レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg syntes i gÞr det godt, både bestilling og levering gik hurtigt og problemfrit Og min kat er vild med transportboksen Så nu kan han komme til dyrlÊgen uden at bryde ud af sin transportboks

Har prÞvet jeres kattegrus, og det virker meget lovende mht. ikke at have kattegrus overalt pÃ¥ gulvet. God stil med en lille pose kattefoder. Den er ganske vist til killinger, men min 11 Ã¥rige kat, s... もっず芋る

䌁業が回答したした

De er er en fornÞjelse at handle hos Petland. Der er altid gode tilbud pÃ¥ de produkter min hund elsker, og der er virkelig et stort udvalg af foder,vder mÃ¥ kunne friste enhver hundegane. Hurtig og s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Alt har vÊret helt perfekt! Jeg har nu handlet hos Simbas Foder 3 gange og der har intet vÊret at sÊtte en finger pÃ¥. Nem kÞbsproces, fine varer, gode tilbud, lynhurtig forsendelse m. opdateringer mv... もっず芋る

䌁業情報

1. 家畜飌料販売業者

圓該䌁業による蚘述

Vi er din pålidelige samarbejdspartner inden for foder til hunde, katte, kaniner og gnavere. Vores sortiment tilbyder fÞrsteklasses ernÊring til dine kÊledyr, der understÞtter deres trivsel og velvÊre.

4.8

すべおのレビュヌ

(3,537)

過去12か月のレビュヌ数: 143ä»¶

レビュヌを曞く

Hurtig levering og der var en lille gave med

2025幎3月17日

Petland ApS からの回答

Mange tak for din anmeldelse - vi håber i kunne bruge gaven🐶

Tobias

Jeg havde lavet en fejl i min bestilling, men efter en mail havde Petland rettet fejlen og returneret penge til mig. Super service og hurtig levering.

2025幎2月28日

Petland ApS からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores service - det betyder meget! 😊

Zanne

Nemt

Nemt, hurtigt og billigt, hundene elsker det.

2025幎2月24日

Petland ApS からの回答

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med os.

Vi strÊber altid efter at blive bedre, så hvis der er noget, vi kunne have gjort for at få din sidste stjerne, vil vi meget gerne hÞre din feedback!

Med venlig hilsen Zanne

Hurtig levering, og min ellers så krÊsne hund, hapser bare maden i sig.

2025幎1月29日

Petland ApS からの回答

Dejligt at der bliver sat pris på det. Mange tak for de 5 stjerner. Håber at du får en god dag. Mvh Patrick

Jeg er meget taknemmelig for de råd og

Jeg er meget taknemmelig for de råd og vejledning som jeg har fået af flere omgange af Sten.
Hurtig levering til dÞren gÞr det nemt, at handle hos Petland.

2025幎1月16日

Petland ApS からの回答

Tak for ros og de fem stjerner. Der er ikke ret meget, der glÊder os mere, end når vores rådgivning giver mening for vores kunder. Og mange tak fordi. du tog dig tid til at fortÊlle det. Mange hilsner fra os hos Petland

Alt lige efter bogen

Hurtig levering, nem bestilling og så var der en lille gave med i pakken. Tak for en god proces. Vi handler her igen :-)

2025幎1月22日

Petland ApS からの回答

Og vi siger mange tak for ros og de fem stjerner :-) Mange hilsner fra os hos Simbas Foder

Levering til tiden

Levering til tiden. Med en lille ekstra gave i kassen.😀😀

2025幎1月21日

Tak for stjerner og smileys. Mange hilsner fra os hos Simbas Foder

Vi har nu brugt Profine i mere end 20

Vi har nu brugt Profine i mere end 20 år. Vores hunde har det godt med fodret, både mave og pels.

2025幎1月17日

Petland ApS からの回答

Hvor er det dog dejiigt at lÊse at jeres hunde har vÊret så glade for vores hundefoder fra Profine i mere end 20 år. Herligt :0) Tusinde tak for ros og flotte fem stjerner. Mange hilsner fra os hos Petland

God og hurtig service

FÞrst og fremmest havde Petland den kattebakke jeg har ledt efter i 10 år.
Kattebakken passer nemlig ind i et Ikea pax skab og er stor nok til store katte(mainecoons)
NÊst, så var Petland super hurtige til at sende den efter bestilling.

2025幎1月18日

Dejligt. Og tak for stjerner. Mange hilsner fra os hos Petland