Jeg har købt flere af Plants smukke og særegne planter som er svære at finde andre steder. Og da jeg bor i Aarhus er det en fantastisk service at få planterne sendt! Forsendelsen går super hurtig efte... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Elsker-elsker-elsker Plant København! Jeg bliver aldrig skuffet, når jeg handler hos jer! (Denne gang endnu et smukt lille Johannesbrødtræ (det sidste på jeres website). Altid ekstremt hurtig le... もっと見る
Dejlig oplevelse For et par uger siden købte jeg 3 forskelllige duftgeranium. De blev sendt med PostNord og var godt pakket ind, og ankom helt perfekte. Alt levede op til håb og forventninger. Nu n... もっと見る
Jeg var en skeptisk første gang køber hos dem, men var positivt overrasket hvor hurtig de leverede planter og hvor godt beskyttet indpakning var. Også små søde terrakotta krukker planter var i, var e... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Plant københavn er et håndplukket univers af alt det bedste tilbehør til dine planter. Her finder du smukke krukker, vandkander, jord, værktøj og meget mere til dig og dine planter.
Jægersborggade 27, 2200, København N, デンマーク
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fantastisk shop
Fantastisk shop. - skønt udvalg af smukke og anderledes planter og plante tilbehør! Potter etc.
Planter er sunde ved ankomst, er pakket så fint - dertil er pigerne i butikken utroligt service mindede. Mine varmeste anbefalinger herfra. 🤗
Sød note og perfekt levering
Fik en sød lille note med i min pakke, da det er anden gang jeg har købt hos Plant København. Pakken blev leveret hurtigt og uden problemer.
Healthy plants without damage and well packaged
I have ordered plants from this place once. The plants were healthy, size was as shown on the website and plants were also well packed and received without any damage.
I have ordered again 🙂 hope this time also they meet my expectations
Just one request, for which I gave 4 and not 5 ⭐ I hope in future you have more varieties.
Godt pakket ind. Pæn plante.
Den bedste service
Jeg bliver så glad, når service er helt i top og at Maja fra Plant formår at gøre et online køb til en personlig oplevelse. Kæmpe anbefaling herfra
God og hurtig service
God og hurtig service. Klar kommunikation og planten var pænt pakket ind. Anbefaling herfra
Super service, gode varer
Der var to varer der var udsolgte i min bestilling, men jeg fik pengene retur og fik sendt en anden lignende vare med gratis - virkelig god service👍
Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig levering og helt vidunderlige produkter! Kæmpe anbefaling herfra
all went quick and fine :)
Fin og hurtig service
Fin og hurtig service.
Har købt Reem olie - er lidt i tvivl, om det virker 🤔
Fine planter i god kvalitet
Fine planter i god kvalitet. Hurtig levering, omhyggelig pakning af varene og med personlig hilsen.
Var lidt bekymret...
Var lidt bekymret...
Men heldigvis fuldstændig uden grund.
Tanken om at købe planter på nettet kan godt være en anelse angstprovokerende. der er meget der kan gå galt når man sender levende "varer" i kasser.
Men alle planter var godt pakket og ankom i super fin form og sunde og raske :)
Der var gået lidt hul på en pose med kaktussten, men det var nu ikke noget større problem.
Så tusinde tak, jeg er fan :)
Super nem webshop at bruge
Super nem webshop at bruge; dejlige varer, og levering fungerede perfekt. Ingen forbehold for at handle hos Plant København igen.
Kan varmt anbefales
Hurtig ekspedition og fine produkter, et særligt sted, hvor seje kvinder giver en unik oplevelse. Dejligt at alt ikke er kædebutikker
Min go to plantepusher
Super service og fedt med medarbejdere der har stor faglig viden! Selvom man kan finde planterne billigere andetsteds, køber jeg kun hos PLANT pga service, viden, sortimentet og fordi det er vigtigt at støtte de små erhvervsdrivende! Så inspirerende

Plant København からの回答
Trustpilot エクスペリエンス