Formidabel service! Jeg købte en cykel hos perform sport og skulle bruge den relativt kort tid efter bestilling. Jeg ringede og fik en fantastisk service af Claus, som fik sendt cyklen afsted så hu... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med online/telefonisk rådgivning og køb af en mountainbike i Holstebro afdelingen. Jeg havde med Claus at gøre, og han var yderst professionel, hjælpsom og r... もっと見る
Konstruktiv dialog med Danny vedr. cykelkøb. God vejledning og instruktion i forhold til min nye cykel. Man bliver mødt på det niveau man er ift. ens cykelerfaring. ingen fancy pancy nørderi ift. fagt... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Ny cykel - fantastisk service
Hjælp til valg af cykel og efterfølgende tilpasning. Det er fedt at mærke, at der er viden om og lyst til at videregive.
Alt er perfekt derfra.
Har handlet der flere gange. En fornøjelse hver gang, og da jeg var i tvivl om en ting, ringede jeg bare til den fysiske butik og fik en venlig behandling. VH Ingrid L. ♥️♥️♥️♥️
Altid god til at hjælpe og vejlede
Altid god til at hjælpe og vejlede. Hurtig ekspedition og så er de bare dygtige.
Altid en professionel oplevelse
Altid en professionel oplevelse. Meget bevidste om, hvilken ansat der har specialviden indenfor de enkelte områder 👍🏼😊
Stor anbefaling herfra.
God service til cykeltilpasning
Fik lavet en cykeltilpasning af Anne, rigtig god service og vejledning, jeg følte hun tog sig god tid til opgaven blev udført til mål. Endvidere fiksede hun og hendes kollegaer en mekanisk fejl på min cykel også, mange tak for det.
Har desuden cyklet på cyklen siden, og det har gjort en rigtig stor forskel. Tak til Performsport for hjælpen.
God service og assistance ved køb af sko.
Skulle bruge et par cykel sko, til min søn. God og tålmodig service så vi fik de rigtige valgt i den rigtige størrelse.
Skulle bytte 2 par bukser.
Skulle bytte 2 par bukser.
Talte med Claus, sendte dem retur og nye var på vej samme dag, som de modtog min pakke.
Super service
Mvh
Jimmy Hjort
Rigtig fin butik..👍 har købt flere ting…
Rigtig fin butik..👍 har købt flere ting ved dem og bla. fået lavet indlæg til mine cyklesko pga smerter i knæ. Det fungerer perfekt så kommer igen.
Super hurtig håndtering og levering.
Super hurtig håndtering og levering.
Bestilte en vare den 13. december, hvor alle helt sikkert har lynene travlt, og alligevel kunne jeg hente pakken i pakkeshoppen 4 dage senere - inklusive en weekend.
Julegave
Det var en god oplevelse at handle hos Performsport, bestemt ikke sidste gang jeg gør det
Super godt 👍
Har kun gode oplevelser med Performsport. Både i butikken med venligt personale, med rådgivning ved køb og ved service på min cykel samt ved webkøb og returnering af varer. I mit tilfælde blev de returnerede varer krediteret samme dag. Super godt 👍
Fin købsoplevelse.
Super god oplevelse. …
Altid en god oplevelse at handle med Fusion 👌🏻. Varen er hurtig fremme.
Har også altid fået super betjening hos Fusion i Holstebro. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kvalitet helt igennem.
God og overskuelig web-shop og rimelig…
God og overskuelig web-shop og rimelig leveringstid.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。