PriÅ¡iel mi podvodnÜ balÃk na dobierku.Po prevzatà zásielky som sa snaÅŸila stopnúť vyplatenie dobierky odosielateÄŸovi. DoloÅŸila som aj zápisnicu od polÃcie, volala som tam 4krat, niÄ sa robiÅ¥ podÄŸa ÄŸud... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ðšWARNINGðš!DONT USE THIS COURIERð«µ,(TELL TEMU TO USE OTHER'S)WORSE IN HUNGARY..SENDING PARCEL'S ALL OVER TOWN..NOT RELIABLE,CANNOT HANDLE TRANSPORTING GOODS ..LAST MINUTE CHANGE'S ..TOTAL DISASTERð¯ï¿œ... ãã£ãšèŠã
Nie zamawiaÅam nic a kurier nagle daje znaÄ, ÅŒe jest przesyÅka na mój adres i mam zapÅaciÄ 220 zÅ...!!!! JakieÅ maÅe pudeÅko podaje i czeka na zapÅatÄ. W miÄdzyczasie zrobiÅam zdjÄcie adresu dostawcy... ãã£ãšèŠã
Packeta to oszuÅci i zÅodzieje, raz z gÅupoty i naiwnoÅci odebraÅem od kuriera przesyÅkÄ za pobraniem 199 zÅ chociaÅŒ nic nie zamawiaÅem i znalaz Åem tam ÅmiesznÄ za maÅÄ bluzÄ, na pewno nie wa... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Niezamawiana przesyÅka nr PX1690350900âŠ
Niezamawiana przesyÅka nr PX1690350900 Kwota pobrania: 199,00 zÅ. od Packeta Poland Sp. z o. o. zostaÅa dorÄczona mojej ÅŒonie która miÅemu kurierowi zapÅaciÅa gotówkÄ jw. SADZÄC ÅŒe to ja zamówiÅem. Teraz mam kilku poÅredników przesyÅajÄ cych i brak pierwotnego nadawcy. Zwrot niemoÅŒliwy. Kasa poszÅa do oszustów. Ostrzegam!!!!!!
Packet pas encore livré. Service client pas gentil, réactif mais incompétent ..
Sans no7vzlles de mon packet j ai du contacter le service client qui m a jugé responsable du fait.. j avais osé laisser un numéro de téléphone français (je vis en pologne ) et non polonais.. je l ai pourtant laissé sur leur site internet où on peut clairement choisir n importe quelle pays et indicatif quand ils demandent un numéro de téléphone.. bref je leur donne un numéro polonais et... rien ne se passe. J ai encore du les relancer quelques jours plus tard car le colis ne bougeait pas... "alexsandra" mon interlocutrice par mail m assure une nouvelle fois que j aurai des nouvelles dÚs le lendemain (ça fait déjà 12 jours que j ai fait ma commande) ... et bam le lendemain évidement aucun message.. il semblerait que packeta ai remis à la poste polonaise le packet.. en tous cas je ne l ai toujours pas...
Jedno wielkie oszustwo
Jedno wielkie oszustwo , przestrzegam przed zakupem od nich , wyrolowano mnie na 380zl
Jestem sprzedawcÄ na Allegro
Jestem sprzedawcÄ na Allegro. Firma Packeta poÅredniczy w dostarczaniu przesyÅek do WÄgier. Uwaga, od maja 2025 zaginionych jest 9 przesyÅek pobraniowych na wartoÅÄ ponad 11tys zÅ. Ale to co jeszcze bardziej szokuje, jest to, ÅŒe jest to 100% przesyÅek pobraniowych wysÅanych na WÄgry w 2025 roku. Dodatkowo w 5 przesyÅkach pojawiajÄ siÄ 2 te same nazwiska zamawiajÄ cych. Do tego czasu ÅŒaden z klientów nie zgÅosiÅ siÄ do nas ani mailowo, ani na czacie, z zaniepokojeniem o los zamówionego towaru. Jest to bardzo zastanawiajÄ ce. Ale zdaje siÄ ÅŒe nikt z obsÅugi Allegro ani tym bardziej samej firmy w to nie wnika. Z tego powodu zrezygnowaÅem ze wspóÅpracy z tÄ niepowaÅŒnÄ firmÄ . MieliÅmy juÅŒ takÄ sytuacjÄ w ubiegÅym roku, tylko zaginionych przesyÅek byÅo mniej, a firma zwróciÅa nam tylko cenÄ nabycia (przez nas) towaru netto. Kpina. Przestrzegam przed tÄ firmÄ i odradzam wspóÅpracy.
One of the worst courier companies withâŠ
One of the worst courier companies with absolutely no way to contact a real person in case you lost your package.
Objednal som si balÃÄek a malo do pristâŠ
Objednal som si balÃÄek a malo do prist do 2 dni a Äakám Uz tyzden hovoria ze idu a na poslednu chvilu ti Zavolaju ze zabudli ju preprat z depo ððto su objevaci..
Sono dei truffatori imbroglioniâŠ
Sono dei truffatori imbroglioni ordinato una sverciatore elettrico â¬95 arrivata una pentola daâ¬2,00
E stato pagato il contrassegno perché ritirato da un vicino occhio a questi truffatori Packeta international
Truffa!
Come altri compratori... ovviamente mi hanno truffato. 70 euro. Mi auguro sia l inizio per l acquisto in medicine
ZÅodziejstwo nie firma
ZÅodziejstwo nie firma. Nic nie zamawiaÅem, a wysÅali jakÄ
Å szmatÄ za pobraniem 199 PLN.
Nie odebraÅem nie zamawianej przesyÅki.
Terrible!
Terrible!! They hold my package with iPhone for more then 10 days in their warehouse! They don't update the status of package in their tracking system. Helpdesk is utterly useless providing information from their internal tracking system but its completely fake! I already reported them to Czech Trading Inspection (ÄOI). God knows how it really looks in their warehouses...
OszuÅci ,niczego nie zamawiaÅam
OszuÅci ,niczego nie zamawiaÅam, zÅodzieje ,zgÅoszÄ to na policjÄ ,jakaÅ bluza za 200 zÅ
Nessun problema
Il corriere Bartolini mi aveva messo in guardia riguardo a Packeta International dicendomi che nel 90% dei casi l'azienda truffava le persone inviando nei pacchi oggetti di poco valore che nulla avevano a che fare con gli ordini reali.
Direi che sono rientrato in quel 10% dei casi. Per fortuna ...
Order item from shop 01.09.2025âŠ
Order item from shop 01.09.2025 delivery by packeta.sk into box ....should be delivered by 03.09 that was very suitable for me.....but 06.09 package still not delivered...call them 2x they apologize but nothing happens...finally 08.09 got delivered package .... HIGHLY NOT RECOMMEND packeta...bad experience....no more
DostaÅam paczkÄ której nie zamówiÅam
OszuÅci! DostaÅam paczkÄ której nie zamówiÅam! OszuÅci
jaki towar przysÅano ?
Nie wiem co to za Firma i gdzie jest siedziba nadawcy przesyÅki ( nie chodzi o Kuriera) Adres i co miaÅo byÄ w przesyÅce , nazwa towaru . Z powodu braku odpowiedzi , wysÅaÅem informacjÄ i caÅy opis i kuriera oraz numer paczki i numer przesyÅki DPD na PolicjÄ .
czekam tydzieŠna odpowiedź 18-09-2025
Sono dei truffatori
Sono dei truffatori. Inviano pacchi con prodotti scadenti che non corrispondono a quanto ordinato. Aprite sempre il pacco prima di pagare in contrassegno.
Spero che mi avete rubato possiate spenderli tutti in medicine.
Mi avete truffato 70 â¬
Mi avete truffato 70 â¬, mandandomi una ventosa per vetri del valore di 10â¬. Al posto del kodak slide N SCAN
ZniÄenÜ balÃÄek a neschopná zákaznÃcka podpora
Neviem Äi je horÅ¡ie v akom stave doruÄujú balÃÄky, alebo zákaznÃcka podpora, ktorá je maximálne neochotná a z mÃŽjho pohÄŸadu aj neschopná. Cez túto spoloÄnosÅ¥ nikdy viac.
Shit delivery
Very bad service
Very bad service, you cannot trust the delivery time. First time for me with this carrier and I hope the last time.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ