レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Sofia har et fantastisk blik for samspillet mellem mig og min hund og har hjulpet mig i gang med at fÃ¥ ham gjort mere rolig omkring andre hunde med sit super forberedte program, der er tilpasset os... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hvalpehold 🐶 Jeg kan ikke anbefale Sofia nok! 🌟🌟🌟🌟🌟 Min hund gik pÃ¥ hendes hvalpehold, der er ikke noget vi kunne sÊtte en finger pÃ¥. Alt var fuldstÊndig gennemfÞrt og Sofia, var altid... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har gÃ¥et til unghunde trÊning med vores hund Leo. Hvilket har givet ro i opdragelsen, tro pÃ¥ egne evner og en god forstÃ¥else af hunden. Alt sker i et roligt tempo i smÃ¥ hold. Og efter hver time efters... もっず芋る

䌁業情報

1. 犬のトレヌナヌ
  2. ペット甚品店
  3. ペット トレヌナヌ

圓該䌁業による蚘述

Hos Petstudio er hundetrÊning mere end Þvelser og signaler – det handler om relationer, forstÃ¥else og trygt samarbejde. Hunde har altid vÊret en naturlig del af livet her, og passionen for trÊning udspringer af oplevelsen af, hvor stor en forskel det kan gÞre – bÃ¥de for hunden og for mennesket i den anden ende af snoren. NÃ¥r trÊningen bygger pÃ¥ tillid, samarbejde og respekt, opstÃ¥r der noget helt sÊrligt: ro, glÊde og et stÊrkere bÃ¥nd mellem jer. Vi arbejder med positive og venlige metoder. I stedet for at fokusere pÃ¥ det, der ikke fungerer, styrker vi det, der allerede virker, og skaber smÃ¥ succesoplevelser, som giver motivation og selvtillid – for bÃ¥de hund og ejer. Alle hunde gÞr det bedste, de kan, ud fra det, de har lÊrt og oplevet, og derfor mÞder vi jer altid med Ã¥benhed, nysgerrighed og forstÃ¥else. Uanset om du har en nysgerrig hvalp, en energisk unghund eller en voksen hund med udfordringer, bliver du mÞdt med ro, tÃ¥lmodighed og nÊrvÊr. MÃ¥let er ikke bare at lÊre din hund nye Þvelser, men at give dig redskaberne til at forstÃ¥ din hund bedre, sÃ¥ I sammen kan skabe en hverdag med mere harmoni og fÊrre frustrationer. For Petstudio handler hundetrÊning ikke om at fÃ¥ en perfekt hund – men om at skabe et trygt og stÊrkt partnerskab, hvor bÃ¥de hund og ejer trives i et fÊlles samarbejde. Vi glÊder os til at byde jer velkommen og hjÊlpe jer godt videre pÃ¥ jeres fÊlles rejse.

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Fin vare

Fin vare, dog lidt lang leveringstid.

2023幎7月31日

Hej Liza,

Tak for din anmeldelse, og dejligt varen var som den skulle vÊre :)

Vi beklager dog lang leveringstid, vi bestrÊber os på at gÞre det hurtigst muligt - selv på bestillingsvarer der normalt tager 5-7 hverdage.

Rigtig god aften,
Sofia

God hjemmeside med nem bestilling og

God hjemmeside med nem bestilling og gode priser. Fin levering med forsvarlig indpakning (hundeseng) 👍

2023幎6月9日

Hej Henrik,
Tusind tak for din fine anmeldelse, dejligt at hÞre hele oplevelsen har vÊret som den skulle :)

Rigtig god aften,
Sofia

KÞbte en orange lang line på 3 m

KÞbte en orange lang line på 3 m, der passer til den Haqihana sele vi har kÞbt tidligere. HundetrÊner anbefalede en 5 m lang line, men jeg synes ikke den er til at håndtere så 3 m er perfekt for mig. Kom efter få dage.

2022幎12月15日

Hej Susanne,
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at hÞre både lÊngden er som Þnsket, og pakken var hurtig fremme :)

Rigtig god dag,
Sofia/Petstudio

Super god dialog og hjÊlp

Super god dialog og hjÊlp . Flotte ting

2022幎11月28日

Petstudio からの回答

Mange tak, det er altid dejligt at hÞre :) Håber din hund blev glade for tingene, og det hele passer som det skal.
Hav en dejlig dag,
Sofia / Petstudio

Fin hjemmeside og tilpas leveringstid

Fin hjemmeside og tilpas leveringstid. Og endelig fandt jeg en jakke, som passer perfekt i stÞrrelsen til min lille chihuahua. Tak for den lille hilsen der fulgte med i pakken :-)

2022幎11月13日

Hej Sandra,
Vi er så glade for at hÞre, at du er tilfreds og har fundet en jakke der passer din hund :)
Bedste hilsner
Sofia / Petstudio

Super god service

Super god service. Min bestilling blev sendt hurtigt afsted og da pakken ankom var der vedlagt et lille sÞdt kort med en hilsen fra afsender. Vil helt sikkert benytte mig af Petstudio igen :)

2022幎5月30日

Petstudio からの回答

Det er vi så glade for at hÞre :)

Fantastiske produkter, hurtig levering og super god service.

SÞgte på halsbånd og sele til min hund og der stÞdte jeg på Petstudio. En hjemmeside med rigtig mange lÊkre produkter, og nem at finde det man har brug for. Jeg bestilte et halsbånd og en sele til min hund. Der var hurtigt levering, og kvaliteten er i top. Det er ikke sidste gang jeg handler hos petstudio.

2021幎10月8日

Mega god oplevelse!

Det var en rigtig god oplevelse at handle hos Pet Studio. Jeg kÞbte et aktivitetsbrÊt som er i rigtig god kvalitet og ikke mindst til en meget overkommelig pris. Derud over var der rigtig god service (inkl. personlig hilsen med i pakken :D ) og hurtig fragt. Slet ikke sidste gang jeg handler hos Pet Studio!

2021幎10月7日
自発的なレビュヌ

Super service og gode produkter

Jeg har kÞbt både bamser og andet aktivitets legetÞj på Petstudio.dk.

Der var god service for at finde det rigtige legetÞj og stÞrrelse.

En positiv oplevelse og den blev ikke mindre da jeg modtog nogle produkter i rigtig god kvalitet.

Dejlig med en hundeshop der har fokus på kvalitet og til fornuftige priser.

2021幎9月26日