Jeg syntes i gør det godt, både bestilling og levering gik hurtigt og problemfrit Og min kat er vild med transportboksen Så nu kan han komme til dyrlægen uden at bryde ud af sin transportboks
レビュアーのコメントを見てみましょう
Har prøvet jeres kattegrus, og det virker meget lovende mht. ikke at have kattegrus overalt på gulvet. God stil med en lille pose kattefoder. Den er ganske vist til killinger, men min 11 årige kat, s... もっと見る
企業が回答しました
De er er en fornøjelse at handle hos Petland. Der er altid gode tilbud på de produkter min hund elsker, og der er virkelig et stort udvalg af foder,vder må kunne friste enhver hundegane. Hurtig og s... もっと見る
企業が回答しました
Alt har været helt perfekt! Jeg har nu handlet hos Simbas Foder 3 gange og der har intet været at sætte en finger på. Nem købsproces, fine varer, gode tilbud, lynhurtig forsendelse m. opdateringer mv... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi er din pålidelige samarbejdspartner inden for foder til hunde, katte, kaniner og gnavere. Vores sortiment tilbyder førsteklasses ernæring til dine kæledyr, der understøtter deres trivsel og velvære.
Lodskovvej 2A, 5863, Ferritslev, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Produktet levet op til forventningerne…
Produktet levet op til forventningerne og leveringen er hurtig og præcis

Petland ApS からの回答
Super godt udvalg af kvalitetsfoder og…
Super godt udvalg af kvalitetsfoder og tilbehør til kæledyr! Jeg har altid haft en god oplevelse, og personalet er meget hjælpsomme. Kan klart anbefales til alle dyreejere!

Petland ApS からの回答
Altid god og hurtig bestilling og…
Altid god og hurtig bestilling og levering.
Og ofte en gave med til den firbenet.

Lynhurtig levering
Lynhurtig levering med GLS (af en virkelig sød mand, som bar sækken helt ind i huset for mig).
Mine katte kan lide foderet og bestemt også den medfølgende musegave. Tak for den.

Petland ApS からの回答
Kattene kan ikke lide jeres mad
Kattene kan ikke lide jeres mad, så det var en en enlig svane at købe hos jer :-(

Petland ApS からの回答
Altid hurtig betjening og levering
Altid hurtig betjening og levering. 5 stjerner herfra

Petland ApS からの回答
Vildledende billeder på hjemmesiden.
Vildledende billeder på hjemmesiden.
Foto viser 2 stk, men prisen og teksten er for 1 stk. Så hvis man ikke meget omhyggeligt læser teksten, så bliver man skuffet, når der kun kommer et stk.

Altid hurtig levering
Altid hurtig levering, har handlet der nogle år efterhånden, har en del hunde og katte så der går noget foder til :)

Superfin og hurtig levering
Superfin og hurtig levering