Parkmundo レビュー

1,731
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik heb 22-9-2026 geboekt voor 13 januari tot en met 20 januari 2027, boeken ging zeer gemakkelijk. afgelopen jaar van 21-1-26 t/m 28-1-2026 ook gebruik hiervan gemaakt en is prima bevallen dus we reke... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We hadden enorm haast door een geannuleerde vlucht in Dusseldorf toch te halen in Amsterdam. Vanaf de parking zouden wij 1 uur de tijd hebben om bij de gate te komen. De vriendelijke jongeman heeft... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Pessima esperienza con PARKMUNDO, servizio inaccettabile. Ho pagato una prenotazione per un parking su Fiumicino, ma al mio arrivo non risultava alcuna prenotazione effettuata da PARKMUNDO. Costretta... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Het brengen en ophalen van de auto verliep zeer vlot. De medewerkers waren erg vriendelijk, aardig en beleefd. Alles was netjes geregeld en we zijn zeer tevreden over de service.

企業が回答しました

(1,731)

過去12か月のレビュー数: 715

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Makkelijk om te boeken en veel keuze

Info zeer gedetailleerd, zodat je weet welke parking best bij je past en ook de beoordelingen helpen wel bij de keuze.

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke recensie! We zijn blij te horen dat u de informatie gedetailleerd en nuttig vond bij het vergelijken van de verschillende parkeermogelijkheden.

Wij zijn er ook van overtuigd dat klantrecensies een waardevolle bijdrage leveren aan uw keuze, omdat ze u een beter beeld geven van wat u kunt verwachten voordat u boekt. Het is fijn om te weten dat dit u heeft geholpen bij het vinden van de parkeergelegenheid die het beste bij u past.

Bedankt dat u voor ParkMundo heeft gekozen en we hopen u bij uw volgende reis weer te mogen verwelkomen!

Schutteldienst

We hadden een afspraak om 10uur om kwart na tien getelefoneerd moesten we naar een ander parking, daar aangekomen bureau leeg , opnieuw getelefoneerd met als antwoord kom eraan, busje stopt maar moet eerst nog ergens anders naar toe . Dan nog op bureau 10€extra moeten betalen en daarna naar aerport aanschuiven om in te checken en natuurlijk bording gesloten , wat een mooie vakantie zou worden werd een stressen omboeken en een dag kwijt .nooit meer met deze maatschappij

Geachte klant,

Het spijt ons zeer te horen over deze ervaring. We begrijpen hoe stressvol het moet zijn geweest om naar een andere parkeerplaats te worden doorverwezen, opnieuw op hulp en de shuttlebus te moeten wachten en uiteindelijk uw boarding te missen. Dit is zeker niet de start van een vakantie die je je maar kunt wensen.

We willen graag onderzoeken wat er is gebeurd. Neem contact op met onze klantenservice en geef ons zoveel mogelijk informatie en bewijsmateriaal, zoals uw boekingsnummer, uw belgeschiedenis, het betalingsbewijs van de extra €10 en andere relevante gegevens.

We zullen uw zaak zorgvuldig bekijken en contact opnemen met de parkeeraanbieder om de situatie verder te onderzoeken.

Onze oprechte excuses voor het ongemak en de stress die dit u heeft bezorgd, en bedankt dat u dit bij ons heeft gemeld.

5つ星のうち2の評価

Duur

Duur, verder ok

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat u de parkeerkosten hoog vond.

Bij ParkMundo doen we altijd ons best om aantrekkelijke prijzen te bieden, vaak lager dan de officiële parkeertarieven van de luchthaven. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid en vraag, daarom raden we u aan om, indien mogelijk, van tevoren te reserveren. Zo heeft u toegang tot meer opties en vaak betere tarieven.

We zijn blij te horen dat alles verder naar wens was en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Nogmaals bedankt dat u voor ParkMundo hebt gekozen en uw feedback met ons hebt gedeeld!

5つ星のうち5の評価

Reeds eerder geboekt dit jaar

Reeds eerder geboekt dit jaar, alles vlekkeloos verlopen.
Prima, houden zo!

2026年4月8日

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw terugkeer naar ParkMundo! We zijn blij te horen dat uw ervaring wederom soepel verliep en dat alles precies naar wens was.

We stellen uw vertrouwen en vriendelijke woorden zeer op prijs. We zullen er alles aan blijven doen om elke boeking net zo gemakkelijk en probleemloos te laten verlopen.

We hopen u bij uw volgende reis weer te mogen verwelkomen!

Snelle deal

Snelle deal, niet de voordeligste maar wel de meest praktische; 300 meter wandelen vanaf het vliegveld.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn blij dat u een parkeeroptie heeft gevonden die zo goed bij uw reis paste. Op slechts 300 meter van de luchthaven is het een groot voordeel als gemak en een vlotte start van uw reis het belangrijkst zijn.

We zijn blij dat ParkMundo u snel aan een praktische optie heeft kunnen helpen en hopen u de volgende keer weer te zien!

5つ星のうち5の評価

Was heel duidelijk om een parkeerplaats…

Was heel duidelijk om een parkeerplaats te reserveren

2026年9月13日

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw ervaring! We zijn blij te horen dat u het reserveringsproces duidelijk en eenvoudig vond. Het is onze missie om het vinden en boeken van de juiste parkeeroptie zo gemakkelijk mogelijk te maken.

We hopen u bij uw volgende bezoek weer bij ParkMundo te mogen verwelkomen!

Goed en snel kunnen boeken

Goed en snel kunnen boeken

Beste klant,

Fijn om te horen dat het boeken vlot en snel is verlopen! Precies zoals we het graag zien: zonder gedoe een passende parkeerplaats vinden en meteen reserveren.

Bedankt voor uw vertrouwen in ParkMundo en graag tot een volgende keer!

⭐ 1 ster Voor mij nooit meer ParkMundo / Ciao Park Haren

⭐ 1 ster – Voor mij nooit meer ParkMundo / Ciao Park Haren

Op 23 april 2026 hebben mijn dochter en ik een ontzettend slechte ervaring gehad met een parkeerboeking via ParkMundo bij:

Ciao Park – Haren
Shuttle – Buiten
Dobbelenbergstraat 117
1130 Brussel

Ik deel onze ervaring zodat andere reizigers weten waar ze rekening mee moeten houden.

Wij hadden deze parkeerplaats inclusief shuttle naar Brussels Airport geboekt. Er wordt geadverteerd met een transfertijd van ongeveer 7 minuten naar de luchthaven.

Rond 07.00 uur werd ik gebeld door een medewerker van de parkeerlocatie. Tijdens dat gesprek heb ik uitgelegd dat er in Antwerpen een ernstig verkeersongeval was gebeurd en dat wij daardoor in een enorme file stonden. Men wist dus dat wij onderweg waren en waardoor wij vertraging hadden.

Daarna heb ik zelf nog meerdere keren geprobeerd de parkeerlocatie telefonisch te bereiken, maar er werd niet meer opgenomen.

Toen wij uiteindelijk bij Ciao Park in Haren aankwamen, begon voor mij het gedeelte waar mijn klacht werkelijk over gaat. Het heeft vanaf daar ruim EEN UUR geduurd voordat wij op Brussels Airport aankwamen.

Ruim een uur, terwijl er wordt geadverteerd met een transfertijd van ongeveer 7 minuten.

Door deze vertraging hebben mijn dochter en ik onze vlucht naar Ghana gemist. Uiteindelijk heeft deze hele situatie mij bijna €2.000 aan extra kosten gekost.

Voor alle duidelijkheid: ik verwijt ParkMundo/Ciao Park het verkeersongeval en de file in Antwerpen niet. Daar konden zij niets aan doen. Mijn klacht gaat over wat er daarna is gebeurd: zij waren rond 07.00 uur op de hoogte van onze situatie, mijn telefoontjes werden daarna niet beantwoord en vervolgens duurde de transfer vanaf de parkeerlocatie naar Brussels Airport ruim een uur.

Wat mij daarnaast diep teleurstelt, is de manier waarop daarna met mijn klacht is omgegaan. Ik heb ontzettend veel mails gestuurd en uitgebreid uitgelegd wat er is gebeurd en hoeveel schade ik hierdoor heb geleden. Tot op heden is er geen passende oplossing of tegemoetkoming aangeboden.

Ik ben alleenstaande moeder en bijna €2.000 is voor mij ontzettend veel geld. Ik ben hier letterlijk ziek van geweest. Het heeft mij enorm veel stress, verdriet en slapeloze nachten bezorgd. Mijn dochter en ik hadden ons zo verheugd op onze reis naar Ghana.

Na alles wat er op 23 april 2026 is gebeurd en alle moeite die ik daarna heb gedaan om dit op te lossen, had ik op zijn minst begrip, verantwoordelijkheid en een serieuze poging tot een oplossing verwacht.

ParkMundo / Ciao Park Haren, jullie zouden je moeten schamen voor de manier waarop met onze klacht is omgegaan.

Voor mij nooit meer. Ik hoop dat andere reizigers deze review lezen voordat zij hier een parkeerplaats met shuttle boeken.

2026年4月23日

Beste mevrouw,

Bedankt dat u uitgebreid de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht om te horen hoeveel stress en teleurstelling deze situatie voor u en uw dochter heeft veroorzaakt. Wij begrijpen dat het missen van uw vlucht naar Ghana en de daaruit voortvloeiende extra kosten zeer ingrijpend voor u zijn geweest.

Zoals u zelf ook aangeeft, was de verkeerssituatie in Antwerpen uiteraard niet uw schuld en ook niet die van ParkMundo of de parkeeraanbieder. Wij begrijpen echter dat u vooral teleurgesteld bent over wat er daarna is gebeurd.

Wij willen hierbij wel benadrukken dat de parkeeraanbieder u rond 07.00 uur zelf heeft gebeld en op de hoogte was van uw situatie. U heeft vervolgens geprobeerd opnieuw contact met hen op te nemen. De parkeeraanbieder werkt echter met geplande shuttletijden en heeft daarnaast ook andere klanten waarvoor zij vervoer moeten verzorgen. Bij vertragingen proberen zij uiteraard zo goed mogelijk mee te denken, maar zij kunnen hun planning niet onbeperkt aanpassen zonder dat dit ook gevolgen heeft voor andere reizigers.

In uw situatie heeft de parkeeraanbieder u uiteindelijk ondanks de ontstane vertraging wel naar de luchthaven gebracht. Wij begrijpen dat de transfer vanaf de parking aanzienlijk langer heeft geduurd dan de normaal aangegeven transfertijd, maar gezien de omstandigheden kunnen wij helaas niet vaststellen dat de ontstane schade volledig aan de parkeeraanbieder of aan ParkMundo kan worden toegerekend. Zoals u zelf ook aangeeft, is de oorspronkelijke vertraging ontstaan door het verkeersongeval en de file onderweg naar de parking.

Wij begrijpen dat dit voor u bijzonder teleurstellend is, zeker gezien de aanzienlijke extra kosten die u heeft moeten maken. Helaas kunnen wij in deze situatie geen vergoeding voor deze kosten aanbieden. Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met uw reis- of annuleringsverzekering om te bekijken of deze kosten, afhankelijk van uw polisvoorwaarden, voor vergoeding in aanmerking komen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor de vervelende ervaring en de teleurstelling die dit voor u en uw dochter heeft veroorzaakt. Wij nemen uw feedback uiteraard mee bij het evalueren van onze parkeeraanbieders.

Bedankt voor uw review en wij wensen u een fijne dag.

5つ星のうち5の評価

Maakte een reservering op de verkeerde…

Maakte een reservering op de verkeerde data en na cancelen werd in weinig dagen mijn geld geretourneerd. Zo hoort t

2026年9月2日

Beste klant,

Bedankt voor uw review! Een verkeerde datum is natuurlijk snel aangeklikt. Fijn dat het annuleren vervolgens soepel is verlopen en dat u uw geld binnen enkele dagen terug op uw rekening had.

Goed om te horen dat dit naar verwachting is afgehandeld. Bedankt voor het vertrouwen in ParkMundo en graag tot een volgende keer!

Gemakkelijk om te boeken en goedkoop

Gemakkelijk om te boeken en goedkoop

Beste klant,

Kort en krachtig, daar worden we blij van! Fijn dat u ParkMundo zowel makkelijk als voordelig vindt. Daar doen we het voor: verschillende mogelijkheden overzichtelijk bij elkaar, zodat u snel een passende parkeerplek kunt vinden.

Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer!

5つ星のうち5の評価

Makkelijk om te reserveren.

Makkelijk om te reserveren.
Kreeg goede recensies

Beste klant,

Fijn om te horen dat het reserveren zo makkelijk ging! En natuurlijk helpt het als er goede ervaringen van andere klanten zijn om de keuze wat makkelijker te maken.

Bedankt voor het vertrouwen in ParkMundo. We hopen dat ook de rest van uw parkeerervaring helemaal naar wens verloopt!

dashcam beelden

Via Park Mundo valetparking geboekt bij Parkoase.de
Ik had daschcam in mijn auto. Ik zag in de beelden dat mijn auto non stop van A naar B gereden. 4 5 keer door het rood gereden. Met parkeerschijf ergens in Dusseldorf geparkeerd. Driften door de chauffeer 2 3 verschillende.. hard rijden noem maar op.. ik kreeg mijn volle tank terug maar we kregen 30 euro met excuses. nooit meer parkoase.de Toch bedankt voor vriendelijke hulp van parkmundo.nl en vliegenparkeren.nl

2026年8月11日

Beste klant,

Bedankt voor het delen van uw ervaring en voor uw review. Wij nemen dergelijke meldingen zeer serieus. Het is uiteraard fijn om te horen dat wij u uiteindelijk hebben kunnen helpen en dat u onze ondersteuning als vriendelijk heeft ervaren.

De door u beschreven situatie met de dashcambeelden nemen wij zeker mee. U kunt erop vertrouwen dat dergelijke ervaringen niet onopgemerkt blijven. Wij registreren dit soort feedback zorgvuldig en nemen deze informatie mee wanneer wij onze samenwerkingen met parkeeraanbieders evalueren.

ParkMundo is een vergelijkings- en boekingsplatform en niet de parkeeraanbieder die de voertuigen ter plaatse beheert. De uitvoering van de parkeerservice ligt bij de betreffende aanbieder. Dat neemt echter niet weg dat wij dergelijke signalen zeer serieus nemen en uw feedback belangrijk vinden.

Nogmaals onze excuses voor deze vervelende ervaring en bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. Wij hopen u ondanks deze ervaring in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Oplichters!

Geboekt bij dit bedrijf voor parkeren bij Düsseldorf. 1 week vantevoren kreeg ik te horen dat mijn boeking was omgezet naar valet parking. Half uur voor aankomst bedrijf gebeld maar niemand nam op, nog ca. 50x geprobeerd maar helaas. Bij vliegveld langer gewacht maar niemand kwam opdagen. Helaas genoodzaakt last minute ergens anders te parkeren. Bij beklag geven ze nul op request en kan ik een 10% korting bon krijgen welke binnen 3 weken verloopt. Grote bedriegers, nooit meer. Dus ben gewaarschuwd, als iets mis gaat antwoorden ze niet meer.

2026年9月1日

Beste klant,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons zeer om te horen dat uw reservering bij Düsseldorf zo is verlopen en dat u uiteindelijk op het laatste moment ergens anders moest parkeren.

Wij nemen uw klacht en de door u beschreven situatie zeer serieus. Als u dit nog niet heeft gedaan, willen wij u vriendelijk vragen om contact op te nemen met onze klantenservice en, indien mogelijk, de belgeschiedenis van uw pogingen om de parkeeraanbieder te bereiken en alle relevante berichten of correspondentie met ons mee te sturen. Op basis hiervan kunnen wij uw dossier verder onderzoeken en de situatie met de parkeeraanbieder beoordelen.

Uw klacht is voor ons erg belangrijk. Wij streven ernaar onze klanten een zorgeloze boeking en een prettige start van hun vakantie te bieden. Daarnaast helpen klachten en ervaringen zoals die van u ons om onze parkeeraanbieders te evalueren en waar nodig maatregelen te nemen.

U kunt contact opnemen met onze klantenservice via info@parkmundo.nl. Onze collega's zullen uw zaak verder oppakken.

Nogmaals onze excuses voor deze vervelende ervaring en bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw review met ons te delen.

vlotte regeling

Beste klant,

Kort maar krachtig! Fijn om te horen dat alles vlot is geregeld. Precies dat is wat we met ParkMundo willen bereiken: zonder gedoe een geschikte parkeerplek vinden en reserveren.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer! ✈️

Tot nu toe tevreden

Het reserveren ging vrij soepel en netjes de mail gehad met de reservering
Nu afwachten hoe het gsat met wegbrengen van de auto en ophalen en dan zet ik er een nieuw bericht op
Tot nu toe tevreden 😁

Beste klant,

Bedankt voor uw review! Fijn dat het reserveren soepel is verlopen en dat u de bevestiging netjes heeft ontvangen.

We hopen natuurlijk dat ook het brengen én ophalen van uw auto straks net zo probleemloos verloopt. We zijn benieuwd naar uw volgende bericht en hopen dat u dan met een grote glimlach kunt terugkijken op uw hele ervaring!

Alvast een fijne reis gewenst!

5つ星のうち5の評価

Ik kon erg makkelijk boeken en de…

Ik kon erg makkelijk boeken en de uitleg is ook zeer duidelijk.

Beste klant,

Wat fijn om te lezen dat het boeken zo vlot is verlopen! Duidelijke informatie maakt het natuurlijk een stuk prettiger om met een gerust gevoel een parkeerplaats te reserveren.

Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. We hopen u een volgende keer weer net zo gemakkelijk te kunnen helpen!

5つ星のうち1の評価

He tenido un problema con Globoparking…

He tenido un problema con Globoparking reserva que hice a través de ParkMundo, nos dejaron tirados a las 5:50 de la mañana si venir a buscarnos. He hecho una reclamación a ParkMundo y a Globoparking, y ninguno de los dos me hace caso. Lo siguiente será poner una denuncia

2026年8月6日

Duidelijk site

Duidelijk site, Geeft op een prettige manier de mogelijkheden van parkeren door en je kunt in no time een parkeerplaats reserveren en betalen

2026年9月8日

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze website duidelijk en prettig vindt en dat u snel de verschillende parkeermogelijkheden kunt vergelijken, reserveren en betalen.

Bij ParkMundo doen we er alles aan om het vinden en boeken van een parkeerplaats zo eenvoudig en zorgeloos mogelijk te maken. Geweldig om te horen dat dit ook zo wordt ervaren!

We hopen u bij uw volgende reis opnieuw van dienst te mogen zijn.

5つ星のうち5の評価

Eenvoudig boekingsproces met veel…

Eenvoudig boekingsproces met veel keuzes en extra’s voor een prima prijs. Super eenvoudig

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u ons boekingsproces zo eenvoudig vindt en dat u tevreden bent met de ruime keuze aan parkeermogelijkheden en extra’s voor een aantrekkelijke prijs.

Bij ParkMundo streven we ernaar om parkeren rondom de luchthaven zo makkelijk en voordelig mogelijk te maken. Geweldig om te horen dat dit ook zo wordt ervaren!

We hopen u bij uw volgende reis opnieuw van dienst te mogen zijn.

5つ星のうち1の評価

De parking is niet beveiligd, slechte service

De parking is helemaal niet beveiligd, op de voucher staat niet dat je bij de heenreis ook 30 min van tevoren moet bellen. Bij de terugreis een uur erover gedaan om bij mijn auto te raken . Men moet de chauffeur vinden op busparking E maar de busjes zijn niet gemarkeerd . Enorm onprofessioneel en chaotisch.

2026年9月5日

Beste klant,

Bedankt voor uw uitgebreide review. Het spijt ons zeer om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Wij begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer de instructies niet duidelijk zijn en u bij terugkomst zo lang op de chauffeur en uw auto moet wachten.

Wij nemen uw opmerkingen over de telefonische instructies, de bewegwijzering en de herkenbaarheid van de shuttlebusjes zeker serieus. Het is uiteraard belangrijk dat onze klanten precies weten wat zij moeten doen en de parkeerprovider bij aankomst en terugkomst gemakkelijk kunnen vinden.

Het spijt ons als de informatie op uw voucher hierover onvoldoende duidelijk was. Wij willen dit graag verder onderzoeken en uw feedback meenemen om te bekijken waar de informatie of procedure verbeterd kan worden.

Nogmaals onze excuses voor deze vervelende en chaotische ervaring. Uw feedback is voor ons erg waardevol en helpt ons om de kwaliteit van de aangeboden parkeerdiensten beter te bewaken.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。