Vi giver de varmeste anbefalinger til Pandekagekompagniet Vi brugte dem til vores datters konfirmation, og det var simpelthen en fantastisk oplevelse fra start til slut. Maden var virkelig l... ãã£ãšèŠã
Vi er meget tilfredse. Havde en ung kvinde ude og lave pandekager til datterens konfirmation 3 (4) retter, frisk og utrolig lÊkker mad - hun var super service mindet - alt blev lavet med et smil og ti... ãã£ãšèŠã
Jeg vil gi 10 âïž Sikke en fantastisk dejlig oplevelse, lige fra fÞrste telefonsamtale, til den sÞde pige kÞrte ind i indkÞrslen, betjeningen, og maden. Vi er ovenud tilfreds med alt fra jer. Og de... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service, dejligt pandekager. Jeg holde min sÞns fÞdselsdag, pÃ¥ et bofÊllesskab for handicap mennesker. SÃ¥ kom pandekager pige sÞd, smilende, hun var Fantastisk snakke med alle pÃ¥ lige fod.... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Goe pandekager
Det er god mad og de er effektive. Kan anbefales
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. God service og rigtig lÊkre pandekager.
Vi har lige vÊret til konfirmation
Vi har lige vÊret til konfirmation, hvor vi fik nogle Virkelig lÊkker pandekager, med gode valgmuligheder til bÃ¥de store og smÃ¥ð og de sÞdeste to unge piger til at servere
Super god oplevelse
Super god oplevelse ved vores datters konfirmation. Dejlig mad som blev rost af gÊsterne, og en meget sÞd og behagelig ung kvinde som stod for at tilberede pandekagerne. Vi benytter gerne pandekage kompagniet igen.
Super god
En super god pandekage oplevelse, der var to super sÞde og dygtige piger, der gav sig tid til alle fik det de grene ville ha ð€ og det duftede dejligt ð€ vi holdt konfirmation og det var super fint.
Smagte godt og imÞdekommende personale.
God mad
God mad, god og hurtig betjening.
Mulighed for glutenfri.
God service
God service
Store forståelse for at det var en konfirmation hvor der var en del pauser.
Rigtig gode pandekager for alle.
Super god service og lÊkker mad
Super god service og lÊkker mad, mega hurtig ekspedition.
Man bliver mÊt af portionerne.
Gode pandekager og god service
LÊkker mad og rigtig god service
LÊkker mad og rigtig god service - det skal vi helt sikkert prÞve igen.
Fantastisk god mad og meget sÞdeâŠ
Fantastisk mad og meget sÞde medarbejdere! ðð
Det har vÊret en fantastiskâŠ
Det har vÊret en fantastisk madoplevelse.
Rigtig god service.
ImÞdekommende.
Der manglede ikke noget.
Super fed ide til fÞdselsdag, konfirmation, bryllupper osv..ððððð
Tak for en dejlig oplevelse
Tak for en dejlig oplevelse - dygtig personale og gode pandekager. Kan varmt anbefales.
Fantastisk oplevelse/service
Fantastisk oplevelse/service
Det er nogen af de bedste pandekager jeg har smagt

Fantastisk
Havde Pandekagekompagniet ude til min datters dåb. Det var udsÞgt og absolut fortrinligt. Jeg kan kun give mine stÞrste anbefalinger her.
FÞrste gang jeg prÞvede dem var jeg skeptisk. "Kan pandekager virkelig vÊre hovedret til et festmåltid?". Min skepsis havde intet på sig. Efter fÞrste pandekage var jeg bidt. Det var så lÊkkert og langt over den forventning jeg havde til dem. Derfor bestilte jeg dem til min datters dåb.
Igen til min datters dåb var det sublimt og alle gÊster kom og roste maden.
Hvis du bestiller dem 1 gang, så kommer du til at gÞre det igen, så gode er de.