レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

PriÅ¡iel mi podvodnÜ balík na dobierku.Po prevzatí zásielky som sa snaÅŸila stopnúť vyplatenie dobierky odosielateÄŸovi. DoloÅŸila som aj zápisnicu od polície, volala som tam 4krat, nič sa robiÅ¥ podÄŸa ÄŸud... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

🚚WARNING🚚!DONT USE THIS COURIER🫵,(TELL TEMU TO USE OTHER'S)WORSE IN HUNGARY..SENDING PARCEL'S ALL OVER TOWN..NOT RELIABLE,CANNOT HANDLE TRANSPORTING GOODS ..LAST MINUTE CHANGE'S ..TOTAL DISASTER💯ᅵ... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Packeta to oszuści i złodzieje, raz z głupoty i naiwności odebrałem od kuriera przesyłkę za pobraniem 199 zł chociaÅŒ nic nie zamawiałem i znalaz łem tam śmieszną za małą bluzę, na pewno nie wa... もっず芋る

1.3

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Habe ein Samsung Top Handy bestellt

Habe ein Samsung Handy bestellt, bekommen habe ich ein "MultiMediaSpeaker", die ich nicht bestellt habe und auch nicht gebrauchen kann!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Habe €199,- bezahlt fÃŒr nix und wieder nix
Das Top Handy wurde aus RoumÀnien !!!!!!
weggeschickt ÃŒber Tschechei, letztendlich aus Deutschland !!!!!! (so ein Umweg). Bekommen habe ein MultiMediaSpeaker (Wert cca €40-50). Diese Leute sind BetrÃŒger !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ich rate einen jeden, NICHTS von ihnen zu bestellen!!!!!!!!!!, weil bekommen werden sie Schrott, unbrauchbare Mist!!!

2025幎12月23日
5぀星のうち1の評䟡

This is the second time within six

This is the second time within six months that a Packeta delivery has failed before Christmas. My parcel from makeup.sk has again not been delivered and appears to be stuck at a depot, with no clear explanation.

Packeta has replaced real customer support with an AI system called “Paula”. Despite explicitly requesting to speak to a human operator, the system refuses escalation, states that it has already provided an answer, and terminates the call without resolving the issue.

The AI is unable to explain why the parcel was not handed over for delivery, why redirection to preferred pickup points does not work, or take any corrective action in time-critical situations.

This feels like a deliberately designed barrier to prevent customers from reaching real support. Completely unacceptable.

2025幎12月22日

dzwoni kurier

dzwoni kurier, paczka za pobraniem 199zł. a ja nic nie zamawiałem . Niech się gonią leszcze i nie odebrałem. UWAŻAJCIE ONI ŻERUJĄ NA ZABIEGANIU PRZED ŚWIĘTAMI. PRAWĄ POWINNA SIĘ ZAJĄĆ PROKURATURA.

2025幎12月19日

Bună ziua,

⭐ 1 stea ( și dacă aș putea nici pe aceasta nu aș da– Experiență repetat negativă

Am întâmpinat de mai multe ori probleme serioase cu livrările Packeta, în special prin punctele de ridicare.
Au existat situații în care punctul era închis, nu era nimeni prezent sau era în concediu, fără ca acest lucru să fie comunicat în prealabil. Rezultatul: drumuri făcute degeaba și timp pierdut.

Interacțiunea cu call-center-ul este dezamăgitoare. Comunicarea este dificilă, operatorii nu oferă soluții concrete și nu reușesc să înțeleagă sau să rezolve corect solicitările de redirecționare a coletelor.

Consider că serviciul lasă mult de dorit din punct de vedere al organizării și al relației cu clientul. Din păcate, experiențele repetate m-au determinat să evit acest curier pe viitor.

2025幎12月18日
5぀星のうち1の評䟡

By far the weakest and most incompetent

By far the weakest and most incompetent international courier. Do not ship with them — they will lose your parcels one by one. They will claim it’s the local courier’s fault, but in reality the fault is theirs, because they do not have a proper system in place. DO NOT WORK WITH THIS COURIER!

2025幎12月8日
5぀星のうち1の評䟡

Nie zamawiałam nic a kurier przynosi coś podejrzanego.

Nie zamawiałam nic a kurier nagle daje znać, ÅŒe jest przesyłka na mój adres i mam zapłacić 220 zł...!!!! Jakieś małe pudełko podaje i czeka na zapłatę. W międzyczasie zrobiłam zdjęcie adresu dostawcy i poczytałam recenzje. Jedno fałszerstwo i wciskanie kitu. Zamawiałam z Allegro w tym samym czasie i mogłam nabrać się, ÅŒe to wcześniejsza dostawa. Ktoś robi podgląd zamówień i kopiuje adres i nr telefonu w celu uzyskania korzyści kosztem naiwnych odbiorców.

2025幎11月25日
5぀星のうち1の評䟡

Problemy z kurierem i odbiorem

Zamówiłem kuriera na 12.11.25, do tej pory nikt nie odebrał przesyłki , klient zapłacił i nie otrzymał paczki . 4 razy dzwoniłem na infolinię za kaÅŒdym razem ta sama odpowiedź ponowimy przyjazd , minął tydzień nikt się nie zjawił , próbowałem reklamować na allegro bo to z ich platformy to zamówione i to samo . To całkowity brak szacunku , brak kompetencji , całkowita nieprofesjonalność . Nie wiem gdzie jeszcze mam to zgłosić ale będę tą sprawę nagłośniał skoro nie reagują . PoraÅŒka nie polecam

5぀星のうち1の評䟡

A fuir, minable, une vraie Mer** !!

A fuir, transport et livraison minable . Mon colis a été commandé sur un site étranger avec une adresse de livraison située à 400m de chez moi (locker mondial relay) bien inscrite sur la facture . Mon colis vient d'arriver dans un autre locker à 30km aller retour de mon domicile, une HONTE , et aucun retour !!! Si vous voyer le mot packeta, fuyez, ne prenez pas de risques !

5぀星のうち1の評䟡

Use anything but this shit company

They held my package in their warehouse for a week, and for absolutely nothing. Btw they redirected my package from their z-box to a random place cause it was full, and i cant even change where they are rerouting, its a joke. Then why could i pick the z-box option if it was full. Also the warehouse and the new place where they rerouted my package is like 25 minutes away by car. And they still couldnt get the freaking thing to it. Literally the worst company that is avaible for delivery. Terrible logistic, terrible delivery times. Use anything but this. If you dont have any other option, but this, than you are better off walking to the store yourself and coming home. Even if you live several thousands of kilometers away, you will still get your package faster, than with this absolutely terrible, useless company.

Przekręt jakich mało.

Przekręt jakich mało.

Wysłano paczkę za 199 zł.

W moim imieniu i mja prośbe odebrał teśc. Jakś bluza którą nie zamawiałem. Wykorzystano moje dane osobowe. Składam sprawę do Rzecznika Praw ochrony danych osobowych. Wszystkim proponuję to samo. Nie odpuszczajcie!!!

Czy się nie mylę, wspónikiem tej firmy jest jakaś pani z Ukrainy?

2025幎11月17日

to są oszuści.

UWAGA---UWAGA---to są oszuści,przysłali mi paczkę za 199zł za pobraniem ,ale jej nie odebrałem ,bo nic nie zamawiałem,a z listonoszem macając tą paczkę było w niej coś typu bluza albo jakiś ciuch.

2025幎11月12日
5぀星のうち1の評䟡

Jak widać w naszym kraju z dykty i

Jak widać w naszym kraju z dykty i łajna ,bo do takiego najwyraźniej stanu doprowadziły Go POszczególne anty Polskie karierowiczowskie zarządy obcych sił-moÅŒna Polaków oszukiwać i okradać bezkarnie!!! Ja równieÅŒ stałem się ofiarą oszustwa tych złodziei z packeta wysłając do mnie przesyłkę za 200 zł. którą to z automatu odebrała ÅŒona. Mam nadzieję ÅŒe ktoś wcześniej czy później urwie łeb tym sukinsynom za tak perfidne oszukańcze praktyki ,bo jak widać na milicję w naszym bantustanie nie ma co liczyć!Oni się szybciej rzucą na staruszka przechodzącego ulicę nie wtym co trzeba miejscu niÅŒ nadstawią karku ÅŒeby takich bydlaków ścignąć!!! Swoją drogą to moÅŒe ktoś z Państwa wie gdzie mogę tych ,,biznesmenów'' znaleźć to z przyjemnością złoŌę im niezapomnianą wizytę tłumacząc przy okazji jak nie wolno ,ani szybko -oszukiwać ludzi. Za takie wały kara powinna być taka jak np. w Katarze; łapa-siekiera= brak łapy i tyle w temacie!!!

2025幎11月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ