Har bestilt mange gange og alt har fungeret fint, ogsÃ¥ returnering, nÃ¥r str. ikke helt har passet. Seneste kÞb var dog et flop. Blusen krympede min. 10 cm i lÊngden ved 30 gr. Finvask og den ombukkede... ãã£ãšèŠã
Har returneret et par bukser som er modtaget hos Patina d.16.4. Jeg har endnu ikke modtaget min refusion for bukserne pÃ¥ trods af at jeg har skrevet til kundeservice 2 gange. Det er meget dÃ¥rlig stil... ãã£ãšèŠã
Jeg har bestilt 2 t shirts hos Patina fÞrst i juni mÃ¥ned modtager kun den ene efter nogen dage og mangler nr 2 men pengene bliver trukket godt 700 kr ð° Er umulig at komme i kontakt med efter godt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
5 kÊmpe stjerner til jer. TÞj i super kvalitet der bevarer farver og form. Udvalg til bÃ¥de 50 og 90 Ã¥rige. Hurtig levering. FANTASTISK personlig service. Altid et sÞdt brev og et stykke chokolad... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 57ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Som fÞrstegangs kunde er jeg super tilfreds
Som fÞrstegangs kunde er jeg super tilfreds. Så tÞjet i reklame på Facebook med god forklaring og måtte prÞve det. Har kÞbt benklÊder, der heldigvis fås i to benlÊngder, så jeg, der er langbenet kan passe de meget dejlige benklÊder. Jeg blev så glad for de fÞrste 2 par benklÊder, at jeg straks bestilte et tredje par i en anden farve + en bluse oveni. Alle ting svarede fuldt ud til mine forhåbninger, så det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler i Seniorshoppen. Hurtig levering med DAO helt til hjemmeadressen er dejligt. I pakken lå et meget personligt brev med karameller lagt i pakken som en overraskelse. Tak for det. Seniorshoppen kan jeg virkelig anbefale andre at handle i.
5 kÊmpe stjerner til jer.
5 kÊmpe stjerner til jer.
TÞj i super kvalitet der bevarer farver og form.
Udvalg til både 50 og 90 årige.
Hurtig levering.
FANTASTISK personlig service. Altid et sÞdt brev og et stykke chokolade med.
På både breve/mails og reklamevideoer kan man se/hÞre at I vÊrdsÊtter kunderne og er 100% engagerede.
Et firma med hjertet på rette sted.
Endnu en god oplevelse ved kÞb iâŠ
Endnu en god oplevelse ved kÞb i Seniorshoppen. Hurtig levering og det bestilte lever op til bÃ¥de beskrivelse og mine forventningerð
Urimelig god serviceâ€ïž
Min bevÊgelseshÊmmede svigermor skulle have en katapultstol. Med kompetent bistand fandt vi den perfekte stol . Jeg kom til at ÞdelÊgge den ved modtagelsen og henvendte mig til firmaet med mit problem. De sendte montÞren tre gange og lÞste mit problem uden ekstra beregning
Fantastisk butik
Fantastisk butik. Alt hvad jeg kÞbte passede. Rigtig fine mål og rigtig fint tÞj. Har allerede bestilt mere. Fin betjening og levering.

absolut fremragende
absolut fremragende - kan varmt anbefales

Patinamode ããã®åç
det var en fin bluse jeg fik kÞbt hosâŠ
det var en fin bluse jeg fik kÞbt hos jer

Super
Hurtig levering - desvÊrre passede jakken ikke, men jeg prÞver bestemt Seniorshoppen igen.
Mest positive oplevelse i år
Nemt
Hurtigt
Lever op til mine forventninger
Hurtig levering og god service
TÞjet jeg havde bestilt
TÞjet jeg havde bestilt, var pÊnt, god kvalitet, jeg har bare et problem, jeg er 156cm, så alt er for langt, man kan få tÞj til store piger- kvinder, men hvad med dem under en 160, dem er vi faktisk mange af, jeg måtte tage 10 cm af i taljen, for at nederdelen passede på lÊngden, så hvad med lidt til os, hvis det kan lade sig gÞre.
Har kÞbt de dejligste rib pullover vedâŠ
Har kÞbt de dejligste rib pullover ved dem, lÊkre og behagelige.
God service får man også, så derfor kan jeg varmt anbefale at handle hos dem. Tak for god service og hurtig levering.
Vera knudsen

Patinamode ããã®åç
Fantastisk, nÊrvÊrende og personlig kundeservice.
Jeg kan varmt anbefale Seniorshoppen. Har oplevet
en utrolig god kundeservice med fokus på en meget
personlig kontakt på alle områder. TÞjet sidder perfekt
og er i en lÊkker kvalitet. Har kÞbt til både min mor og
til mig selv,Det er bestemt ikke sidste gang jeg kÞber.
Et godt udvalg, skÞnne farver og god kvalitet. En fornÞjelse
at modtage tÞjet, smukt pakket ind i silkepapir og en lille
godtepose indlagt i pakken. FÞler mig forkÊlet og vÊrdsat
som kunde.
Varen kom meget hurtigtðtak.
pÊnt tÞj
pÊnt tÞj - fin vejledning - hurtig og nem bestilling + aflevering.
Tak for det.
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, dejligt at min ordre blev pakket og afsendt samme dag, som jeg bestilte.
Kan varmt anbefale og jeg vil selvfÞlgelig handle her igen, når jeg har brug for nyt tÞj.
Fin hurtig betjenning