Banner for Out at Home

Out at Home レビュー 281

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Prix très compétitif On me proposait l’ancienne version au double du prix Seul soucis on me propose la piscine en livraison un vendredi ne la voyant pas arriver. J’appelle. On me dit qu’elle viend... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Was voor ons de eerste keer dat we via out at home online producten hebben gekocht. Moet eerlijk zeggen wat een ongeloofelijk goede service. Zodra we onze bestelling hadden geplaatst kregen we via de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Voor 16;00 uur besteld de dag erna in huis. Komt niet helemaal uit zoals er geadverteerd wordt. ???? In eerste instantie heb ik bovenstaande review geplaatst om 19:00 uur en 3 sterren gegeven.... もっと見る

企業情報

5. アウトドア スポーツ用品店
  6. おもちゃ屋

Out at Home について

当該企業による記述

Bij Out at Home vind je uiteenlopende producten die het leven thuis een plezier maken! Van zwembaden, jacuzzi's en toebehoren, tot barbecues en vuurschalen. Snel geleverd in België en Nederland. Onze klantenservice adviseert en helpt je graag per email of de live chat.

Chez Out at Home, vous trouverez une grande variété de produits pour un séjour agréable à la maison ! Piscines, jacuzzis, accessoires, barbecues et braseros. Livraison rapide en Belgique et aux Pays-Bas. Notre service client se fera un plaisir de vous conseiller et de vous aider par e-mail ou chat en direct.

Betaalbaar Buitenplezier Thuis

当該企業による記述

Wie zijn wij?
Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben 20 jaar ervaring in online verkoop van ondermeer bovengrondse zwembaden en spa’s.
Kwaliteit en snelheid!
Het draait allemaal om kwaliteit en snelheid, elke levering trachten we zo snel mogelijk bij u te krijgen. Alle bestellingen worden in ons eigen magazijn meestal binnen een werkdag verzendklaar gemaakt. Kleine pakketten verzenden we met PostNL. Voor grote verzendingen via pallet transport werken we met gespecialiseerde koeriers.

Onze bezorgingsbelofte

Snel thuisbezorgd

Is de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur geplaatst, dan wordt deze vaak nog dezelfde dag verzonden. Bij grote drukte kan dit iets langer duren.

Je kunt ervan verzekerd zijn dat we alles in het werk stellen om de bestelling zo snel als mogelijk te leveren.

Postbestellingen (tot 30 kg): Je ontvangt een track & trace code zodra je pakket verzendklaar is gemaakt. Het pakket moet dan nog wel aan PostNL worden overdragen. PostNL bezorgt na ontvangst bij het sorteercentrum meestal binnen 24 uur van maandag t/m zaterdag in België en Nederland.

Speciale koeriersdiensten (meer dan 30 kg): Bestellingen boven de 30 kg worden door een speciale koerier bezorgd. Levering binnen België is vaak al de volgende werkdag. Levering naar Nederland is meestal binnen 2 werkdagen.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 251

レビューを書く

Lange levertijd voorraadartikel

Ik bestelde op vrijdag vóór 15u een zwembad uit voorraad. We zijn nu 5 dagen later (-1 feestdag op maandag) en ik heb het artikel nog steeds niet ontvangen, terwijl leverdatum voorzien was voor gisteren (dinsdag). Erg vervelend, zeker nu met die warme temperaturen… Update: zwembad werd een week later alsnog geleverd. Ik kreeg nog een pot chloortabletten ter compensatie. Communicatie was wel altijd goed.

2026年5月22日

Beste Jan,

Nogmaals onze oprechte excuses voor deze vervelende situatie. We hebben de levering van uw zwembad inmiddels verder onderzocht en u hierover ook persoonlijk geïnformeerd.

Helaas lijkt het zwembad tijdens het transport kwijtgeraakt te zijn bij de vervoerder.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat dit correct wordt afgehandeld en dat u uw geld terugkrijgt wanneer het pakket niet meer teruggevonden wordt.

Bart - Out at Home

5つ星のうち3の評価

Er moet zout in de intex jaccuzi maar…

Er moet zout in de intex jaccuzi maar wisten we niet . Misschien volgende keer gewoon bij in het pakket verkopen.

Beste Sylvie,

Bedankt voor uw review. We hebben u inmiddels ook persoonlijk bericht om extra uitleg te geven over het gebruik van de Intex Greystone spa.

Deze spa kan zowel met zout als met chloortabletten gebruikt worden, afhankelijk van uw voorkeur.

U kunt de spa zelfs gebruiken met een combinatie van de twee, omdat de Greystone spa toegevoegd (geur)zout zoals Aquatural Aroma Crystals ook om zal zetten naar chloor, zodat u minder chloortabletten gebruikt.

We wensen u veel plezier van uw Greystone PureSpa.

Satisfaite

Commande facile, reçue très vite.
Très bien emballée.
Très satisfaite.

2026年5月17日

Out at Home からの回答

Merci beaucoup pour votre avis. Nous sommes ravis que votre commande soit arrivée rapidement et en parfait état.

5つ星のうち1の評価

Komen niet wat de site belooft

Komen hun belofte niet na! Vandaag 26 mei en heb de bestelling nog niet!

Beste Henny,

Vervelend om te horen dat uw bestelling later is geleverd dan verwacht. Door de enorme zomerdrukte bij de transporteur is uw levering helaas met één dag vertraagd geraakt. Onze excuses voor het ongemak.

We hebben u inmiddels ook privé een bericht gestuurd om te controleren of alles ondertussen naar wens is ontvangen en in orde is.

Bart - Out at Home

5つ星のうち1の評価

Het bestelde zwembad zou 1-2 dagen na…

Het bestelde zwembad zou 1-2 dagen na bestelling binnenkomen maar dit werd ipv donderdag of vrijdag uiteindelijk dinsdag. Order geannuleerd.

Beste Gert Jan,

Jammer dat u ervoor heeft gekozen de bestelling te annuleren. Door de grote drukte rond het pinksterweekend heeft de transporteur de levering helaas één werkdag later uitgevoerd dan oorspronkelijk gepland.

We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn wanneer u uitkijkt naar uw nieuwe zwembad.

Uiteraard hebben wij de retourzending correct verwerkt. Onze excuses voor het ongemak.

5つ星のうち5の評価

Woensdag besteld vrijdag voormiddag…

Woensdag besteld vrijdag voormiddag geleverd. Zelfde dag opgebouwd dag er na al aan het genieten van de jacuizi0

Out at Home からの回答

Fijn om te horen. We wensen u een mooie lange zomer met veel plezier van de jacuzzi.

5つ星のうち1の評価

Bestelling eerst vertraagd en vanmorgen…

Bestelling eerst vertraagd en vanmorgen weer bericht dat bestelling niet in magazijn klaar stond.

Out at Home からの回答

Vervelend om te horen dat de trackinginformatie verwarrend overkomt. Uw bestelling is wel degelijk vanuit ons magazijn in België vertrokken en overgedragen aan de transporteur. Bij zendingen naar Nederland wordt het pakket eerst overgezet naar een Nederlandse vervoerder. Wanneer een pakket daarbij de pendel mist, verschijnt in de tracking tijdelijk de melding “Niet geladen”. Dit betekent dus niet dat het pakket niet klaarstond in ons magazijn, maar enkel dat het nog niet geladen was voor levering in Nederland.

We hebben inmiddels contact opgenomen met de transporteur om de nieuwe leverplanning te bevestigen en houden dit voor u in de gaten.

Out at Home からの回答

We begrijpen heel goed dat het teleurstellend is wanneer u uitkijkt naar uw nieuwe spa en de levering onverwacht met één dag wordt uitgesteld. Helaas heeft de transporteur door de vroege zomer warmte en de grote drukte de planning moeten aanpassen, waardoor uw levering vertraagd is geraakt.

Uw Intex PureSpa en de gratis Telsa 2 Spa stofzuiger staan ingepland voor levering op 27 mei. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, we hopen dat u er snel heerlijk van kunt genieten.

Bonjour

Bonjour , j'ai demandé des renseignements le dimanche soir , j'ai reçu les informations le lundi matin.
J'ai passé ma commande le lundi soir et j'ai reçu la piscine le mercredi midi .

Bref service rapide et efficace.

2026年5月19日

Out at Home からの回答

Merci beaucoup pour votre retour. Nous sommes ravis que notre service et la livraison aient été rapides et efficaces. Bonne baignade avec votre piscine.

Van jammer naar perfect!

Dezelfde avond heeft de eigenaar Fons nog contact met ons opgenomen, ons te woord gestaan en uit gezocht waar het daadwerkelijke probleem ligt. Dit lag niet aan Out at Home, maar aan de transporteur!

Fons heeft gelijk de transporteur gecontacteerd en ons tevens een compensatie aanbod gedaan. Dit hebben wij netjes geweigerd omdat het probleem niet bij Out at home ligt. Dus toch nog een zeer positieve ervaring en zeer klantvriendelijk.

Out at Home からの回答

Bedankt voor uw begrip en voor de positieve feedback!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。