Twee keer een plaat besteld. Twee keer schade aan de hoes en een scheur in de binnenhoes. Volgens mij is hun verpakking van LP's te ruim. Op mails heb ik voorlopig geen reactie gehad. Heel huiverig om... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
er ging iets fout tijdens verzending. bleef ergens hangen. na enige mailwisseling werd dat uiteindelijk netjes opgelost. er ging wel wat tijd overheen maar uiteindelijk de order goed verpakt ontvang... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wachten op een pakketje is nog nooit zo spannend geweest als met deze bestelling. Het wachten op de Niall Horan- Dinner Party kwam precies op tijd. Nu nog even sparen voor die recorplayer Ondertussen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ben echt blij verrast met de 3CD BOX âViva Imcaâ, wat een mooi overzicht van haar internationale carriÚre en wat een mooie hommage aan de nu bijna 85 jarige IMCA! Ik kocht in de jaren 50 60 en 70 echt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Platenzaak.nl is een online muziekwinkel met een breed assortiment aan LP's, CD's, Casettes, Merchandise, Blu-Rays en DVD's. Als onderdeel van Universal Music Nederland hebben we een directe link met veel artiesten en bieden we veel exclusieve producten aan. Bestel je favoriete album bij ons en we bezorgen het snel en in een stevige verpakking.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hey guys,
Hey guys,
Geweldig verzorgdð
"Who Are You" en "Crossroads" zijn in goed achter gelaten want ik was niet thuis. ðð¶

Ontzettend slechte klantenservice!
Ontzettend slechte klantenservice!
LP's komen altijd (zonder uitzondering) beschadigd aan. De verpakking is gewoon waardeloos. De klantenservice is bijna nooit te bereiken en als ze uiteindelijk iets van zich laten horen, komen ze niet met een fatsoenlijke oplossing en alleen maar met een arrogant antwoord.
Je betaalt â¬7 verzendkosten om vervolgens bijna altijd met een kapotte LP te zitten. Het wordt nooit echt opgelost. Het enige wat ze doen is een cadeaubon van â¬5 sturen of ongevraagd een retourlabel toesturen, terwijl je gewoon een passende oplossing verwacht.
Ronduit belachelijk. Ik was een vaste klant, maar sinds de klantenservice zo achteruit is gegaan bestel ik liever bij een andere webshop. Erg jammer, want vroeger was de klantenservice echt top.

Platenzaak.nl ããã®åç
Pre-order gedaan van een lp
Pre-order gedaan van een lp. Precies op tijd verstuurd zodat ik hem binnen had op de dag dat het album uitkwam. Erg blij mee! Gewoon goed.

Costumer service
Wel even moeten wachten op een antwoord. Daardoor heb ik een 2e keer gestuurd en hebben ze sneller gereageerd.
De service was goed, ik miste een signed art card. Deze konden ze niet meer geven, kreeg in ruil een kortingscode van â¬5. Enorm balen want daar was ik niks mee.
Ze hebben zelf een mail gestuurd met het goede nieuws dat ze signed art cards hebben gevonden en dat ze hem hebben opgestuurd, dus wel fijn dat ze de moeite hebben genomen om me dit mee te delen.

Platenzaak.nl ããã®åç
Leveren wat je besteld en op tijd

Scheur in lp
Er zitten overal scheuren in mijn lp hoes, binnen en buitenkant.

Album nooit ontvangen
Ik heb een album besteld en betaald maar nooit ontvangen. Meerdere mails gestuurd en geprobeert contact te leggen via meerdere kanalen. Nooit reactie gehad. Hopelijk helpt dit.

Platenzaak.nl ããã®åç
Doen altijd wat ze beloven wat betreftâŠ
Doen altijd wat ze beloven wat betreft bezorging
Genoeg keuze op website

Rolling Stones: Foreign Tongues. Keurig verpakt en correct geleverd opâŠ
Keurig verpakt en correct geleverd op de afgesproken datum. 100% tevreden!

Platenzaak.nl ããã®åç
Ik heb zowel goede als slechteâŠ
Ik heb zowel goede als slechte ervaringen met dit bedrijf. Maar we zijn er altijd uitgekomen. Hinderlijk dat klantenservice niet telefonisch beschikbaar is maar ze reageren snel via de mail en hebben vaak goede oplossingen. De bezorgkosten zijn hoog dat is jammer, maar daartegenover staat wel dat het snel geleverd wordt en in goede dozen zit.

Platenzaak.nl ããã®åç
Koop redelijk vaak hier mijn Lps
Koop redelijk vaak hier mijn Lps, vandaag de nieuwe lp van rolling stones binnen gekregen maar was beschadigd. Krijg een mail terug dat ik de lp terug kan sturen en een kortingsbon krijg van 5 euro. Maarja, de limited edition lp is natuurlijk uitverkocht en wat nu? Wat een teleurstelling dit.

Platenzaak.nl ããã®åç
Fijn contact over bezorging en snel opgelost.
Fijn contact en snel opgelost.
Supersite!!

Platenzaak.nl ããã®åç
Ruime selectie lpâs en veel exclusieveâŠ
Ruime selectie lpâs en veel exclusieve artikelen. Top service.

Platenzaak.nl ããã®åç
Helaas schade aan hoes en slechte persing
LP special edition van Olivia Rodrigo slechte persing, duidelijke kraak op 1 nummer.
Binnenhoes van album op 3 plakken al ingescheurd wat jammer is voor zeker dit bedrag wat stukken hoger ligt dan de standaard versie van dit album.
Aanvulling : ondanks reactie op onderstaand bericht van platenzaak daarna niets meer van hun vernomen. Het bieden van een oplossing klinkt goed maar vervolgens er niets mee doen is bijzonderâŠ

Platenzaak.nl ããã®åç
Alleen maar kapotte lpâs!
Drie keer heeft mijn dochter hier een plaat besteld van haar spaarcentjes. En twee keer kwam deze beschadigd aan. De standaardoplossing, terug sturen en korting op je volgende bestelling, ging hier niet op omdat de plaat niet meer leverbaar is. Een andere oplossing, houden met korting, is niet bespreekbaar. En als wij nou de enige waren maar de socials staan vol met comments van mensen die beschadigde lpâs ontvangen. Zij zijn de enige zaak die als onderdeel van Universal Music limited editions verkopen. En ze maken graag gebruik van die positie. Ze noemen zichzelf muziekliefhebbers maar ze verkopen prut zonder enige gene of begrip voor hun kopers. Klantenservice is alleen via contactformulier bereikbaar en je ontvangt enkel standaard of korte reacties. Wij kopen hier nooit meer!!!
Na het verzoek om met me in contact te komen heb ik wederom niets vernomen!
Na bovenstaande zin nam platenzaak.nl ineens wel contact met me op. Ze gaven me het gevoel me serieus te nemen. Niets is minder waar: ze zijn geenszins bereid te kijken naar een oplossing. Ze hebben een protocol en dat volgen ze. Ze geven zelfs de postbezorger de schuld van de beschadigingen terwijl het pakket onbeschadigd was, alleen de inhoud was beschadigd. Erg jammer.

Platenzaak.nl ããã®åç
Tja ik zou hier nooit iets herstellen
Tja ik zou hier nooit iets herstellen. 3 weken voor de release een pre order geplaatst. Vandaag had ik de pakketje verwacht, helaas niets. Dhl status is paar dagen hetzelfde platenzaak reageert niet. Je kan hun telefonisch niet bereiken, mails zijn niet beantwoord. Op deze webwinkel kun je niet vertrouwen. Geld in de pocket en data it daar stop hun Service

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã