Pas pÃ¥ der lÞber falske mails rundt fra Ãrsted . Ãrsted DIN FAKTURA ER ONLINE Hej , Vi informerer dig skriftligt om, at den sidste afvikling af din faktura for April 2021 blev beta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har de sidste mÃ¥neder haft mail korrespondence med Ãrsted. Hvert spÞrgsmÃ¥l jeg har haft, er blevet venligt og prÊcist besvaret. Sidste ? skrev jeg i aftes. Det kom der svar pÃ¥ her til morgen.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har haft kontakt med Anders A i Ãrsteds kundeservice. Han reagerede pÃ¥ en mail jeg havde skrevet vedrÞrende Êndring til aps. Jeg fik en opringning ca 2 timer efter jeg havde sendt mailen og blev s... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Meget venlig og relavant hjÊlp.
Vi er en boligforening der består af flere bygninger med lejligheder og et fÊlleshus hvor vi har vores varmeproduktion. En i Þvrigt korrekt BBR registrering skulle have lidt hjÊlp til at berettige til afgiftsnedsÊttelse.

Ãrsted ããã®åç
This is the future! Windparks onshore and offshore to generate electricity. We need those and we need MORE

Ãrsted ããã®åç
Vi har modtaget en rykker fra Ãrsted, men vi kan ikke se, at vi har modtaget regningen - derfor retter vi henvendelse til Ãrsted, men den forklaring vi fÃ¥r er aldeles uforstÃ¥elig, og det er ikke fÞrste gang vi har denne oplevelse.
Det er stÊrkt utilfredsstillende.

Ãrsted ããã®åç
Super god kunde service,rar sjov og hjÊlpsom!

Ãrsted ããã®åç
For dÃ¥rligt at Ãrsted ikke har en app, hvor man kan fÞlge timeprisen for el (som f.eks. Andel har det) - hvordan skal man vide, hvornÃ¥r strÞmmen er billigst, nÃ¥r det eneste, I kan oplyse, er en forsinket gennemsnitspris fra sidste mÃ¥ned - nu vÊlger man timepris i stedet for flexaftale i blinde.
Ikke sÃ¥ underligt, at Ãrsted har kÊmpe overskud, sÃ¥ aktionÊrerne forgyldes, mens forbrugernes betaler.

Ãrsted ããã®åç
Uforskammet kunde service !!
Skulle skifte fra fastpris, som jeg ikke kunne se, jeg havde pÃ¥ min profil pÃ¥ Ãrsted..
Det vil de åbenbart gerne skjule...
Hun ville fÞrst finde ud af om jeg havde mulighed for at skifte, som om det var fÞrste gang der var nogle der ringet ind om det..
SÃ¥ nu har jeg Nettopower som el selskab.. Supper kunde service :-)

Ãrsted ããã®åç
Jeg har aldrig oplevet så et uambitiÞst projekt som jeres. I lukker ned for jeres kunders strÞm velvidende omkring at det ÞdelÊgger en hel weekends omsÊtning. Har vÊret kunde hos jer i pågÊldende forretning siden 2018 indtil dags dato og der har aldrig vÊret problemer med betalingen. Vi er tilmeldt betalingsservice og der har vÊret hÊvet hver måned. Der er pga besynderlige grunde ikke hÊvet for december måned 2022 men november 2022 og januar 2023 er trukket og betalt. man vÊlger som en ansvarlig strÞmudbyder at hÊve pengene for januar 2023 og lukke ned for strÞmmen pga en manglende betaling for december 2022? hvorfor hÊves der ikke for december måned samtidigt? Når man så ringer til jer benytter i lejligheden til at fortÊlle at vi er gode kunder men vi skal oprette en helt ny aftale med ekstra forudbetaling? Kunne det tÊnkes at dette er en måde at tvinge jeres allerede "gode kunder" at oprette en helt ny aftale som er mere favorabel? Hvis det er sådan i behandler jeres gode kunder så er jeg super for glad for at vi ikke er i bad standing hos jer! Nu vil jeg benytte min torsdag aften på at skifte orsted ud i alle mine forretninger hvor i leverer min strÞm.

Ãrsted ããã®åç
Faktura kom ikke frem pr. post - Ãrsted kontakter os pr. mail, sÃ¥ betaling kan ske, inden der tilskrives renter mm - god service

Ãrsted ããã®åç
Ved gentagen henvendelse til Ãrsted om hvordan aconto el-betaling regnes ud og hvordan det hÊnger sammen med de forventede forbrug der er angivet pÃ¥ Mit Ãrsted, fÃ¥r jeg enten ingen svar eller meningslÞse svar. SvÊrt at budgettere sin elregning pÃ¥ denne mÃ¥de!

Ãrsted ããã®åç
Sidste ? skrev jeg i aftes. Det kom der svar på her til morgen.
Virkelig fin kundeservice.
Det er Êrgerligt Ãrsted ikke lÊngere kan vÊre vores elleverandÞr. Vi overgÃ¥r fra erhvervskunde til privatkunde i forbindelse med privat solcelleanlÊg.
Vi siger hermed tak for utrolig mange Ã¥rs kundetilfredshed. SÃ¥ farvel og tak til, hvad I nu har heddet gennem de 50Ã¥r, vi har vÊret kunder - Nesa - Dong - Ãrsted

Ãrsted ããã®åç
Opdatering: Det viser sig at Andel Energi bare har henvist til Ãrsted, som tilsyneladende ikke har noget med dette at gÞre. SÃ¥ fejlen ligger hos Andel Energi og Ikke Ãrsted (som i det mindste vender tilbage til sine kunder).
Opdatering: Det er jo ikke min aftale hos Andel Energi jeg skal rådgives om, for dem har jeg snakket med! De siger at det er jer som flytte mig over til jer og i er også CC'et på den mail. Det er kun jer der kan flytte mit abonnement fra Basis Energi over til Basis El Variabel timepris siger de!
Reagerer ikke pÃ¥ ens henvendelser. Har prÞvet at komme i kontakt i flere mÃ¥neder nu, sÃ¥ det er komplet umuligt at gÞre noget som helst ved sin el-aftale via Andel Energi, fordi i ikke har noget kundeservice ð

Ãrsted ããã®åç
Abonnementsprisen for produktet "Tank El" fremgik ikke af websiderne, men da jeg spurgte kundeservice, fik jeg hurtigt svar på det.

Ãrsted ããã®åç
Jeg har i dag modtaget en anmodning om refusion fra orsted.dk. Jeg har aldrig vÊret i kontakt med orsted, så denne undre mig.

Ãrsted ããã®åç
hej det var god servise men manglede information om min vidresendelse

Ãrsted ããã®åç
God service og god betjening fra Ãrsteds support.
Elregningen er dog blevet lidt, men det er jo ikke jeres skyld.