Jeg syntes i gÞr det godt, både bestilling og levering gik hurtigt og problemfrit Og min kat er vild med transportboksen Så nu kan han komme til dyrlÊgen uden at bryde ud af sin transportboks
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har prÞvet jeres kattegrus, og det virker meget lovende mht. ikke at have kattegrus overalt pÃ¥ gulvet. God stil med en lille pose kattefoder. Den er ganske vist til killinger, men min 11 Ã¥rige kat, s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De er er en fornÞjelse at handle hos Petland. Der er altid gode tilbud pÃ¥ de produkter min hund elsker, og der er virkelig et stort udvalg af foder,vder mÃ¥ kunne friste enhver hundegane. Hurtig og s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alt har vÊret helt perfekt! Jeg har nu handlet hos Simbas Foder 3 gange og der har intet vÊret at sÊtte en finger pÃ¥. Nem kÞbsproces, fine varer, gode tilbud, lynhurtig forsendelse m. opdateringer mv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er din pålidelige samarbejdspartner inden for foder til hunde, katte, kaniner og gnavere. Vores sortiment tilbyder fÞrsteklasses ernÊring til dine kÊledyr, der understÞtter deres trivsel og velvÊre.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

Petland ApS ããã®åç
Jeg havde lavet en fejl i min bestilling, men efter en mail havde Petland rettet fejlen og returneret penge til mig. Super service og hurtig levering.

Petland ApS ããã®åç
Hurtig levering, og min ellers så krÊsne hund, hapser bare maden i sig.

Petland ApS ããã®åç
Jeg er meget taknemmelig for de rÃ¥d ogâŠ
Jeg er meget taknemmelig for de råd og vejledning som jeg har fået af flere omgange af Sten.
Hurtig levering til dÞren gÞr det nemt, at handle hos Petland.

Alt lige efter bogen
Hurtig levering, nem bestilling og så var der en lille gave med i pakken. Tak for en god proces. Vi handler her igen :-)

Petland ApS ããã®åç
har tidliger brugt hundefoder der varâŠ
har tidliger brugt hundefoder der var rigtig godt

Vi har nu brugt Profine i mere end 20âŠ
Vi har nu brugt Profine i mere end 20 år. Vores hunde har det godt med fodret, både mave og pels.

God og hurtig service
FÞrst og fremmest havde Petland den kattebakke jeg har ledt efter i 10 år.
Kattebakken passer nemlig ind i et Ikea pax skab og er stor nok til store katte(mainecoons)
NÊst, så var Petland super hurtige til at sende den efter bestilling.

Petland ApS ããã®åç
varen kommer hurtig skal ikke vÊreâŠ
varen kommer hurtig skal ikke vÊre hjemme godt arbejde skulle hilse fra anton og sige det smager godt

Petland ApS ããã®åç
Vi kan altid regne med hurtig og godâŠ
Vi kan altid regne med hurtig og god service.

Petland ApS ããã®åç
Super dejlige mennesker og god ogâŠ
Super dejlige mennesker og god og hurtig betjening samt et godt foder

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã