de 3 sidste bestillinger har de givet mig pepsi istedet for coca cola eller faxe kondi free appelsin istedet for fanta. bÃ¥de pepsi og faxekondi free indeholder sÞdemidler og jeg bryder mig ikke om... ãã£ãšèŠã
Fantastisk pizza og super service! Jeg har netop spist hos Pizza Delicato, og det bliver bestemt ikke sidste gang! Pizzaen var sprÞd, fyldet frisk og smagene sad lige i skabet. Man kan virkelig smage... ãã£ãšèŠã
Det er den bedste kebab sandwich jeg har smagt og servicen var top klasse kan kun anbefale og prÞve dem
Rigtig god serviceâð» Vi havde bestilt 2 pizzaer, og kommer for at hente dem, de siger de er klar lige om lidt, vi tÊnker super - der gÃ¥r lidt lÊngere tid end forventet det skyldtes sÃ¥ at de to... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Pizza Delicato i Odense Online Bestilling. Bestil mad online, Pizza i Odense, Pizza Restaurant i Odense
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Bedste pizza i Odense
Bedste pizza i Odense, rent og pÊnt sted
Bedste mad og bedste service fraâŠ
Bedste mad og bedste service fra shababs! ðððŸ
bedste veganske pizza
Nok den bedste veganske pizza jeg har smagt! Stort udvalg af pizza mm, til os som ikke spiser kÞd.
Stedet er rart og betjeningen var rigtig god.
Hvis jeg boede i Odense ville jeg helt sikkert komme mere i pizza delicato, jeg kan kun håbe på at de en dag også kommer til KÞbenhavn.
God mad og hÞjt humÞr
LÊkker lÊkker oplevelse
LÊkker lÊkker oplevelse, god service:) anbefales
LÊkker pizza og god kvalitet
Virkelig lÊkker pizza og altid top kvalitet. Deres pizza med tandoori kylling smager så godt! Vi bestilte til et stÞrre selskab en dag, og de var der til tiden. Tak for mad og en god oplevelse.
Virkelig god service
Virkelig god service. God energi og godt vegansk udvalg
Fantastisk service og god mad
Fantastisk service og god mad, kebabben er out Of this world
Fantastisk mad og fantatisk service
Fantastisk mad og fantatisk service. Tak fordi i ogsÃ¥ giver bÞrnene en god oplevelse. Min sÞn spÞrger allerede, hvornÃ¥r vi skal tilbage og spise hos jer igen ð¥°
Rigtig god oplevelse
Det er en mega flot restaurant med smilende og SUPER sÞde medarbejder!
Super sÞde medarbejder med god service
Super sÞde medarbejder med god service, og lÊkker medð
Klasse pizzaer
Byns bedste pizza ð
Fantastisk service og god mad:)
Gummi kÞd og vådt brÞd
Jeg vil gerne klage over min seneste bestilling, som jeg modtog fra jeres pizzaria. DesvÊrre var det ikke kun denne gang, jeg har oplevet problemer med kvaliteten af jeres mad. De seneste tre gange jeg har bestilt fra jer, har jeg oplevet en markant nedgang i kvaliteten af jeres mad.
Jeg bestilte 2 durum menu, og begge retter var desvÊrre ikke op til standard. KÞdet i durum var som gummi, og kÞdet var tÞr og smagte dårligt. Og brÞdet var helt slatne og våd. Derudover var poms ikke friske og var udrÞrt.
Jeg har tidligere nydt jeres mad og service, men den dårlige kvalitet af de seneste ordrer har efterladt mig skuffet og utilfreds. Jeg skriver til jer, fordi jeg Þnsker at give jer en chance for at forbedre kvaliteten af jeres mad og service.
Jeg håber, at I vil tage mine kommentarer alvorligt og undersÞge, hvad der gik galt med mine seneste ordrer. Jeg håber også, at I vil tage skridt til at forbedre kvaliteten af jeres mad og service, så I kan fortsÊtte med at tiltrÊkke og glÊde kunderne.
Fremragende!
Pizza Delicato laver virkelig lÊkre pizzaer og durum. Deres dej er sprÞd og fyldet er rigeligt og smagfuldt. Jeg har vÊret der flere gange og har altid vÊret imponeret over deres konsekvent hÞje kvalitet. Kan helt klart anbefales!
Fremragende mad og endnu bedre service!