De dårligste pizzaer vi nogensinde har fået. Total brændte i bunden ja de var sorte. Helt kolde og bløde, gummi så uspiseligt og er smidt i skraldespanden. Kan ikke komme i kontakt med den pr tlf. Då... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Dejligt område, køkkenet lukker kl 21 og restaurant lukker 22. Vi kom 20:40 og glædede os til et hurtigt måltid. Vi fik at vide at køkkenet allerede havde lukket og at vi derfor ikke kunne besti... もっと見る
企業が回答しました
Pico har bare de bedste pizzaer i København. Kvaliteten holder også i Valby. Nogle kæder har svært ved at holde kvaliteten oppe med flere restauranter. Lækre dips til crusts, som faktisk smager godt... もっと見る
ネガティブなレビューの 88%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De dårligste pizzaer vi nogensinde har…
De dårligste pizzaer vi nogensinde har fået. Total brændte i bunden ja de var sorte. Helt kolde og bløde, gummi så uspiseligt og er smidt i skraldespanden. Kan ikke komme i kontakt med den pr tlf. Dåelig stil
Dejlig mad - god service
Det er nu 3. gang jeg er på besøg, og igen har det været en rigtig god oplevelse. Fortræffelig service og lækker mad. Vi var tre, der alle var mætte og glade, da vi forlod Pico.
Jeg kunne ønske mig, at der var en jysk afdeling f.eks. i Århus.

Picopizza からの回答
Jeg bestiller pizza gennem jeres…
Jeg bestiller pizza gennem jeres hjemmeside og modtager en helt forkert bestilling. Der findes intet telefonnummer, man kan ringe til – kun mulighed for at sende en mail. Det giver ingen mening at levere en forkert bestilling uden at give kunderne mulighed for at komme i direkte kontakt med jer.

Picopizza からの回答
Hvad var der egentlig i de pizzaer?
Havde bestilt takeaway til 4 personer i Valby. Den ene fandt en sten i Pizzaen, knækkede heldigvis ikke en tand - den anden kastede op efter at havde spist pepperoni pizzaer.
De sidste to har jeg ikke spurgt🫣
Super ærgerligt da konceptet er godt.

Picopizza からの回答
Slatne og dårligt smagende…
Slatne og dårligt smagende pizzaer.Utrolig surt tomatsauce.
Dejen minder om en blød naan brød og med helt koldt fyld.
Uspiseligt! Kan man virkelig være bekendt at sælge noget så dårligt smagende til 135 kr

Dovent personale
Dejligt område, køkkenet lukker kl 21 og restaurant lukker 22.
Vi kom 20:40 og glædede os til et hurtigt måltid.
Vi fik at vide at køkkenet allerede havde lukket og at vi derfor ikke kunne bestille noget. Dog kunne vi få take-away ?????
-hvis køkkenet var lukket???
Lugtede af ansatte som ikke gad deres arbejde.
Skod!

Pizzaer i topklasse
Har svært ved at tro at jeg har spist samme sted som mange af anmelderne;-(
Var der i aften, god service og pizzaer i topklasse. Selv toiletterne var rene og pæne.
Godt koncept med små pizzaer.
Vi ses igen

Drinks tynde som vand
Ok pizza, men drinksene (aperol spritz) var så tynde, at vi ligeså godt kunne have bestilt et glas vand

Picopizza からの回答
Jeg fik leveret pizzaer fra Pico…
Jeg fik leveret pizzaer fra Pico igennem Wolt i går. Pizzaer var kolde, slatne og føles daggamle. Wolt vil ikke tage ansvar for det, da de ikke mener, at det er deres skyld, så nu skriver jeg her.

Picopizza からの回答
Bestil ikke takeaway herfra - dårlig service
Jeg bestilte 5 pizzaer som takeaway hos pico vesterbro.
Jeg frabedte svampe på den ene pizza og alligevel fik jeg en pizza med svampe.
Da jeg så skriver og gør opmærksom på problemet samme aften får jeg intet svar. Jeg skriver derfor igen dagen efter og hører stadig intet - har faktisk stadig intet hørt. Det synes jeg er under alt kritik.
Selv wolts service er bedre og det siger meget! Så mit råd til alle vil være, at man fremadrettet bestiller igennem wolt, de er i det mindste til at få fat i og gør noget ved sagen.
Jeg er så skuffet over picos manglende kontakt. Er useriøst og uprofessionelt. Bestilt ikke tale away derfra.

Ukoordineret og dårlig service
Ukoordineret og dårlig service! Vi var et stort selskab som havde glædet os meget til at komme dette sted, men - Vi ventede en hel time for at få vores mad, selskaber der kom senere end os fik maden før, ventede på at komme ind til vores bord, også selvom vi havde bestilt til et specifikt tidspunkt og blev deraf sendt ind og ud af stedet. Tjeneren var ufokuseret og talte så lavt, at man ikke kunne høre hvad han sagde.

Deres pizze var ok men
Deres pizze var ok men de havde ikke markeret de to bakker af i alt ti, som var veganske. Og ved bestillingen ændrede hjemmesiden afleveringstiden automatisk til et senere tidspunkt uden at spørge. Da jeg ville kontakte dem af den grund, fandt jeg ud af at de ikke har et telefonnummer. De svarer heller ikke på emails. så jeg handler ikke her igen.

Picopizza からの回答
Vi bestilte 2 menuer med 3xpizza og dip…
Vi bestilte 2 menuer med 3xpizza og dip med levering. Vi fik ingen dip med, og der er intet telefonnummer til at kontakte og fortælle om fejlen. Vi skrev til dem og fik et autosvar på engelsk med at de ikke ville svarer på henvendelser i weekenden. Her 3 uger efter har jeg stadig ikke fået svar. Jeg vil gerne bede om pengene retur for den dip jeg har betalt for og ikke fået. Pizzaerne var desuden så kolde ved ankomst at vi måtte varme dem i ovnen inden vi spiste.

Picopizza からの回答
Lang levering, forkert ordre og ingen kontakt
Jeg bestilte fra Pico Pizza og havde desværre en rigtig dårlig oplevelse. Det tog næsten to timer at få vores mad leveret, hvilket er alt for længe, især når man er sulten og har forventet en hurtigere levering, som bliver oplyst ved bestilling. Da maden endelig kom, var det med forkerte drikkevarer, hvilket bare gjorde oplevelsen endnu mere træls.
Selve pizzaerne smagte okay, men man kunne tydeligt smage, at de havde stået længe, hvilket tog en del af fornøjelsen.
Det mest frustrerende var dog, at det ikke var muligt at komme i kontakt med restauranten. Man kan hverken ringe til dem eller få fat i dem på anden vis, hvilket giver ingen mening, når der opstår problemer med ens ordre. Dårlig service og dårlig kommunikation – jeg bestiller ikke herfra igen.

Picopizza からの回答
Vi har fået pizza fra den nye pico på…
Vi har fået pizza fra den nye pico på Amager. Smagene var gode men de var overhovedet ikke bagt nok og en ret dejet” klistret oplevelse.
Ærgerligt - har tidligere fået rigtig god Pico pizza på Vesterbro.

Picopizza からの回答
Jeg bestilte en combo med dertilhørende…
Jeg bestilte en combo med dertilhørende dip. Da jeg modtager pizzaerne er de kolde og jeg modtog heller ikke den dip som jeg betalte ekstra for.
Virkelig træls oplevelse, når man betaler så mange penge for noget. Det skal bare spille

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse
Min veninde og jeg har haft en fantastisk oplevelse med god service.
Vi skulle havde noget at spise inden en koncert og havde ikke tænkt på at bestille bord, dog selvom restauranten var næsten fyldt op og havde reservoirerne til senere. Fik de gjort plads til os hvis vi kunne spise hurtigt, da de skulle bruge bordet om en time. De var så søde at putte vores ordre foran de andre gæsters. Da vi ikke kunne sidder der længe.
Det var en super hyggelig oplevelse med god service og mad. Vi kommer helt sikker igen:)

Værste oplevelse
Værste oplevelse. Bestilte derfra en normal tirsdag aften kl 17. Modtog først maden kl 20. Kold pizza jeg har kunne følge med et bud køre rundt i over en time og levere andre ordre. Ingen mulighed for support eller at annullere en ordre. Forfærdelig service fra budet der dukkede op.

Picopizza からの回答
Endnu et sted som man ikke kan ringe…
Endnu et sted som man ikke kan ringe til og dermed kun kan bestille fra ved hjælp af MobilePay og credit kort. Forstår i samfundet stadig ikke er kontantløst? Må vi være med her? F jer hipstere for at flytte ind i NV og stoppe jeres gentrificering og kontant og kontaktløse forretningsmodel ned i halsen på os...
Gode pizza hvis de ikke havde været…
Gode pizza hvis de ikke havde været helt brændte, bestilte take away og modtog helt sorte pizzaer, der ikke smagte godt.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。