt og langt samarbejde.

GennemfÞrt udueligt mÞgfirma

Vi har haft to elmÃ¥lere der afregnes til Ørsted, de har i mange vÊret tilmeldt til betaling med Betalingsservice. Men Ørsted har slettet betalingsservice aftale uden at give os nogen meddelelse om det. De sender os hverken breve eller mails om at der ikke er betalt og at vi skal pÃ¥ en anden mÃ¥de. Det fÞrste vi hÞrer til det er et brev fra deres inkasso firma med en masse gebyrer.

Efter at kÊmpet at fÃ¥ lov til at logge ind til vores regninger pÃ¥ Ørsteds hjemmeside kan vi selvfÞlgelig ikke fÃ¥ lov til at tilmelde regningerne til betaling derinde, vi kan heller fÃ¥ lov til at skrive dem en besked eller mail. SÃ¥ nu har vi sÃ¥ modtaget elregningen fra nÊste mÃ¥ned fra Ørsted gennem inkassofirmaet igen. Vi bliver nÞdt til at finde et andet elfirma der kan finde ud af at sende en mail.

2023幎10月11日

KÊre Rune,

Tak for din tålmodighed.

Vi har over de sidste par uger gjort flere forsÞg på at komme i kontakt med dig, desvÊrre uden held. For at sikre, at du får alle de nÞdvendige oplysninger, har vi i stedet sendt dig en e-mail.
Vi undskylder for det forlÞb, du har oplevet, for det har virkeligt ikke vÊret kÞnt. Det vil vi gerne rette op på og håber, at du vil give os en ny chance for at bevise, at din oplevelse som kunde hos faktisk (som i de fleste tilfÊlde) kan vÊre positiv og problemfri. Og på at få muligheden for at levere den service, du fortjener.

Venlig hilsen,
___________________________________________________________
Hej Rune

Vi vil meget gerne undersÞge sagen nÊrmere.

Vi har derfor sendt dig en anmodning om dine kontakt oplysninger, så vi kan kontakte dig.

Customer Care

GlÊdelig oplevelse med kundetjeneste som ikke er skyld i forviklinger

KÊre Ørsted !
Min tidligere anmeldelse trÊkkes hermed tilbage.
På trods af forviklingerne, kÊmpede kundetjenesten for at imÞdekomme vores berettigede klage, og tingene blev lÞst.
Den uge uden strÞm glemmer vi hurtigt.
Vi er stadig kunde hos Ørsted

2023幎9月28日

Hej Klaus,

Tak fordi du har valgt at sÊtte ord på din oplevelse med os.

Vi har nu undersÞgt sagen nÊrmere, og efter vores snak, er der kommet styr på sagen.
Det er selvfÞlgelig meningen at det skal opleves nemt og gnidningsfrit, at vÊre kunde hos os.
Vi er glade for at det lykkes os at rette op, og at du forsat er kunde hos os.

----------------------------------------------------------------------------

Hej Klaus,

Mange tak for din anmeldelse, vi er i gang med at fÞlge op på sagen.

Vi vender retur til dig hurtigst muligt.

Anders A. - topklasse service

Anders A. er en dygtig medarbejder, som holder hvad han lover. Lytter og imÞdekommer mig som kunde. Det er virkelig en god oplevelse at blive mÞdt af en sÃ¥ kompetent en medarbejder. HÃ¥ber Ørsted holder fast i sÃ¥dan en som ham.

2023幎9月26日

Hej Charlotte.

Tusind tak for de fem stjerner - de glÊder os helt vildt.

Det er dejligt at se vi har mÞdt dine forventninger, og det er en fornÞjelse at lÊse din anmeldelse.

Jeg har viderebragt din anerkendelse til Anders og kÞber flÞdeboller til alle i Customer Care i eftermiddag - det skal fejres.

Heidi P.
Teamlead Customer Care

Altid Rigtig god kundeservice

Altid Rigtig god kundeservice - uanset om det er på mail eller når man ringer ind (Erhverv)

2023幎9月19日

Hej Suzette.

Tusind tak for de fem stjerner.

Det er fedt at hÞre, at du har en god oplevelse. Vi står klar igen når du har brug for os.

Ha' en fantastisk aften

Heidi P / Customer Care

Ørsted = Alt alt for dyrt EL og extrem

Ørsted = Alt alt for dyrt EL og extrem dårlig service!
OpkrÊvningsmetoder der er umulige at gennemskue, som fx at udsende efter-reguleringer i august, gor perioden september til december 2022.
SkyhÞje regninger der ikke kan lÊses/forståes af nogen.
Hvis du stadig er kunde hos Ørsted -
Flyt til andet selskab så hurtigt som muligt - det er faktisk nemt og du vil ikke fortryde det!!
Din loyalitet giver Ørsted intet for.
De skruer bare prisen mere op, og sender flere "uigennemsigtige" regninger.
Kom vÊk i en fart!!

2023幎9月1日

Hej Per,

Tak for de mange samtaler, både over telefonen og via e-mail. Vi ridser kort op herunder, hvad vi talte om.

Vi har nÞje gennemgået din afregning, og den er blevet behandlet i overensstemmelse med gÊldende regler og procedurer. Den regulering, du har modtaget, relaterer sig til omkostninger som vi viderefakturerer vi på vegne af dit net selskab.

Vi beklager selvfÞlgeligt den forvirring og utilfredshed denne regulering har forårsaget og er helt med på, at det kan vÊre frustrerende, når processer kan opfattes som utilstrÊkkelige ugennemskuelige eller utilfredsstillende. Men det er vigtigt for os, at du som kunde fÞler dig hÞrt og forstået.

Selvom vi desvÊrre ikke kan Êndre på den specifikke regulering i dette tilfÊlde, tager vi dine input alvorligt og vil arbejde på at forbedre vores kommunikation og forklaring af eventuelt lignende sager i fremtiden.

______________________________________________________________________________

Hej Per,

Vi vil meget gerne hÞre mere om, hvad der er sket, siden du desvÊrre ikke har haft en god oplevelse ved os.

Vi har derfor sendt dig en anmodning om dine kontakt oplysninger, så vi kan kontakte dig og hÞre om din oplevelse.

assistance

hurtig og prÊcis hjÊlp

2023幎8月24日

Hej John.

Tusind tak for de fem stjerner.

Vi gÞr os umage med at vÊre ordentlige og gÞre det nemt at vÊre kunde ved os, og vi vÊrdsÊtter din anmeldelse meget.

Rigtig god dag

Heidi P.

OmstÊndig proces ved

OmstÊndig proces ved ejerskifteregistrering. Her er stadig en monopolistisk tilgang til lÞsning af en generisk serviceopgave.

2023幎7月25日

Hej Klaus

Tak for din anmeldelse

Vi er kede af, at din forventning til processen omkring din tilmelding ikke kunne blive indfriet.

Vi vil gerne i dialog med dig for at hÞre nÊrmere om din oplevelse og du er meget velkommen til at kontakte os på telefonnummer 99 55 35 00, så vi sammen kan finde ud af hvad vi kan gÞre bedre i fremtiden.

Charlotte E. / Customer Care

Rikke J og Mette M gav god og venlig service - både telefonisk og skriftligt

2023幎7月10日

Hej Tom.

Mange tak for den flotte anmeldelse, og vi vÊrdsÊtter meget, at du har taget dig tiden til at lave den. Rosen er videreformidlet til Rikke og Mette.

Det er en stor fornÞjelse at lÊse, at vi er lykkedes med at give dig en god kundeoplevelse, og vi ser frem til at vÊre dig behjÊlpelig igen en anden gang.

Rigtig god dag

Heidi P, Customer Care

Kundeservice Omkring henvendelse af skift af produkt

Omkring henvendelse af skift af produkt og ekstra kunde på regning blev der reagerer omgående og effektivt. Intet at sÊtte en finger på.
Ulrik

2023幎6月28日

Hej Ulrik

Tak for de 5 stjerner og vi vÊrdsÊtter din fine anmeldelse.

Vi ser frem til at kunne vÊre behjÊlpelig en anden gang.

Rigtig god dag til dig.

Charlotte E. / Customer Care

Konkret og personlig betjening

Meget personlig, kompetent og konkret rÃ¥dgivning fra Anders og de Þvrige kolleger i Ørsted

2023幎5月25日

Hej Charlotte,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse og dele din oplevelse med os.

Det sÊtter vi meget stor pris på.

God weekend

Rikke J. /Customer Care

Hurtig tilbagemelding er efterhånden

Hurtig tilbagemelding er efterhånden ikke almindelig, så derfor er det rart at erfare dette hos Ørsted Erhverv.

2023幎5月10日

Hej Hans Peter.

Tak for din anmeldelse som vi vÊrdsÊtter hÞjt.

Vi har stor fokus på vores svartid.

Hvis vi kan hjÊlpe med andet, så er du velkommen til at kontakte os igen.

Rigtig god dag.

5 stjerner for SUPER hurtig responstid

5 stjerner for SUPER hurtig responstid, hvilket er en sjÊldenhed i den branche!

2023幎4月27日

Hej Jonathan,

Tak for dine fem stjerner.

Vi sÊtter stor pris på anmeldelsen og er glade for at vi kunne hjÊlpe dig med hurtigt svar.

Du er velkommen til at kontakte os igen, hvis der er andet som vi kan hjÊlpe dig med.

Customer Care

Ekspedit og venlig betjening.

Ekspedit og venlig betjening.
HjÊlpsom og vendte hurtigt tilbage med svar.

2023幎4月17日

Hej Jan,

Tak for den meget fine anmeldelse, den sÊtter vi stor pris på.

Vi er glade for at kunne hjÊlpe vores kunder, og vi sÊtter en Êre i god kundeservice.

Ørsted faldet i sÞvn?

Der er nu gÃ¥et 16 dage, siden jeg rettede en simpel forspÞrgsel til Ørsted. Intet svar endnu.

2023幎3月29日

Hej Per,

Tak for din anmeldelse. Nej vi er skam vågne og på arbejde. Vi har et ret godt overblik over vores e-mails og har sÞgt efter din besked. DesvÊrre uden held. Det er muligt vi ikke sÞger det rette sted, hvilken mail har du sendt din forespÞrgsel til?

--------------------------------------------------------

Opdatering:

Nu har vi endevendt alle postkasser og faktisk fundet din e-mail.
Det har vist os at vi har en intern proces, der ikke virker efter hensigten. Det får vi nu lÞst, så det ikke gentager sig.

Vi kikker ind i din sag og kontakter dig på mandag.
Det var ikke elegant og vi er oprigtigt kede af, at du har haft denne oplevelse af ikke at få svar. Vi lover at rette op.

Customer Care.

This company contributes to reducing

This company contributes to reducing the impact of climate change

2023幎4月14日

Dear Yanuar,

Thank you for taking the time to leave a review on our company. We are thrilled to hear that you appreciate our efforts to reduce the impact of climate change.

At our company, we take our responsibility to the environment seriously.

Best regards,

Ørsted tÊnker pÃ¥ kunden 😊

Dejligt at blive orienteret og hjulpet en professionel medarbejder der tÊnker klogt. Det er derfor man bliver hos Ørsted 😊
Mvh Nils Lyngby

2023幎3月1日

Hej Nils

Mange tak for din flotte anmeldelse og fordi du har taget dig tiden til det.

Det er en stor fornÞjelse at lÊse at vi lykkes med at give dig en god kundeoplevelse.

Rigtig god dag til dig.

Med Venlig Hilsen