企業が回答しました
W naszych podróżach rowerowych towarzyszą nam produkty Ortlieb. Sakwy charakteryzują się dużą trwałością i wytrzymałością. Dodatkowy atut to fakt, że jest ogromna ilość części zamiennych dzięki którym... もっと見る
企業が回答しました
Onze zoon heeft in november 2024 een mooie Ortlieb Vario Plus tas gekregen, zo kan hij veilig naar school fietsen: geen zware tas op zijn rug, boeken en andere spullen blijven droog en een tas... もっと見る
企業が回答しました
We Keep Dry What You Love - met ORTLIEB blijven je spullen droog. Wij bieden 100% waterdichte, functionele fietstassen, maar ook rugzakken, accessoires en duffels, alles om te zorgen dat jouw uitje niet in het water valt! Made in Germany.
Jupiterstraat 2, 6468 EV, Kerkrade, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 85%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kon makkelijk kiezen en bezorging was prima. Volgende keer zou ik het zo overdoen.
Een brievenbus pakketje moest ik wel ophalen bij een DHL punt.
Jammer van de tijd cq moeite.
Er werd per mail vlot en adequaat gereageerd. Handig dat er meteen een link van het juiste product meegestuurd werd zodat er geen vergissing gemaakt kon worden. De bestelling was daardoor snel en eenvoudig geregeld.
Vreemd dat er in de mail van de verzending geschreven werd dat er een handtekening voor ontvangst gegeven moest worden, terwijl het pakje eenvoudig door de brievenbus is gedaan= wel zo praktisch.

ORTLIEB からの回答
Mijn fietstassen zijn meer dan 20 jaar oud en nog steeds goed en waterdicht. Voor een andere bagagedrager heb ik andere haakjes nodig gehad. Ik ben goed geholpen om de juiste haakjes te vinden en natuurlijk passen ze ook gewoon nog op de oude tassen. Topservice voor een uiterst duurzaam en goed product.

ORTLIEB からの回答
Wat besteld was, bleek ook datgene te zijn wat nodig was. Duidelijke website
Snelle afhandeling en levering

ORTLIEB からの回答
Goede klantservice na verkoop ,slim doordachte producten.
Kwaliteit

ORTLIEB からの回答
Ik heb nu 4 jaar mijn ortlieb classic tassen en in de ene zit er onderaan al een gaatje en de andere zak heeft lichte beschadiging, een streep waar de kleur er af is en je de witte ondergrond ziet. Absoluut niet de verwachte kwaliteit!!!! En 5 jaar garantie geven ze maar dit valt daar dan niet onder volgens hen. Ik ben zeer zwaar teleurgesteld in ortlieb!! Ze willen het gaatje wel maken voor 10 euro wat op zich meevalt maar moet ik het ook nog verzenden en laten terugsturen. Ik snap niet dan zo een bedrijf zich dan laat kennen voor die 10 euro. GEEN SERVICE MEER EN GARANTIE IS DUS NIKS WAARD.

ORTLIEB からの回答
Nach 10 Jahren, ohne sie viel gebraucht zu haben, kann ich beide Taschen wegwerfen, sie sind auseinander gefallen (der Klebstoff klebt nicht mehr)

ORTLIEB からの回答
Ortlieb-Produkte und Kundenservice sind super. Als auf meiner Reise 2005 in Panama nach über zwei Jahren unterwegs die Vorderradtaschen nicht mehr dicht waren, hat mir Ortlieb kostenlos einen Ersatz gesendet.
Dies vergisst man nie und noch heute bin ich von der Qualität begeistert und den Produkten treu geblieben.

ORTLIEB からの回答
Het artikel werd niet geleverd. Toen ik na twee weken een reminder stuurde dat ik het nog niet ontvangen had werd het wel uitgeleverd.

ORTLIEB からの回答
Het was keurig afgeleverd. Ik heb het alleen moeten retourneren vanwege de maat en daar heb ik nog niets over gehoord of gezien.
Ik hoop daar wel iets van te horen.
BVD Tini van Vliet

ORTLIEB からの回答
Alles is perfect verlopen vanaf de bestelling tot en met de levering. Je wordt continue op de hoogte gehouden. Product is zeer degelijk en betrouwbaar.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。