Alle lige fra kÞkkenchef til tjenere gjorde deres til, at besÞget blev en uforglemmelig oplevelse. Maden var elendig, og serveringen var nÊsten lige sÃ¥ ringe. Jeg glÊder mig allerede til den dag, hvor... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi havde bestilt en vildt meny, men det var ikke det vi fik serveret. De havde ingen kÞkkenchef, meget travlt, vi kom faktisk tilbage fordi vi havde en dejlig madoplevelse i 2025. Men 2026 var under... ãã£ãšèŠã
Vi holdte vores Bryllupsfest hos Peter Liebs i lokalet Pejsesalen og vi kan kun anbefale det. Helt fra starten da vi rakte ud, blev vores mails besvaret hurtigt og spÞrgsmÃ¥l afklaret ude... ãã£ãšèŠã
Vi har netop afholdt et ekstremt vellykket bryllup inklusive reception hos Peter Lieps i den smukke Havestue med dejlig stor terrasse. BÃ¥de mad, drikke og betjening var i top og vi har vÊret i trygge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi inviterer indenfor i lyse og hyggelige lokaler med fokus på godt vÊrtskab og et moderne kÞkken, der afspejler skoven omkring os og havet bare et stenkast herfra. Huset har en mere end 100 år gammel historie som traktÞrsted i kanten af bÞgeskoven. Peter Liep, som lÊgger navn til huset, var skytte og skovfoged i Dyrehaven og den fÞrste til at drive stedet helt op til slutningen af 1800-tallet. I dag har vi opdateret vores rummelige restaurant- og selskabslokaler med respekt for traditionerne på stedet og den unikke beliggenhed. Vi glÊder os til at byde dig velkommen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Helt ude i skoven
Jeg besÞgte Peter Lieps Hus og blev overvÊldet af den dårlige betjening. De tre tjenere på arbejde var ubehÞvlet og snappede ved hver eneste henvendelse af stedets gÊster. De virkede stressede, på trods af der kun var omkrig 25-30 gÊster på restaurenten. Maden var i sig selv fin nok, men stedets betjening bar prÊg af at de har så få konkurrenter i området at de ikke behÞver give god service for at lÞbe rundt. Beliggenheden er god og stedet o sig selv ok hyggeligt, men jeg kommer i hvert fald ikke igen for at betale overpris for smÞrrebrÞd og blive skÊldt ud for at bede om regningen.
Ringe julefrokost
Juleplatter byder på tÞrt, trist rugbrÞd. Dertil oversÞde, slatne marinerede Sild. Så en knastÞr fiskefilet, nÊrmest indbagt og med et overtrÊk af remoulade, som.åbenbart havde ventet så lÊnge, at det havde fået to farver i kÞleskabet. Så en kold, tÞr skive flÊskesteg med trist industrirÞdkål. Dog med sprÞd svÊr. På den beskedne plus-side en ok leverpostej og en rimelig gravad laks. Plus en gnalling Brie, som jeg ikke orkede.
Men fadÞllet var godt. Trods det var det en trist oplevelse pÃ¥ en tidligere kronjuvelerne i restaurationsverdenen. Ãrgerligt.
Gammel mad
Havde glÊdet mig i dag til skovplatten, men det var den mest kedelige, smagslÞse oplevelse lÊnge. Jeg tror at maden var fra et par dage fÞr - intet var lunt og ALT var kÞleskabskoldt og tÞrt. FlÊskesteg var en af retterne og der lå en papirtynd KOLD Skive uden svÊr!! Et lilebitte stykke laks, en lille tÞr frikadelle og et stk brie som var gult i kanten
BrÞdet var tÞrt og gammelt og kom også direkte fra kÞlesksb - intet af det var frisklavet! Jeg sÊtter ALDRIG mine ben der igen!
Manglende service
Vi måtte vente 20 minutter på overhovedet at blive betjent.
BrÊndt af...
24 timer inden vi skulle holde min mors fÞdselsdag, fik vi at vide, at der var dobbeltbooket,og vi dermed ikke kunne få vores bord. Så til trods for, at vi havde en bekrÊftelse for online booking, blev vi brÊndt af. 9 personer... Heldigvis blev vi reddet af Rosenhuset i VedbÊk.
Det er for dårligt, Peter Liep!
Elendigt
Uspiseligt og friturestegt. Uden smag og engagement.
Vi ventede 50 min, rykkede tjeneren der synligt var frustreret og efter yderligere 10 kom vores mad- ikke det vi havde bestilt og da vores mad endelig kom var det simpelthen for ringe.
Vi anbefaler på ingen måde stedet.
Grill baren havde gjort det bedre.
Efter at vÊre ankommet 5 minutter fÞr den tid vi havde bestilt bord fik vi anvist vores bord af en flink tjener. Vi ventede 10 minutter på at bestille og så gik det åbenbart galt. Efter at vi havde ventet i 50 minutter rykkede vi for vores mad. Tjeneren rykkede kÞkkenet og efter yderlige 5-10 kom vores mad. Og hvilken oplevelse.
Min kones mad var kold og min var nogenlunde (ikke meget varm). Tjeneren tog maden tilbage til kÞkkenet og imens måtte jeg spise alene for at min mad ikke skulle blive helt kold. HakkebÞfferne var totalt gennemdrevet og tÞrre. Kartoflerne var halvkolde, men smagte ok. Da jeg var nÊsten fÊrdig med at spise kom min kones mad ud igen. Få kunne hun spise alene.
Det var en meget skuffende oplevelse og vi kommer der aldrig mere. Og prisen fejlede derimod ikke noget - 691 kr. RÞdvinen var til deres ros i orden, men den have de heller ikke selv lavet.
Super madoplevelse
Det var en god oplevelse at spise på Peter Liep. Alle 3 retter var der ikke en finger at sÊtte på. Meget flot indtryk af maden ved serveringen samt alle smagslÞg var ramt. HÞflig og sÞd betjening. Kommer helt sikkert igen.
En kedelig oplevelse hos Peter Lieps Hus
Skulle fejre fÞdselsdag lÞrdag den 27. juli 2013 og valgte derfor Peter Lieps Hus, da de jo har et godt ry.
Dagen blev desvÊrre Þdelagt, da maden var af en meget dårlig karakter, eksempelvis:
Pariser BÞfferne var en lille gennemstegt hård "knold" ovenpå et lille stykke kedeligt toastbrÞd.
Stjerneskuddet var lige så ringe - slatten stegt fiskefilet.
BÞrnepizzaen (kr. 70,-) var fuldstÊndig identisk med den du kan kÞbe i supermarkedet.
De 3 stjerne gives udelukkende for en god betjening.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã