Jag gjorde en order som aldrig levererades. NÀr jag kontaktade dem och frÃ¥gade vad som hÀnde sÃ¥ hade de makulerat min order helt utan anledning och utan min vetskap. Jag har bett om att fÃ¥ pengarna ti... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Horrible service ! Sending a wrong item, then it is very difficult to return with YOUR OWN costs. And they still might send the wrong thing back to you again with your own costs... I have never heard... ãã£ãšèŠã
VÀldigt oseriöst och oansvarigt bemötande mot kunderna. Jag köpte en mobil via CDON och returnerade den direkt. Nu har det gÃ¥tt tvÃ¥ mÃ¥nader och Phonecrash har fortfarande inte registrerat min retu... ãã£ãšèŠã
OBS Jag har fÃ¥tt tillbaks mina pengar via Swish, sÃ¥ jag Àndrar uppfattning om dom. OBS Enligt dom skickades ladduttag 240716, idag 240726 ingenting har kommit. Dom svarar inte i telefon, hÀnvisar... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fake-produkter
BestÀllde två tillbehör till iphone. Den ena var en Àkta apple-produkt utifrån vad jag kan bedöma. Den andra var en del till en laddare. Den hade dålig passform, konstigt material och var inte CE-mÀrkt. Den hade inte heller något serienummer som Apples produkter brukar ha. Vid kommunikation med Phonecrash hÀvdar de att det lika fullt Àr tillverkat av Apple men att jag får returnera den gratis.
Totalt oseriösa, Handla inte hÀr !
Totalt oseriösa och allt som tidigare kunder har skrivit på Truspilot stÀmmer. De skickar fel produkter (gissningvis ingår sjÀlva felskickningarna i deras affÀrsidé), det tar evigheter att kommunicera med dem, de skickar produkter utan originalemballage. Handla inte hÀr !
De annullerede min ordre uden Ã¥rsagâŠ
De annullerede min ordre uden årsag (bestilt hos Phonecrash.se via CDON).
Ordrenummer 93341592.
Jeg kan se, at de stadig har varen i deres webshop og at der intet står om, at den er udsolgt.
Har skrevet til dem 2 gange uden svar.
Det stiller en i en svÊr situation, når man lige pludselig ikke har en julegave til sin datter. Heldigvis er der stadig 11 dage til jul :-)
Fup og svindel
Fup og svindel. Sender defekte varer. Svarer dÃ¥rligt nok pÃ¥ mail. Det var de 900kr. SÞrgeligt CDON har sÃ¥ lidt styr pÃ¥ deres underleverandÞrer.. HOLD JER VÃK FRA PHONECRASH!
Jeg har ventet i snart 2 mÃ¥neder pÃ¥ minâŠ
Jeg har ventet i snart 2 måneder på min pakke fra phonecrash
De svarer flabet på mails og CDON hvor jeg oprindeligt bestilte fra, bruger dem som udbyder og det er godt nok noget fis.
Så hvis i bestiller noget hos CDON så tjek om de bruger Phonecrash for de er jo helt vÊk.
NÀstan tvÃ¥ mÃ¥nader för leveransâŠ.
Tog nÀstan två månader att få leveransen men ingen uppdatering innan man sjÀlv började grÀva i det. Långsamma svarstider och svÀvande svar kring leveranstider.
Köpte en MacBook från 2017
Köpte en MacBook från 2017, den verkade funka utan problem tills jag 2 veckor in såg att kameran inte fungerar, fick då ringa Apple support eftersom phonecrash inte har något nummer att ringa, försökte göra allt o nollstÀlla med mer men inget funkar, hon bad mig gå till phonecrash dÀr ja lÀmnade in dator pga att jag hade garanti, han sa att den skulle va klar troligtvis om 2 dagar, 9 dagar går och har inte hört något så jag åker dit, vilket tar 1 timme för mig då har dem inte ens kollat upp problemet så min dator var orörd och jag tar den och ber om en kompensation med pengar, de ger mig 480kr??? Ett skÀmt, jag köpte den söndrig och får så lite tbx, nu kan jag inte anvÀnda datorn för skolan osv pga kameran och inte i framtiden.. riktigt besviken. Palla betala några tusen lappar till Apple för att phonecrash inte kan laga datorn.
Lurare till högsta nivå
Har bestÀllt och förbetalt belopp. Inga varor levererade. Inga som svara på mail. Inga telefon nummer. PolisanmÀlan utförs på 2023-10-20. Har krÀvt att de betalar innan detta. Handla ALDRIG hÀr.
VARNING!!
BestÀllde 2023-09-16 och har inte mottagit någon leverans Àn. Snart har det gått en månad. Handla ALDRIG från detta företag! Jag har bestÀllt nya delar från ett annat företag som kunde leverera på några dagar.
Phonecrash Àr ett uselt företag.
Omöjliga att kontakta och skickar fel saker
Fick snabb leverans, men av helt fel saker! Nu nÀr jag försöker få löst problemet finns ingen möjlighet mer Àn mail att kontakta dem på och mina mail förblir obesvarade.
Samsung battery cover
I ordered a backside to cell phone, when removing the protective tape covering the glue the glas cracks, when contacting cusomter support, they immediately accuse me of using to much force and they are suggesting I should use my insurance company...for a 200 sek product...
Opålitligt företag!
Jag gjorde en bestÀllning den 14 juni och den har Ànnu ej kommit fram. Har kontaktat företaget i fråga både via mail, deras kontaktformulÀr samt telefonnummer men får ej någon kontakt. Har nu tagit Àrendet vidare med Trygg e-handel och behövs det så kommer jag ta det vidare med ARN för jag vill ha tillbaka mina pengar. Detta Àr oacceptabelt!
Forkert vare - Elendig kundeservice
Da jeg har modtaget det forkerte, retter jeg henvendelse til phonecrash 'kundeservice'.
Her beskriver jeg, at det altså ikke er det rigtige bag-glas de har sendt. Det skulle vÊre til en Oneplus 8 Pro, men i stedet er den ting indeni til en almindelig Oneplus 8. Der er fysiske forskelle i hvor kamera osv. sidder - Super nemt at se, selv ved en google sÞgning.
Så det beskriver jeg og jeg beskriver at det ser ud til at tingen er kommet i forkerte kasse, fordi stregkoden, står der det rigtige. Billeder som illustrerer forskellen sendes med.
Her får jeg blot et kort svar:
"Det skulle gerne vÊre den rigtige. Det er det rigtige som står på pakken. PrÞv igen."
Og jeg svarer så, med billeder og pile på to billeder fra en google sÞgning så de simpelthen ikke kan undgå at se, at det ikke er den korrekt.
Nu er svaret:
"Tak for din mail. Her er en returseddel. Farvel".
Så prÞver jeg at hÞre, om hvornår den rigtige så kommer. Og det eneste svar jeg får, er
"Den har vi desvÊrre ikke flere af på lager".
Intet forsÞg på at lÞse det for mig.
Jeg finder ud af, at de har det samme glas, men i en anden farve og skriver så, om de ikke vil sende den anden farve, selvom det ikke var den jeg egentligt Þnskede.
Her er svaret: "Thank you for your e-mail. Unfortunately, we have no Oneplus 8 pro back covers left, and no more colors. You are welcome to return the one you have received if it does not fit. The case is closed.".
Så jeg har betalt for 2 dele. Givet 60 kr. i fragt. Den ene er forkert(phonecrash/Cdons fejl). Foruden alt bÞvlet med at kontakte super dårlig kundeservice, skal jeg bÞvle med at sende den ene del retur. Og har samtidigt givet hÞj fragt for kun 1 ting, samtidigt med at jeg nu skal ud et andet sted og finde varen. samtidigt med at betale fragt der også.
Ej original AirPods-lur
Köpte en lös AirPods-lur. Det var inte Àkta som det stod i annonsen.
Köpte ett batteri till min OnePlus 6T
Köpte ett batteri till min OnePlus 6T. Installerade på Elon. Efter detta visade sig att batteriet var stendött och gick inte att ladda. Reklamerade och fick till svar att det måste vara fel på min telefon. Skamligt svar från ett mycket dåligt företag. CDON borde skrivit vid bestÀllningen att det var detta bolag som skulle leverera. Då hade jag aldrig bestÀllt! Borde anmÀla detta till ARN
BestÀllde en display samt bakstyckeâŠ
BestÀllde en display samt bakstycke till en samsung galaxy s22 som fanns på lager men helt plötsligt utan förklaring så annulerade dom bestÀllningen.
Detta företag borde cdon ej samarbeta med.
VARNING!!HA EJ MED DETTA FÃRETAG ATT GÃRA!!
DÃ¥lig kundservice
KÞbte et erstatningsprodukt (AirPods 3
KÞbte et erstatningsprodukt (AirPods 3. gen til hÞjre Þre) - bestilte via CDON.dk onsdag aften og fik produktet leveret mandag morgen (3 hverdage efter på trods af den forventede leveringstid var 4-6 hverdage) - derudover en konkurrencedygtig pris!
Mycket dÃ¥lig service och stora bristerâŠ
Mycket dålig service och stora brister i kunnande och professionalitet. Går ej att nå på telefon. Fick - efter tre dagars utebliven information trots behovet av snabb hjÀlp - beskedet att den inte gick att laga. Jag tog då telefonen till en annan verkstad, som lagade telefonen på en timme, och dessutom till lÀgre kostnad.
BestÀllde en iPad via hos phonecrash.seâŠ
BestÀllde en iPad hos phonecrash.se via CDON. Utan nÃ¥gon som helst förvarning eller e-mail eller liknande frÃ¥n phonecrash.se annullerade de mitt köp. SÀmsta möjliga företag och skulle ALDRIG rekommendera nÃ¥gon att handla frÃ¥n detta företag. Skulle bli en födelsedagspresent till sonen och hade redan köpt skal och skÀrmskydd för just denna modell. Jag skulle ha lÀst andras recensioner innan mitt köp. SÃ¥ lÀser du detta innan ett eventuellt köp- för din egen skull, KÃP INGET!!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ