Parkmundo レビュー

1,730
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik heb 22-9-2026 geboekt voor 13 januari tot en met 20 januari 2027, boeken ging zeer gemakkelijk. afgelopen jaar van 21-1-26 t/m 28-1-2026 ook gebruik hiervan gemaakt en is prima bevallen dus we reke... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We hadden enorm haast door een geannuleerde vlucht in Dusseldorf toch te halen in Amsterdam. Vanaf de parking zouden wij 1 uur de tijd hebben om bij de gate te komen. De vriendelijke jongeman heeft... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Pessima esperienza con PARKMUNDO, servizio inaccettabile. Ho pagato una prenotazione per un parking su Fiumicino, ma al mio arrivo non risultava alcuna prenotazione effettuata da PARKMUNDO. Costretta... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Het brengen en ophalen van de auto verliep zeer vlot. De medewerkers waren erg vriendelijk, aardig en beleefd. Alles was netjes geregeld en we zijn zeer tevreden over de service.

企業が回答しました

Ging snel en gemakkelijkste

Ging snel en gemakkelijk

2026年7月12日

Beste klant,

Bedankt voor uw leuke review!

Wat fijn om te horen dat alles snel en gemakkelijk verliep. Precies zoals het hoort!

Bedankt voor uw vertrouwen en we hopen u binnenkort opnieuw van dienst te mogen zijn. Fijne reis en graag tot de volgende keer!

5つ星のうち1の評価

Schandalige behandeling door de medewerkers

Bij aankomst waren de parkeerplaatsen overvol. Je moest je auto maar ergens langs de kant parkeren terwijl daar een verbod op is!! We zouden de sleutels niet hoeven af te geven maar werden door het gebrek aan parkeerplaatsen daar wel toe gedwongen. Bij terugkomst moest je bellen om opgehaald te worden. Helaas meer dan 40x gebeld voordat er een keertje opgenomen werd en dan kreeg je een heel onduidelijk gesprek. Ofwel je moest wat geduld hebben. Na een uur wachten en 3x aan de lijn gehad te hebben gaf hij aan dat je het busje Carl en Carla moest hebben. Of je dat maar moet weten. Na nog eens 20 min wachten een taxi gepakt van €30,-. Eenmaal daar aangekomen zaten ze lekker te eten en kon er niet eens een excuus voor de onduidelijkheid af. Deed alsof zijn telefoon het niet deed maar die ging geregeld over en nam die ook op. Mijn vrouw belde het nummer waar ie bij stond en ook die nam ie op. Ofwel telefoon doet het prima. Erg onbeschoft hoe ze hier mee omgaan en boeit ze ook helemaal niks aangezien ze overvol zitten en ze weten dat de meeste mensen toch maar 1x zullen komen en je op dat moment toch niks anders kan dan je eraan overgeven!! Auto werd opgehaald en helaas heeft die onder bomen gestaan wat volgens mij niet aangegeven staat op de website en zit de auto helemaal onder de besjes wat er al lekker bijna 2 weken aan het intrekken is!! Echt schandalig hoe je hier geholpen word.

2026年7月11日

Beste klant,

Wat vervelend om te lezen dat u bij zowel aankomst als terugkomst zulke ernstige problemen heeft ervaren. Het lange wachten, de slechte bereikbaarheid, de extra taxikosten en de onduidelijkheid rondom het afgeven van uw autosleutel zijn niet de service die u mocht verwachten.

Wij zijn het boekingsplatform en de parking is verantwoordelijk voor de uitvoering ter plaatse. We nemen uw melding echter serieus en willen deze formeel bij de parkeeraanbieder neerleggen.

Stuur daarom uw boekingsnummer, belgeschiedenis, taxibewijs en eventuele foto’s naar info@vliegenenparkeren.nl. Zodra wij deze gegevens ontvangen, nemen wij de klacht verder in behandeling.

Makkelijk reserveren

Makkelijk reserveren. Alles is duidelijk op de site

2026年7月10日

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat het reserveren gemakkelijk was en dat u de informatie op onze website duidelijk vond. Daar streven we iedere dag naar!

Bedankt voor uw vertrouwen en we hopen u bij uw volgende reis weer van dienst te mogen zijn.

5つ星のうち4の評価

alles verloopt normaal en je ontvangt…

alles verloopt normaal en je ontvangt vlot de nodige documenten in informatie

2026年7月9日

Beste klant,

Bedankt voor uw fijne review!

Wat leuk om te horen dat alles soepel is verlopen en dat u de benodigde documenten en informatie snel heeft ontvangen. Daar doen we het graag voor!

We hopen u ook bij uw volgende reis weer van dienst te mogen zijn. Fijne dag en graag tot de volgende keer!

5つ星のうち5の評価

alles was supper top geregeld...echt…

alles was supper top geregeld...echt 1aanrader👌👍

2026年7月9日

Beste klant,

Bedankt voor uw fantastische review!

Wat geweldig om te horen dat alles super goed geregeld was en dat u ons aanbeveelt! Uw enthousiaste feedback betekent veel voor ons.

We hopen u bij uw volgende reis opnieuw van dienst te mogen zijn. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot de volgende keer!

5つ星のうち1の評価

De prijs moet direct helder zijn…

De prijs moet direct helder zijn inclusief alle kosten. Nu krijg je een prijs te zien en komen er daarna nog boekingskosten en een luchthaven toeslag bij. Erg vreemd, deze parking is juist als alternatief voor Schiphol P3 bedoeld. Dus hoezo een extra toeslag die je pas in een later stap krijgt te zien. De nachttoeslag komt er ook nog bovenop. Ook vreemd luchthavens zijn ongeveer 24 open, dus de kans is groot dat je op een onmgelukkig tijdstip aankomt of vertrekt waardoor er dus nog een extra toeslag bijkomt.

2026年7月5日

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw feedback.

We begrijpen dat het frustrerend kan zijn wanneer er tijdens het boekingsproces extra kosten zichtbaar worden.

Om het boeken zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we het reserveringsproces onlangs verder verbeterd. Bij sommige parkeeraanbieders kunnen toeslagen, zoals luchthaven- of nachttoeslagen, online vooraf worden betaald in plaats van ter plaatse. Deze toeslagen zijn echter afhankelijk van de algemene voorwaarden van de betreffende parkeeraanbieder en kunnen daarom per locatie verschillen.

Juist omdat elke parkeeraanbieder zijn eigen voorwaarden en tarieven hanteert, bieden wij een breed scala aan parkeerlocaties. Hierdoor kunnen klanten een aanbieder kiezen die het beste aansluit bij hun behoeften en budget.

We streven naar maximale transparantie. Eventuele toeslagen staan ​​vermeld in de beschrijving van de parkeeraanbieder en worden weergegeven tijdens de volgende stappen van het boekingsproces voordat de reservering wordt afgerond.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening te blijven verbeteren.

Snel boekingsproces

Snel boekingsproces

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling!

We zijn blij te horen dat u tevreden bent over ons snelle boekingsproces. We doen ons best om het boeken zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken.

We wensen u een prettige reis en een uitstekende parkeerervaring bij onze parkeerpartner!

Makkelijk

Snel, overzichtelijk en duidelijke revieuws.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw positieve recensie!

Wat fijn om te horen dat u onze website snel en overzichtelijk vond en dat de recensies u hebben geholpen bij uw keuze. We doen ons best om onze klanten alle informatie te geven die ze nodig hebben om met een gerust hart te boeken.

We wensen u een prettige reis en een fijne parkeerervaring!

5つ星のうち4の評価

Boeking via de website ging heel snel.

Boeking via de website ging heel makkelijk. Ook de bevestiging via de mail snel ontvangen.
Parkeren zelf moet ik nog afwachten, gebruikmaking is pas over 2 maand.

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

We zijn blij te horen dat uw boeking via onze website soepel is verlopen en dat u de bevestiging snel heeft ontvangen. We streven er altijd naar om het boekingsproces voor onze klanten zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

We hopen dat uw parkeerervaring bij onze parkeerpartner over twee maanden net zo prettig zal zijn. We wensen u een prettige reis!

5つ星のうち3の評価

Zeer slecht gecommuniceerd en heel…

Zeer slecht gecommuniceerd en heel onduidelijk. De medewerkers die daar ter plaatse waren maken het wel weer goed vandaar de 3 sterren, anders had ik wel 1 ster gegeven. De administratie of planning is zeer slecht.

Als je drukt op "Navigate to parking" stuurt het je een hele andere kant op. Er zijn geen mogelijkheden om te bellen of appen en je wordt ook niet gebeld of geappt als je laat bent. Chauffeur heeft uiteindelijk wel een nummer achtergelaten voor terugkomst.

Voor de lezer, als je daar bent op de verkeerde plek, laat je navigeren door op "lopen" te klikken bij Maps ipv "auto". En dan wel met je auto ernaartoe rijden.

Bedankt voor uw review.

Vervelend om te horen dat de communicatie en navigatie naar de parkeerlocatie niet duidelijk waren. Wij begrijpen dat dit voor verwarring en extra stress kan zorgen op de dag van vertrek.

Fijn om te lezen dat de medewerkers ter plaatse uiteindelijk goed hebben geholpen. Uw feedback over de navigatie, bereikbaarheid en instructies nemen wij mee om onze informatie waar mogelijk te verbeteren.

Makkelijk en duidelijk

Makkelijk en duidelijk. Easy and clear

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

We zijn blij te horen dat u het boekingsproces gemakkelijk en overzichtelijk vond. Dat is precies de ervaring die we al onze klanten willen bieden.

We wensen u een prettige reis en hopen dat u een fijne parkeerervaring zult hebben bij onze parkeerpartner!

5つ星のうち4の評価

Makkelijk te reserveren en betaalbaar

2026年7月2日

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

Het is fijn om te horen dat u het boekingsproces gemakkelijk vond en tevreden bent met onze prijzen. Wij streven ernaar onze klanten een gebruiksvriendelijke boekingservaring te bieden tegen een goede prijs.

Wij wensen u een prettige reis en een fijne parkeerervaring!

5つ星のうち5の評価

Vorige boeking was perfect vandaar weer…

Vorige boeking was perfect vandaar weer voor jullie gekozen

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw fantastische recensie!

Het is geweldig om te horen dat u zo tevreden was over uw vorige ervaring dat u opnieuw voor ParkMundo hebt gekozen. We stellen dat enorm op prijs.

We wensen u een prettige reis en hopen dat uw parkeerervaring bij ParkMundo net zo soepel verloopt!

Cristian

Rezervare foarte rapidă

Stimate client,

Vă mulțumim pentru recenzia dumneavoastră!

Ne bucurăm că procesul de rezervare a fost rapid și ușor. Ne străduim întotdeauna să oferim o experiență de rezervare simplă și eficientă.

Vă dorim o călătorie plăcută și o experiență excelentă cu partenerul nostru de parcare!

Cu cele mai bune gânduri,
Echipa ParkMundo

Top!

duidelijk, eenvoudig en daardoor snel.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw fantastische recensie!

Het is geweldig om te horen dat u ons boekingsproces duidelijk, eenvoudig en snel vond. Dat is precies waar wij naar streven.

Bedankt voor uw vertrouwen in ParkMundo. Wij wensen u een prettige reis en een fijne parkeerervaring bij onze parkeerpartner!

5つ星のうち1の評価

Niet boeken , je betaald niemand komt

Niemand geweest en nog steeds mijn geld niet terug, helaas moet dit gerechtelijk .ze opereren onder de naam PARKMUNDO

2026年6月29日

Beste,

Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad en dat u niet tevreden bent met de situatie.

Wij willen u erop wijzen dat de in- en uitchecktijden die u tijdens de reservering opgeeft, zo nauwkeurig mogelijk moeten zijn. De parkeeraanbieder baseert zijn planning en logistiek namelijk op deze tijden. Als een klant later arriveert dan aangegeven zonder de parkeeraanbieder hiervan op de hoogte te stellen, kan dit helaas gevolgen hebben voor de uitvoering van de reservering.

Wij begrijpen uw teleurstelling en respecteren uw mening. Voor toekomstige reserveringen adviseren wij u om de aankomst- en vertrektijden zo nauwkeurig mogelijk door te geven en eventuele wijzigingen op het laatste moment altijd rechtstreeks aan de parkeeraanbieder te melden. Indien mogelijk kunt u deze tijden ook aanpassen via uw klantdashboard.

Wij hopen dat uw volgende ervaring beter zal verlopen.

5つ星のうち1の評価

Damage during valet parking – claim denied and accused of fraud

Booked valet parking at Düsseldorf Airport through ParkMundo (June 2026). Upon collecting our vehicle, we discovered a crack in the windscreen that was not present at handover. Despite an external vehicle inspection being explicitly promised in the booking confirmation, no inspection report exists. ParkMundo refuses to mediate, despite displaying the Webshop Keurmerk and EMOTA quality marks on their website, which promise independent dispute resolution. Additionally, the parking operator repeatedly and without any basis accused us of fraud. Formal complaint submitted with Webshop Keurmerk.

2026年6月21日

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat u ontevreden was over de service van onze partner.

Bij ParkMundo streven we er altijd naar onze klanten te helpen en de best mogelijke oplossing te vinden wanneer er een geschil ontstaat. In gevallen waarin de klant en de parkeeraanbieder tegenstrijdige verklaringen afleggen over wat er is gebeurd, en er geen objectief bewijs is waarmee we de feiten kunnen verifiëren, is onze mogelijkheid tot bemiddeling helaas beperkt.

Als boekingsplatform beheren wij de parkeerfaciliteiten niet zelf en hebben we geen direct inzicht in wat er ter plaatse gebeurt. Daarom zijn we afhankelijk van de informatie die door geen van beide partijen wordt verstrekt. De parkeeraanbieder is verantwoordelijk voor de uitvoering van de parkeerservice en alle bijbehorende aansprakelijkheid. Desondanks proberen we altijd zo objectief mogelijk te blijven en met beide partijen te communiceren om duidelijkheid te verkrijgen.

Het spijt ons dat we in dit geval niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en we waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. Dit helpt ons om de kwaliteit van de parkeeraanbieders op ons platform te blijven bewaken.

Snel en simpel geregeld.

Snel en simpel geregeld.

2026年6月30日

Beste,

Hartelijk dank voor uw recensie!

Fijn om te horen dat het boeken snel en gemakkelijk ging. We stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

5つ星のうち1の評価

Keurig een half uur van te voren gebeld…maar toen..

Keurig een half uur van te voren gebeld maar toen..op de afgesproken tijd waren wij daar.. we stonden midden tussen alle andere collega’s van zulke bedrijven, drie keer naar onze contactpersoon gevraagd en gebeld, voicemail..
Een van deze heren was zo vriendelijk om onze man op te sporen.. deze stond alleen aan de overkant tussen alle terugkerende vakantiegangers en was met z’n telefoon bezig dus lette niet op de auto met kenteken die hij in ontvangst moest nemen.. worden we ook nog uitgefoeterd dat we niet gebeld hadden..(wel dus maar voicemail ) maar kregen we ook nog een rekening van € 15 voor het parkeren gepresenteerd, uiteraard zonder reçu..
waar kan ik een klacht indienen om de door mij ten onrechte gemaakte extra kosten te verhalen?
Terugreis ruim 35 min moeten wachten…
NB, dit geld voor de aanbieder Parkoase, voor Parkmundo alleen lof, zij hebben dit met mij goed afgehandeld!!

2026年6月22日

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Het spijt ons zeer te horen dat u deze ervaring heeft gehad. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, vooral omdat u de instructies heeft opgevolgd en vervolgens te maken kreeg met vertragingen, verwarring en extra kosten.

Om uw klacht grondig te onderzoeken, verzoeken wij u vriendelijk alle beschikbare bewijsstukken te sturen naar info@vliegenenparkeren.nl. Gelieve het volgende bij te voegen:

- Screenshots van uw belgeschiedenis waarop de datum, tijd en het gebelde telefoonnummer duidelijk zichtbaar zijn;

- Een bewijs van betaling voor de extra €15 die u ter plaatse heeft betaald (indien beschikbaar);

- Eventuele andere relevante foto's of documenten.

Zodra wij deze informatie hebben ontvangen, nemen wij contact op met de parkeeraanbieder, vragen wij om een ​​toelichting en nemen wij uw klacht verder in behandeling.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij zien uw e-mail met belangstelling tegemoet.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。