Weer zo’n bedrijf dat de indruk wekt spullen vanuit Nederland te leveren. Nergens staat duidelijk op de website dat alles uit Azië komt (temu en AliExpress waarschijnlijk), vaak in aparte verzendingen... もっと見る
企業が回答しました
Bestelling nog steeds niet geleverd. Telefoonnummer klantenservice bestaat niet. Heel misschien komt bestelling over paar weken nog aan. Niet handig als je iets voor vakantie nodig hebt. Korto... もっと見る
企業が回答しました
Prima service en de customer support reageert snel op vragen. Je moet er alleen rekening mee houden dat het niet zoals bij de meeste online shops vandaag bestellen morgen ontvangen is. Het duurt echt... もっと見る
企業が回答しました
Jullie webshop heeft veel goede producten om uit te kiezen, met volop informatie erbij, wat ik erg waardeer. Als ik meer informatie nodig heb, vraag ik ernaar en krijg ik die altijd vriendelijk en sne... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 98%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Wat een geweldige winkel, goede prijzen, geweldige producten. Super blij! 😊

BESTEL HIER NIET, dit is geen
NEDERLANDSE webshop . Bestellingen komen niet aan , KIJK uit !!

Outdoorhaven からの回答
Waardeloze bedrijf, heb nog niets gehoord over mijn bestelling, en paar keer geschreven over mijn bestelling maar heb nog niets, dus mensen niets kopen, zijn bedriegers, je bent je geld kwijt voor die China troep

Outdoorhaven からの回答
Erg blij met onze aankoop. De verzending had een kleine vertraging, daarom 4 sterren in plaats van 5. Gelukkig hadden we ruim op tijd besteld.

Outdoorhaven からの回答
Maat xl valt zeer klein, eerder een M ofzo. Mooi voor de verkoopcijfers. Retouren kost je nog eens een bak geld ook!
Voor mij niet weer op deze manier

Outdoorhaven からの回答
Prima horloge, bevalt erg goed. Levering duurde wat lang maar kwam wel

Outdoorhaven からの回答
Levering duurde meer dan verwacht, maar product werd correct afgeleverd en voldoet aan verwachtingen

Outdoorhaven からの回答
Efter en meget lang leveringstid er min vare kommet frem, men kvaliteten af de støvler jeg har bestilt er mildest talt dårlig og matcher ikke prisen på næsten 600 kr overhovedet. Kvaliteten matcher en vare jeg kunne have købt på Temu f.eks, hvilket der i og for sig ikke er noget galt med, men jeg føler mig ærligt talt lidt snydt taget prisen og markedsføringen i betragtning. Skoen er markedsført ved at skulle have tex membran, men dette fremgår ikke på skoen.. desuden var det angivet at de er små i størrelsen, derfor har jeg bestilt en størrelse større end normalt, men jeg oplever dem ikke som værende små, så de er desværre også for store.

Outdoorhaven からの回答
Goed geprijsde outdoor shorts, netjes geleverd via PostNL en in goede staat aangekomen. Enige nadeel is dat het een week duurde voordat ze binnen waren.

Outdoorhaven からの回答
Het product is naar verwachting geleverd. Een ander product dat we hebben besteld viel echter veel te klein uit en dan is het niet eenvoudig om retour te sturen.
Het contact daarover loopt wel weer goed.

Outdoorhaven からの回答
Het juiste product voor de juiste prijs. De levering duurde een paar dagen omdat het uit het buitenland kwam, maar de tracking was erg duidelijk en gedetailleerd.

Outdoorhaven からの回答
Had 2 hoeden besteld. De ene kwam na 3 dagen binnen en de ander kon ik volgen via de transporteur wanneer die binnen kwam. Producten zijn zoals in de advertentie. Goede kwaliteit en heel tevreden.

Outdoorhaven からの回答
It was delivered later than I’ve expected , approximately 9-10 days delivery time

Outdoorhaven からの回答
Het is fijn om op de hoogte gehouden te worden van het verzendproces. Toch zou een snellere levering aan te bevelen zijn. Overigens het bestelde product is als prima ervaren. 👍

Outdoorhaven からの回答
Mooi product, levering was correct met enige vertraging buiten jullie mogelijkheden

Outdoorhaven からの回答
Geweldig product, maar de levering was traag naar de normen van vandaag. Ik heb de laarzen gekocht op basis van de geschatte leverdatum.

Outdoorhaven からの回答
Fietsbroek besteld, lange levertijd. Broek was te klein maar retour zenden is zeer moeilijk en onduidelijk. Enkele mails gestuurd maar geen antwoord op mijn vragen. Geen fijne "firma"

Outdoorhaven からの回答
De levering duurde erg lang. Eigenlijk te lang. Wel goed verpakt.
Ik was niet tevreden over het produkt en wilde het eigenlijk retourneren, toen zag ik dat dat tussen de €20-€40 kost!!!! Echt vreemd.
Dan zet ik het wel op marktplaats.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。