レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

De dårligste pizzaer vi nogensinde har fået. Total brændte i bunden ja de var sorte. Helt kolde og bløde, gummi så uspiseligt og er smidt i skraldespanden. Kan ikke komme i kontakt med den pr tlf. Då... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Ukoordineret og dårlig service! Vi var et stort selskab som havde glædet os meget til at komme dette sted, men - Vi ventede en hel time for at få vores mad, selskaber der kom senere end os fik maden f... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Dejligt område, køkkenet lukker kl 21 og restaurant lukker 22. Vi kom 20:40 og glædede os til et hurtigt måltid. Vi fik at vide at køkkenet allerede havde lukket og at vi derfor ikke kunne besti... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Pico har bare de bedste pizzaer i København. Kvaliteten holder også i Valby. Nogle kæder har svært ved at holde kvaliteten oppe med flere restauranter. Lækre dips til crusts, som faktisk smager godt... もっと見る

企業情報

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Great vegan pizzas and friendly staff

I visited Pico to celebrate my birthday. My friend and I chose 6 vegan pizzas (great selection!) to share. Our favorites included Legend of the Fall and Seasonal Fall. The staff was accommodating and friendly which made the experience even better. Would definitely like to come back and maybe try their other locations.

2022年10月8日

Picopizza からの回答

Thank you for this review. We truly appreciate it, and hope to see you again soon. Best wishes, Pico Pizza.

5つ星のうち5の評価

Lækre pizzaer og god service :-)

Min mand og jeg bestilte mad til vores vielse uden at havde prøvet pico pizza først, men hvor vi kun havde set, hvor lækre de så ud på de sociale medier. Men de var mindst ligeså velsmagende, som de så indbydende ud.
Mange lækre smagskombinationer - både med kød og uden kød. Stort plus da vi havde flere vegetarer i selskabet! Vi valgte faktisk pico pizza, da de skiltede med at de kunne levere til selskaber, og det gjorde de til UG. Alle 75 pizzaer var friske og varme, og vores gæster var vilde med maden.

2022年9月17日

Picopizza からの回答

Mange tak for anmeldelsen. Det varmer, og vi er så glade for at have været en del af jeres store dag! Mvh. Pico Pizza.

Bedste pizzaer i Valby

Bedste pizzaer i Valby - takeaway til tiden + glutenfri alternativ.
Prøv en Sloppy Joe, Pepperoni eller Caprichosa.😋😋

2022年9月16日

Picopizza からの回答

Mange tak for anmeldelsen. Vi håber på at se dig igen snart. Mvh. Sasha, Pico Pizza.

5つ星のうち4の評価

Ikke cøliaki venligt.

Jeg reserverer et bord og skriver i kommentaren jeg har cøliaki og fordi det står på hjemmesiden at det er cøliaki venligt (med en lille risiko) så tænker jeg det er fint - møder så op og tjeneren antyder at det slet ikke er sikkert og viser mig at alt bliver gjort på samme bord og ingen mulighed har for at rengøre bordfladen/bruge nyt skærebræt. Meget øv oplevelse. Der burde ikke stå på jeres hjemmeside i er cøliaki venlige men gluten sensitive/glutenintolerant venlige. De andre der spiste gluten pizza nød dog måltidet :)
UPDATE: Efter jeg har kontaktet jer har i rettet hjemmesiden så jeg har ændret stjernerne - tak for i lytter 👍

2022年9月27日

Picopizza からの回答

Tak for din anmeldelse og feedback. Som du nævner er der en risiko for spor af gluten, da vi ikke har seperat bordplade og ovn til glutenfri dej. Dog bruger vi kun rismel ude i butikkerne, og har slet ikke løst hvedemel. Vi ønsker naturligvis ikke at mislede nogen, så vi gennemgår på nuværende tidspunkt alt materiale for at skrive endnu mere klart om vores håndtering af glutenfri dej. Vi ønsker kun at være transparante, samt at give en god spiseoplevelse. Hvis der skulle være nogen øvrige spørgsmål, så send gerne en mail til info@picopizza.dk. Mvh. Sasha, Pico Pizza.

glutenfrie pizza

Bedste glutenfrie pizza jeg nogensinde har fået

2022年8月3日

Picopizza からの回答

Hej Søren. Mange tak for anmeldelsen. Vi er rigtig glade for at du kan lide vores glutenfri pizzaer. Mvh. Sasha, Pico Pizza.

Ingen pizza

Var på deres Nørrebro restaurant og vi fik nemt et bord da restauranten kun var halvt fyldt. Vi fik hurtigt drikkevare og fik lavet vores pizza bestilling. Da vi efter lidt over en halv time spurgte hvor vores mad blev af, efter at tjeneren havde gået forbi vores bord mange gange, fik vi at vide at de havde fået slettet vores bestilling.

2022年7月6日

Hej Malte.
Det lyder som en rigtig dårlig oplevelse, både med servicen og ikke mindst det faktum, at I aldrig fik jeres mad. Har du ikke lyst til at sende os en mail på info@picopizza.dk og forklare nærmere, så sørger vi for at I kan komme ned forbi os til en god oplevelse. Vh Rasmus, Pico.

pico pizza Vesterbro

Var på pico pizza Vesterbro. Havde aldrig prøvet vegansk pizza før. Det har jeg så nu. Og det var en virkelig god oplevelse. Virkelig lækkert. Jeg ser frem til at prøve deres " normale" pizzaer.
Alt i alt. Fantastiske pizzaer. God service og helt fine priser.

2022年6月27日

Picopizza からの回答

Tusinde tak for at dele din oplevelse med vores veganske pizzaer, som vi er meget glade for at høre faldt i god smag. Vi ses næste gang til en smagsprøve på nogle af vores andre pizzaer :)

5つ星のうち1の評価

Hjemmeside virker ikke og ingen…

Hjemmeside virker ikke og ingen mulighed for og ringe ! Kan derfor ikke bestille glutenfri via www

2022年5月29日

Picopizza からの回答

Hej Anders. Tak for din anmeldelse. Vores hjemmeside har ikke været nede, da vi i hele 2022 har lavet over +30 bestillinger hver eneste dag fra vores butikker på Nørrebro, Vesterbro og Valby. Mon du har forsøgt at bestille via Wolt, som har haft et par uheldige dage med nedetid? I hvert fald føler vi ikke helt at din anmeldelse er fair ;)

Vi har valgt ikke at have telefon i butikkerne, men udelukkende tilbyde online tilstedeværelse, primært for at kunne være mere til stede hos gæsterne i vores restauranter. Det ved vi godt kan være frustrerende hvis man ønsker at komme i kontakt med os nu og her, og det beklager jeg.

Ha' en dejlig dag, håber snart at vi får mulighed for at lave glutenfri pizzaer til dig :)

5つ星のうち5の評価

Picopizza i Valby er klart et besøg…

Picopizza i Valby er klart et besøg værd. Altid klar til tiden når man bestiller til selv at afhente, sødt personale og smager lækkert :)

2022年5月28日

Kære Maria,
Det er vi bare SÅ glade for at høre. Din ros er sendt fluks videre til team Valby - yeah!

5つ星のうち1の評価

Skodservice og pizza kom aldrig

Skodservice og pizza kom aldrig. Vi bestilte pizza til levering via deres webside og i bestillingsflow oplyst om at de tog leveringsadressen fra mobilepay profilen. Nu har vi fået SMS om at pizza ligger klar i butikken, og man kan ikke komme i kontakt med dem via tlf., så nu har vi betalt overpris for INGENTING. tak for imgenting og dårlig service. Kan bestemt ikke nogen at købe hos dem.

2022年5月27日

Picopizza からの回答

Hej Brian, tak for din konstruktive feedback. Vi modtager over 500 bestillinger i vores butikker til afhentning om ugen, og har desværre ikke oplevet en situation før, som du beskriver. Vi har alligevel valgt at se indad, og så har vi ændret ordlyden på vores hjemmeside nu fra "takeaway" til "hent-selv".
Ha' en dejlig dag. Vh Rasmus, Pico.

5つ星のうち1の評価

Små pizzaer der smager dårligt til dyr…

Små pizzaer der smager dårligt til dyr pris kan ikke anbefales

2022年3月27日

Hej Juliet,
Tak for din feedback. Vi er ærgerlige over at høre, at du ikke synes smag og kvalitet står mål med prisen. Hvis du har mod på det, så ville vi sætte pris på en PM med hvilke pizzaer du smagte, så vil vi ved lejlighed teste og sikre os, at alt er som det skal være.
Rigtig god dag. Vh Rasmus, Pico.

5つ星のうち1の評価

Gode pizzaer men abnormt lang ventetid

2022年3月8日

Hej Josephine,
Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at pizzaerne var gode trods den lange ventetid. Vi forsøger altid at have pizzaerne klar inden for 20 min. når man har reserveret et bord hos os, men der kan i de travle perioder og dage godt forekomme lang ventetid på takeaway bestilt i butikken.
God dag. Vh Rasmus, Pico.

5つ星のうち5の評価

Virkelige lækre veganske mini pizzaer

Virkelige lækre veganske mini pizzaer, jeg fik én med svampe, én med ananas og én med sweet potatos. Kan klart anbefales, jeg kommer helt sikkert igen🍕😃👍

2022年2月14日

Kære Maria,
Det er bare så dejligt at høre - tusinde tak for at give dig tid til at give os feedback.
Vi ses på Pico :)
Kh Rasmus, Pico.

5つ星のうち5の評価

Københavns bedste prisvenlige gourmetpizza?

Pico Pizza er på kort tid blevet et af mine absolutte yndlings-pizzabagere i København! De tilbyder en sjælden kombination af lækre snobrøds-agtige pizzabunde samt fyld og ost af kvalitets-råvarer, der tilsammen virkelig giver pizzaerne masser af god og karakteristisk smag.
Samtidig giver konceptet med mindre pizzaer muligheden for at smage noget forskelligt, og det endda til en samlet pris, der i den grad er konkurrencedygtig i forhold til andre gourmetpizzaer. Ikke mindst får Sloppy Joe, Sweet Cheesus og Rosemary's Bacon mine varmeste anbefalinger!

2022年1月24日

Kære Andreas,
Tusinde tak for din meget fornemme anmeldelse, den er vi meget glade for at læse. Vi har netop smidt en ny favorit på menuen, vores seasonal summer pizza - den håber jeg du kigger ned forbi og prøver :)
Ha' en dejlig dag. Vh Rasmus, Pico.

Stor anbefaling Picos Vesterbrogade

Ved vores polterabend igår, havde vi booket bord med pizza og drinks på Picos Vesterbro. Det fortryder vi ikke - tusinde tak for de lækreste pizzaer og verdens sødeste personale, som bidrog til en festlig aften for vores kommende brud. Stor anbefaling herfra for både mad, stemning og service.

2021年8月15日

Kære Inger,
Tusinde tak for din anbefaling af vores lille pizzeria på Vesterbrogade. Mange af de søde medarbejdere fra aug. 2021 er stadigvæk at finde på Vesterbro i dag, så jeg giver rosen videre til dem.
Endnu engang tak for at give dig tid til at give os feedback. Vh Rasmus, Pico.

5つ星のうち1の評価

Vi fik aldrig vores mad!

Vi havde bestilt takeaway 1.5 time i forvejen. Da vi kom for at hente det, fik vi at vide at der ville gå 10 minutter før det var klar. Efter at havde spurgt flere gange efterfølgende, var svaret det samme. Der ville gå 10 minutter. Efter 45 minutter, opgav vi og bad om pengene tilbage.
Jeg havde set frem til at prøve Pico Pizza, for første gang. Men efter den oplevelse, tænker jeg at der er bedre spisesteder at bruge sin tid, og penge på, i København.

2021年7月18日

Kære Rune,
Tak for din feedback. Det lyder som en helt igennem skidt oplevelse, og bestemt ikke et setup, som vi med Pico sigter efter. Såfremt du aldrig har fået yderligere kompensation ift. sidste sommer, så håber jeg du har lyst til at sende os en mail på info@picopizza.dk, så vi kan få dig inviteret ned på pizza og drinks, og du kan få en forhåbentlig god oplevelse.

Rigtig fin oplevelse

Rigtig fin oplevelse. Mangler måske lidt mere alsidige pizzaer. De ligner meget hinanden.

2021年7月14日

Hej Jesper,
Tak for feedback - jeg sender dine input videre til udviklingsteamet. Der er netop kommet en ny sommerpizza på menuen, denne er med gule tomater og stracciatella - den ka' noget ;)

Dårlig service

Dårlig service, iform af lang ventetid og ingen svar over telefonnummeret og email.....

2021年4月22日

Hej Cecilie,
Tak for din feedback. Det lyder ikke til at have været en god oplevelse med dårlig service og lang ventetid, det er jeg ked af at læse.
Nu ved jeg ikke hvad der præcis er gået forud for din oplevelse, men vi besvarer ikke mails i weekenden grundet travlhed, og vi har fravalgt telefonen fra dag ét for at kunne være mere til stede i butikkerne, så måske din oplevelse er i forlængelse af dette? Ikke desto mindre, så håber jeg du har lyst til at give en af vores restauranter et nyt skud, så du kan opleve Pico fra sin vanlige side :)
Ha' en skøn dag. Vh Rasmus, Pico.

Gennemført dårligt koncept

Gennemført dårligt koncept. 3 gange i træk hvor de er løbet tør for dej. Så lav da noget mere, hvor svært kan det være?!?!

2021年4月18日

Hej Rune,
Tak for din feedback - din skriv fik smilet frem hos mig, fordi jeg mindes de dage i hvor opstart, hvor vi netop blev udsolgt :) Det var åbenbart ikke som nemt for os, men heldigvis har vi siden hen fået bedre styr på det, og har ikke været udsolgt i evigheder ;)
Håber at se dig forbi snart,

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。