Har bestilt mange gange og alt har fungeret fint, ogsÃ¥ returnering, nÃ¥r str. ikke helt har passet. Seneste kÞb var dog et flop. Blusen krympede min. 10 cm i lÊngden ved 30 gr. Finvask og den ombukkede... ãã£ãšèŠã
Har returneret et par bukser som er modtaget hos Patina d.16.4. Jeg har endnu ikke modtaget min refusion for bukserne pÃ¥ trods af at jeg har skrevet til kundeservice 2 gange. Det er meget dÃ¥rlig stil... ãã£ãšèŠã
Jeg har bestilt 2 t shirts hos Patina fÞrst i juni mÃ¥ned modtager kun den ene efter nogen dage og mangler nr 2 men pengene bliver trukket godt 700 kr ð° Er umulig at komme i kontakt med efter godt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
5 kÊmpe stjerner til jer. TÞj i super kvalitet der bevarer farver og form. Udvalg til bÃ¥de 50 og 90 Ã¥rige. Hurtig levering. FANTASTISK personlig service. Altid et sÞdt brev og et stykke chokolad... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 57ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Nye bukser
Jeg havde bestilt et par marineblå Robell bukser model Marie, benlÊngde 82 cm.
Bukserne passede perfekt, og jeg har tidligere kÞbt 5 par bukser af samme slags, 3 par Marie 82 cm, et par denim og et par i vintermodellen med lun inderside. De var desvÊrre ikke til at få i ekstra benlÊngde, så det er mit Þnske, at de kan laves i lÊngde 82 cm, også.
Jeg havde betalt for at pakken skulle leveres i Kvickly Vestbyen. DesvÊrre var pakken pludselig til afhentning på Rustenborg Posthus i stedet. Det er altså langt fra vestbyen med sne og rollator. Det var jeg ikke tilfreds med. Bukserne var dog perfekte. Bestilling 82581
Jeg bestilte to par bukser og modtogâŠ
Jeg bestilte to par bukser og modtog kun et par. Jeg har skrevet tre mails til dem, men de har ikke svaret på mine henvendelser.

Patinamode ããã®åç
TILFREDS KUNDE
TILFREDS KUNDE
Jeg tÊnkte på at kÞbe hos PATINA mange gange, men jeg tÞvede.. indtil jeg endelig besluttede mig og kÞbt par dage siden en fantastisk lang letvÊgtsdunjakke fra Windfield med aftagelig hÊtte og tovejs-lynlås... Wow.. siger jeg :)
Jeg er positivt overrasket og meget glad for mit kÞb. Varen var lÊkkert pakket med lille slik :) og kom hurtigt.
Jeg tror ikke, at dette vil vÊre mit eneste kÞb hos PATINA. Tusind tak.
Returvarer kan ikke sendes
Returvarer kan ikke sendes
Har vÊret superglad og tilfreds med alle tidligere kÞb, men stÃ¥r nu i situation, hvor der var behov for bytte af et par sandaler til hÊvede fÞdder. Bytte kan man ikke, men ved returnering fÃ¥r man sine penge retur og sÃ¥ kan man bestille igen. Mit lokale postshop kan ikke vÊlge, at sende direkte til adressen, og jeg har en gang forsÞgt og fÃ¥et pakken retur, mindst 3 uger er gÃ¥et med forsÞg pÃ¥ at fÃ¥ pakken sendt retur uden held og ingen hjÊlp fra senior.dk det er sÃ¥ sidste gang, at jeg handler der mÃ¥ jeg blot konkludereâŠ

Patinamode ããã®åç
Dejlig jakke
Bestilte en lang letvÊgt jakke fra Windfield.
God service, hurtig levering, fik en mail hvori der stod hvordan jeg skulle behandle min jakke.
Handler gerne her igen ð
Rigtig lÊkker tÞj
Rigtig lÊkker tÞj, for den modne kvinde, et online sted, jeg kan anbefale, rigtig god service, har handlet mange gange på stedet, derfor ingen dato
Virkelig god service og lÊkkert tÞj.
âïžâïžâïžâïžâïž Jeg havde bestilt to bluser sammen med en anden (vi er slet ikke samme stÞrrelse ð ) og jeg blev ringet op, da de ville checke, at det ikke var en fejlbestilling med en af stÞrrelserne. Dagen efter var min pakke klar til afhentning. Bluserne er Sà lÊkre! Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Patinamode.
Nemt, hurtigt og godt
Rigtig god oplevelse. Nem at bestille, super hurtig levering og rigtig fint produkt, som lever op til det vi kunne se på hjemmesiden.
Wow siger jeg bare
Wow siger jeg bare, sikke en god og hurtig service. Jeg bestille min vare mandag formiddag og pakken modtog jeg tirsdag formiddag, det kalder jeg god service.
Varen levede til fulde op til mine forventninger. Ikke sidste gang jeg handler hos Seniorshoppen.
LATTERLIG HURTIG LEVERING
LATTERLIG HURTIG LEVERING!
- bestilte IgÃ¥r og modtog i dag ð¥³ð¥³
Elsker elsker
Hurtig og forventet bestilling
Super imÞdekommende og serviceminded!
Et trovÊrdig firma at handle med
Et trovÊrdig firma at handle med, kÞbte en halskrave
Den var desvÊrre for hår for mig.
Sendte den retur dagen efter var pengene på min koto
Bestemt en god oplevelse at handle hosâŠ
Bestemt en god oplevelse at handle hos seniorshoppen
Hurtig levering, god kvalitet på varer og nemt at returnere varer i den medfÞlgende emballage. Pengene kom hurtigt retur.
Anbefaler gerne andre til at handle der
dejlig oplevelse!
Jeg bestilte i går 3 varer fra Seniorshoppen,til en fordelagtig pris.Stor var min glÊde,da jeg herkl. 6 morgen vil tage min avis på måtten foran vores dÞr,og der ligger pakken allerede fra Seniorshoppen. Alle 3 varer passede perfekt,da jeg havde fulgt måleanvisningen.Jeg er supertilfreds,og det er besemt ikke sidste gang jeg handler der.
Hurtig levering og fornuftig kvalitet
Hurtig levering og fornuftig kvalitet. Bestilte en bordlup og en sengehest til min farmor, hun er også vÊldig tilfreds med produkterne.
SÃ¥ har min kone igen haft en go oplevelse med Seniorshoppen
De er altid flinke og hjÊlpsomme, der er altid en retur seddel med så det er let at returnere hvis tÞjet ikke passer, Aase er helt vil glad for den butik, og hun har ellers altid vÊret modstander af at kÞbe tÞj på nettet.
Fremgagende service gode produkter
Fremgagende service gode produkter, virkelig kundepleje, super
Kan kun anbefales
Kan kun anbefale seniorshoppen god og hurtig tilbagemelding og ekspres levering
Shoppe i Seniorshoppen
Bestilte tÞj en dag - modtog det nÊste dag. Har aldrig prÞvet noget lignende, fÞler mig ovenud godt behandlet. 2. KÞb ligeså, Kundeservice helt i top, jeg kommer ikke til at handle tÞj på nettet andre steder. Hurtig levering med Dao helt til dÞren. Så kan man da ikke vÊre andet en glad tilfreds kunde