Vi giver de varmeste anbefalinger til Pandekagekompagniet Vi brugte dem til vores datters konfirmation, og det var simpelthen en fantastisk oplevelse fra start til slut. Maden var virkelig l... ãã£ãšèŠã
Vi er meget tilfredse. Havde en ung kvinde ude og lave pandekager til datterens konfirmation 3 (4) retter, frisk og utrolig lÊkker mad - hun var super service mindet - alt blev lavet med et smil og ti... ãã£ãšèŠã
Jeg vil gi 10 âïž Sikke en fantastisk dejlig oplevelse, lige fra fÞrste telefonsamtale, til den sÞde pige kÞrte ind i indkÞrslen, betjeningen, og maden. Vi er ovenud tilfreds med alt fra jer. Og de... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service, dejligt pandekager. Jeg holde min sÞns fÞdselsdag, pÃ¥ et bofÊllesskab for handicap mennesker. SÃ¥ kom pandekager pige sÞd, smilende, hun var Fantastisk snakke med alle pÃ¥ lige fod.... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
God oplevelse med pandekager til forretâŠ
God oplevelse med pandekager til forret hovedret og dessert og tilmed gratis i dag.
ð
LÊkker mad
LÊkker mad. God oplevelse at få pandekager til forret, hovedret og dessert.
Rigtig god oplevelseð€
Rigtig god oplevelseð€
Gode råvarer og smag.
Fin betjening.
Fantastisk mad og dejlig betjeningððððð
Dejlige pandekager til bÃ¥de bÞrn ogâŠ
Dejlige pandekager til bÃ¥de bÞrn og voksneð€©
Supergode pandekager
Supergode pandekager. BÃ¥de mad og dessert.
Har haft sÞde og venlige piger ude hver gang vi har gjort brug af dem.
Der er noget for enhver smag. Kan varmt anbefales og vil ikke tÞve med, at bruge dem igen til det nÊste arrangement.
Kvalitet i sÊrklasse !
Overraskende veltilrettelagt arrangement fra start til slut. Dygtige og veloplagte pandekage bagere og fÞrsteklasses kvalitet i produktet med et fantastisk udvalg, der kunne tilfredsstille alle sanser!
Super lÊkkert mad
Super lÊkkert mad, dygtig og professionel personale.
En oplevelse vÊrd, skal heltsikkert gentages til nÊste store fest ððâºïž
Rigtig gode pandekager bÃ¥de mad ogâŠ
Rigtig gode pandekager både mad og dessert. Og rigtig god og venlig service af medarbejderne.
Alle tiders
Vi havde besÞg af en herlig frisk pige, der var imÞdekommende og snakke sagelig, det passede perfekt til vores lille flok på 30.
Maden var god og der var masser af det, alle blev mÊtte og tilfredse.
Det er en dejlig måde at få mad udefra hvor man ikke skal stå i kÞkkenet,hvor men bare kan nyde den godt fest med gÊsterne.
Tak det var en fornÞjelse af have besÞg fra jer.
Absolutte lÊkkerier
Vi har vÊret samlet til en 50 års fÞdselsdag og fik lÊkre madpandekager og dessertpandekager.
Mumsfilibaba.
Super lÊkre pandekager
Super lÊkre pandekager. Smagte dejligt og dygtig og sÞd betjening.
LÊkre pandekager og hyggelig betjening ð
LÊkker mad og god betjening.
LÊkker mad og god betjening til vores sÞn konfirmation og en god kommunikation op til dagen. Vi er glade for, at vi valgte denne lÞsning.
Det smagte dejligt
Det smagte dejligt. Man bliver mÊt. God betjening ð
LÊkker mad til rimelig pris.
LÊkker mad til rimelig pris.
SÞd og imÞdekommende betjening