Pas pÃ¥ der lÞber falske mails rundt fra Ãrsted . Ãrsted DIN FAKTURA ER ONLINE Hej , Vi informerer dig skriftligt om, at den sidste afvikling af din faktura for April 2021 blev beta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har de sidste mÃ¥neder haft mail korrespondence med Ãrsted. Hvert spÞrgsmÃ¥l jeg har haft, er blevet venligt og prÊcist besvaret. Sidste ? skrev jeg i aftes. Det kom der svar pÃ¥ her til morgen.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
For dÃ¥rligt at Ãrsted ikke har en app, hvor man kan fÞlge timeprisen for el (som f.eks. Andel har det) - hvordan skal man vide, hvornÃ¥r strÞmmen er billigst, nÃ¥r det eneste, I kan oplyse, er en forsi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har haft kontakt med Anders A i Ãrsteds kundeservice. Han reagerede pÃ¥ en mail jeg havde skrevet vedrÞrende Êndring til aps. Jeg fik en opringning ca 2 timer efter jeg havde sendt mailen og blev s... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Hurtig respons på min ansÞgning med kvittering og information om videresendelse.

Ãrsted ããã®åç
det var den bedste oplevelse som jeg har haft og alr var godt, service mad og priser er alt er godt og elsker det sted,

Ãrsted ããã®åç
Hurtig og hÞflig betjening.
Jeg fik lÞst mit problem.
og regner så også med at alt er på plads mhp.
Fraflytning og afregning

Ãrsted ããã®åç
Vi har haft to elmÃ¥lere der afregnes til Ãrsted, de har i mange vÊret tilmeldt til betaling med Betalingsservice. Men Ãrsted har slettet betalingsservice aftale uden at give os nogen meddelelse om det. De sender os hverken breve eller mails om at der ikke er betalt og at vi skal pÃ¥ en anden mÃ¥de. Det fÞrste vi hÞrer til det er et brev fra deres inkasso firma med en masse gebyrer.
Efter at kÊmpet at fÃ¥ lov til at logge ind til vores regninger pÃ¥ Ãrsteds hjemmeside kan vi selvfÞlgelig ikke fÃ¥ lov til at tilmelde regningerne til betaling derinde, vi kan heller fÃ¥ lov til at skrive dem en besked eller mail. SÃ¥ nu har vi sÃ¥ modtaget elregningen fra nÊste mÃ¥ned fra Ãrsted gennem inkassofirmaet igen. Vi bliver nÞdt til at finde et andet elfirma der kan finde ud af at sende en mail.

KÊre Ãrsted !
Min tidligere anmeldelse trÊkkes hermed tilbage.
På trods af forviklingerne, kÊmpede kundetjenesten for at imÞdekomme vores berettigede klage, og tingene blev lÞst.
Den uge uden strÞm glemmer vi hurtigt.
Vi er stadig kunde hos Ãrsted

Ãrsted ããã®åç
Anders A. er en dygtig medarbejder, som holder hvad han lover. Lytter og imÞdekommer mig som kunde. Det er virkelig en god oplevelse at blive mÞdt af en sÃ¥ kompetent en medarbejder. HÃ¥ber Ãrsted holder fast i sÃ¥dan en som ham.

Ãrsted ããã®åç
Altid Rigtig god kundeservice - uanset om det er på mail eller når man ringer ind (Erhverv)

Ãrsted ããã®åç
Ãrsted = Alt alt for dyrt EL og extrem dÃ¥rlig service!
OpkrÊvningsmetoder der er umulige at gennemskue, som fx at udsende efter-reguleringer i august, gor perioden september til december 2022.
SkyhÞje regninger der ikke kan lÊses/forståes af nogen.
Hvis du stadig er kunde hos Ãrsted -
Flyt til andet selskab så hurtigt som muligt - det er faktisk nemt og du vil ikke fortryde det!!
Din loyalitet giver Ãrsted intet for.
De skruer bare prisen mere op, og sender flere "uigennemsigtige" regninger.
Kom vÊk i en fart!!

Ãrsted ããã®åç
OmstÊndig proces ved ejerskifteregistrering. Her er stadig en monopolistisk tilgang til lÞsning af en generisk serviceopgave.

Rikke J og Mette M gav god og venlig service - både telefonisk og skriftligt

Ãrsted ããã®åç
Omkring henvendelse af skift af produkt og ekstra kunde på regning blev der reagerer omgående og effektivt. Intet at sÊtte en finger på.
Ulrik

Ãrsted ããã®åç
Meget personlig, kompetent og konkret rÃ¥dgivning fra Anders og de Þvrige kolleger i Ãrsted

Ãrsted ããã®åç
Hurtig tilbagemelding er efterhÃ¥nden ikke almindelig, sÃ¥ derfor er det rart at erfare dette hos Ãrsted Erhverv.

Ãrsted ããã®åç
5 stjerner for SUPER hurtig responstid, hvilket er en sjÊldenhed i den branche!

Ãrsted ããã®åç
Ekspedit og venlig betjening.
HjÊlpsom og vendte hurtigt tilbage med svar.

Ãrsted ããã®åç
Der er nu gÃ¥et 16 dage, siden jeg rettede en simpel forspÞrgsel til Ãrsted. Intet svar endnu.

Ãrsted ããã®åç
This company contributes to reducing the impact of climate change

Ãrsted ããã®åç
Dejligt at blive orienteret og hjulpet en professionel medarbejder der tÊnker klogt. Det er derfor man bliver hos Ãrsted ð
Mvh Nils Lyngby

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ