Oslomote レビュー

TrustScore 5段階評価の1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Dessverre var jeg ikke helt observant tidlig på morgenen da jeg bestemte meg for å bestille. Nettadressene er også ganske mistenkelige siden det ender på .com, det gjør det enda mer suspekt. Alle vare... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Kjøpte en genser3.11. Mottatt 19.11. Genseren samsvarte overhodet ikke med annonsen. Ingen vaskeanvisning eller varedeklarasjon. Tynn og slimete i kvalitet. De reklamerer med 30 dagers betenkningstid.... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ett mindre seriøst sted finner mann ikke, mann får ikke retur og refusjons svar og varen stemmer ikke med beskrivelsen, og svarene mann får på oppgitt mail har ingenting med spm og gjøre og kommer e... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ikke bestill noen fra nettsiden! Måtte få sendt en vare på nytt da den første var helt håpløs, får da samme melding om forsinkelser… Gikk opp to strl i varen, men strl var helt identiske så har nå... もっと見る

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 20件

レビューを書く

Oslo mote svindler

Jeg kjøpte to plagg fra Oslo mote som bare helt greie, og men ikke akkurat som i produktbeskrivelsen. Størrelsene var også misvisende, så jeg ønsket å returnere varene.

Returnere varer til Oslo mote koster mer enn plagene du kjøper, og du må betale og ordne alt selv. Med andre ord et helt uaktuelt alternativ.

Oslo mote tilbød meg 25 % refusjon per omgående fordi jeg var misfornøyd med varene – særlig det ene plagget var helt ubrukelig en størrelse som overhodet ikke passer.

Nå, fire uker senere, til tross for gjentatte lovnader har jeg ennå ikke mottatt refusjonen.

Jeg vil gjerne advare alle netthandlere at denne nettbutikken, og anmelde Oslo for svindel.

Mvh
Barbro Ross Viallatte

2025年7月21日
5つ星のうち1の評価

Bestilte en jakke i størrelse L

Bestilte en jakke i størrelse L, men fikk en i størrelse XS. (var merket L) etter en kraftig forsinkelse. Så heller ikke ut til å være det jeg bestilte og i tilsynelatende dårlig kvalitet (fikk ikke på meg jakken, så er visuelt basert)
Klaget, og fikk en tilgodelapp på samme beløp, og bestilte en jakke i størrelse 2XL, denne er også forsinket, ikke mottatt enda. Nettsiden/selskapet virker ikke særlig seriøse og ville unngått å bestille noe derfra....

2025年7月18日

Bare tull

Bare tull. Dropshipping rett fra Kina med produkter som er av skremmende dårlig kvalitet.
Retur kan du bare glemme. Da driver de med skremselspropaganda om høye kostnader og ansvar om erstatning når varene forsvinner.
Helt seriøst, styr unna.

2025年7月17日

SVINDEL SIDE!!!!!!!!

SVINDEL SIDE!!!!!!!!
Styr unna denne siden. Det er nok kinesere som står bak. De oppererer også med et falskt organisasjons nummer og er ikke moms registrert i Norge.

2025年7月16日

Styr unna

Styr unna. Useriøst svindel firma. Får ikke det du bestiller. Bestilte skjorte i størrelse L og fikk etter en stund en skjorte som i beste fall passer en 12 åring. Forsøkt å returnere, men fikk kun masse mailer med tilbud om rabatt i neste kjøp, med rabattkoder som ikke fungerte. Firmaet burde anmeldes.

2025年6月12日
5つ星のうち1の評価

Oslomote violates the buyer's rights

First. after a negative review was written here. Oslomote wrote to me by e-mail. and provided order information. Observation. The product arrived but in a significantly smaller size than European standards. So it can be said that Oslomote is deceiving customers, acting as an intermediary between Chinese manufacturers and European ones. They do not inform customers about this, and automatically customers suffer due to clothing sizes. Because always when ordering goods from China, you need to order clothes several sizes larger, because the sizes do not correspond to European standards. Second. We can order directly from China ourselves. We don't need intermediaries. Oslomote scammer people on this principle. This is called financial fraud and customer fraud.

2025年7月5日

Tragisk!!

Rett og slett ett latterlig nettside. Du kan verken bytte, eller returnere. Hold deg langt unna denne vits av en side.

2025年7月3日

Svindelside

Svindelside. Du mottar helt andre varer enn det som er bestilt i en ubrukelig kvalitet. Når man ønsker å returnere så er det umulig og du får kun svar av automatiske bot'er som gir deg nye "tilbud". Siden burde vært stengt pga svindel for lenge siden. Politianmeldt og meldt inn til kredittkortselskapet. anbefaler andre å gjøre tilsvarende for å få bort svineriet.

2025年3月12日

IKKE KJØP NOE HER!!!

Varen er vesentlig annerledes fra bilde og i barnestørrelse.

Leveringstid indikerer at dette egentlig bare er videresalg fra Temu.

Opplyser om 30 dagers retur rett, men når man setter igang prosessen opplyses man om returkostnader som er høyere enn varekost i et halvhjertet forsøk på å få deg til å ikke benytte returmuligheten.

2025年6月20日

Burde vært mulig med 0 stjerner

Burde vært mulig med 0 stjerner. Elendig kvalitet, elendig passform, og tilnærmet umulig å få tilbake pengene. Eposten du får når du ønsker å returnere er lik som flere andre her skriver. Ren svindelbedrift med misvisende navn.

2025年6月16日

Styr unna

Styr unna! Billige og simple Kina klær. Når jeg ville sende i retur får jeg beskjed om klærne skal sendes til Asia og det koster mellom 500 og 800 kroner i frakt, toll kommer utenom.

2025年6月14日

Svindel sjappe!!

Svindel sjappe!!! Kjøpte ei jakke- skulle sende den tilbake da kvalitet og størrelse var helt revva. STYR UNNA! Fikk ei adresse i Hongkong til slutt etter og ha fått ørten mailer med prosenter tilbake av varen osv…

2024年9月11日

Trustpilot エクスペリエンス