Platenzaak.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Platenzaak.nl heeft regelmatig bijzondere albums. De Chamber Edition van Florence + The Machine had ik besteld, maar nadat deze was aangekomen bleek een van de platen wat vreemde krasjes te bevatten.... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ik zou echt willen dat ik positiever over Platenzaak.nl kon zijn. Want totdat er iets mis is met een bestelling / het beschadigd aankomt is dit een prima plek om je platen en CDs te bestellen. Echter... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ben echt blij verrast met de 3CD BOX “Viva Imca”, wat een mooi overzicht van haar internationale carrière en wat een mooie hommage aan de nu bijna 85 jarige IMCA! Ik kocht in de jaren 50 60 en 70 echt... もっと見る

企業情報

1. 楽器屋

当該企業による記述

Platenzaak.nl is een online muziekwinkel met een breed assortiment aan LP's, CD's, Casettes, Merchandise, Blu-Rays en DVD's. Als onderdeel van Universal Music Nederland hebben we een directe link met veel artiesten en bieden we veel exclusieve producten aan. Bestel je favoriete album bij ons en we bezorgen het snel en in een stevige verpakking.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 234件

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Trage levering, matige communicatie

Besteld op 3 juni, met levering de volgende dag. Toen er niets kwam, heb ik zelf contact opgenomen. De eerste reactie ging niet eens over mijn bestelling. Uiteindelijk bleek er vertraging te zijn.

Kan gebeuren, maar ik heb vier keer zelf moeten mailen om aan te geven dat de informatie niet klopt of om een update te vragen. Er werd niet proactief gecommuniceerd en de reacties van de klantenservice waren kortaf en weinig behulpzaam.

Eerlijk gezegd had ik niet gedacht dat ik het product überhaupt nog zou ontvangen, maar vandaag gelukkig toch gekregen en heb ik een maand te laat een verjaardagscadeau kunnen geven.

2026年7月1日

Platenzaak.nl からの回答

Dag Ashley, Wat vervelend om te horen dat je een mattige ervaring met ons had. We hebben je een verzoek gestuurd om meer informatie van je te ontvangen. We helpen je graag verder!

5つ星のうち5の評価

Ik had een bestelling gedaan

Ik had een bestelling gedaan. 2 dagen later al bezorgd. Lp was goed beschermd ingepakt. Leuk kaartje van eigenaren als persoonlijke noot.
Zal zeker weer hier bestellen.

2026年6月17日

Platenzaak.nl からの回答

Dag Herbert, Bedankt voor het compliment. Wat fijn te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Ik wens je alvast veel luisterplezier!

Goede en betrouwbare platenzaak

Vinyl altijd mooi op tijd geleverd.super goed en veilig verpakt.ook vaak speciale colle tor items.ik koop hier vaak en op een min punt na,ze zijn telefonisch niet te bereiken en antwoorden alleen met de mail.maar dan moet je vaak een paar dagen wachten.en dan is het antwoord op je vraag al te laat.

Platenzaak.nl からの回答

Hi Cor, bedankt voor het compliment! Helaas zijn we door omstandigheden telefonisch niet bereikbaar. We proberen mails zsm te beantwoord. Veel luisterplezier!

5つ星のうち5の評価

De ervaringen zijn hier altijd top

De ervaringen zijn hier altijd top. Word altijd op tijd verzonden. Enige wat ik als commentaar heb en dat ligt aan de DHL. Pakketje lag in de papierkliko in de tuin. Met bijna 40 graden buiten ben ik daar niet content mee voor een vinyl lp. Als Rolling Stones verzamelaar is dat niet echt leuk als je vinyl krom is. Aangezien ik dit soort persingen ingepakt laat zal ik nooit weten of die krom is. Gelukkig word het altijd goed verpakt. Maar nu ff een minpunt voor DHL.

Platenzaak.nl からの回答

Hi Jerri, bedankt voor het compliment. We hebben je een verzoel gestuurd voor je gegevens. We willen een oplossing voor je zoeken omdat je LP beschadigd is aangekomen. Helaas hebben we geen invloed op het transport van DHL. We helpen je graag verder.

5つ星のうち5の評価

Perfecte site voor jouw gewilde platen

Super snelle levering. Goed verpakt en de platen zijn geweldig! Platen die je nergens anders kunt vinden, vindt je hier wel.

Platenzaak.nl からの回答

Hi Loïs, Bedankt voor het compliment. We wens je veel luisterplezier!

Geld retour

Halverwege April een LP besteld, helaas terug gestuurd door de pakketdienst. Tot op heden is de LP nog niet terug bij platenzaak via dhl zoals men zegt in de e-mail.
Meerdere keren email contact gehad dat het goed komt maar we zijn nu twee maanden verder en nog steeds geen geld retour. Jammer, vandaar de 1 ster.

2026年4月19日

Platenzaak.nl からの回答

Dag Nynke, Wat vervelend! We hebben je een verzoek gestuurd voor je informatie. Indien je reageerd zoeken we een oplossing hiervoor. Je helpen je graag verder in het ticket.

Goede klantenservice

Goede klantenservice,
Bij mijn bestelling van de Niall horen, The dinner party miste ik helaas de signed card, maar de klantenservice pakt dit goed op en nu krijg ik er 3 in plaats van 1 !
Verder was mijn plaat van Olivia Rodrigo een beetje beschadigd aan gekomen maar die kan ik gemakkelijk terug sturen. Dus een goede platenzaak :)

2026年6月17日

Platenzaak.nl からの回答

Dag Sterretje, Bedankt voor het compliment. Het is fijn te horen dat je tevreden bent. Ik wens je alvast veel plezier met de art cards!

Duidelijkheid!

Duidelijkheid!
Erg prettig, komt afspraken na!

Topp!!

Platenzaak.nl からの回答

Dag René, Bedankt voor je compliment. Wat fijn te horen dat je een goede ervaring had. Veel luisterplezier!

5つ星のうち1の評価

Speciaal voor de pre-sale van Sienna…

Speciaal voor de pre-sale van Sienna Spiro een plaat gekocht (ik heb geen eens een platenspeler). Maar dan zou ik een code ontvangen voor de pre-sale. Op zaterdag gekocht en op maandag zou ik een code ontvangen; nooit gekregen en dus de presale mis gelopen. Ik baal hier echt ontzettend van.

Platenzaak.nl からの回答

Dag Zoë, Wat vervelend om te horen, bedankt voor het melden. We hebben je via het ticket een oplossing aangeboden.

LP voor presale

Ik heb speciaal een LP gekocht voor een presale code. Eindstand heb ik helemaal geen code gekregen. Mag nu alsnog gaan wachten op de reguliere verkoop. Heb vernomen dat meer mensen dit probleem hadden. Beetje jammer weer dat het zo gezet word, maar vervolgens krijg je helemaal niks. Slecht.

Platenzaak.nl からの回答

Dag Li, wat vervelend om te horen, bedankt voor dit te melden. We hebben je een verzoek gestuurd voor je gegevens. We willen een oplossing voor je zoeken.

5つ星のうち5の評価

Echt de go to plek voor muziek!

Je ontvangt je spullen goed verpakt en op tijd. Mijn laatste bestelling had meerdere dingen van Olivia Rodrigo die in Nederland exclusief bij platenzaak.nl beschikbaar zijn. Echt de go to plek voor muziek dus!!

2026年6月15日

Platenzaak.nl からの回答

Dag Benjamin, Bedankt voor het compliment. Wat fijn te horen dat je jouw bestelling goed hebt ontvangen. Veel luisterplezier!

Goede compensatie!

Ina heeft me heel goed geholpen. Helaas was mijn bestelling zoek geraakt en is die 2 weken later nogsteeds niet binnen gekomen. Geld terug gekregen en een kortingscode en een nieuwe bestelling geplaatst. Top service

2026年6月15日

Platenzaak.nl からの回答

Dag Romano, Bedankt voor jouw review, wij waarderen het compliment. Fijn dat je goed bent geholpen! Ik wens je veel luisterplezier!

Snelle service

Snelle service, goede producten en goed verpakt/verstuurd

2026年6月12日

Platenzaak.nl からの回答

Dag Roelof, Bedankt voor je compliment, fijn om te horen dat je jouw producten goed hebt ontvangen. Veel luisterplezier!

Geweldige site.

Geweldige site.
Heel veel keus, voor ieder wat wils.
Goede en snelle verzending

2026年5月25日

Platenzaak.nl からの回答

Dag Ria, Bedankt voor je compliment. Fijn te horen dat je een goede ervaring had. Veel luisterplezier!

Prima zaak

Prima zaak, netjes en snelle levering.

2026年6月11日

Platenzaak.nl からの回答

Dag Corrie, Bedankt voor je compliment, we waarderen je review. veel luisterplezier!

5つ星のうち3の評価

Leveren beschadigde producten en bieden geen passende oplossing (geven vervolgens geen reactie meer)

Update: Van 1 naar 3 sterren. Uiteindelijk toch een gepaste oplossing gekregen.

Tot mijn grote teleurstelling heb ik al meerdere keren een beschadigd artikel ontvangen bij Platenzaak.

Ook dit keer ging het opnieuw om een beschadigd product, net als bij eerdere bestellingen.

De afhandeling van mijn klacht was, zoals gewoonlijk, teleurstellend. In plaats van een gerichte oplossing werd alleen verwezen naar retourneren of het aanbieden van een kortingscode voor een volgende bestelling.

Omdat het product inmiddels uitverkocht is, zou je juist verwachten dat er een meer passende en gerichtere oplossing wordt geboden. In plaats daarvan werd als alternatief verwezen naar de optie om je aan te melden voor een melding wanneer het artikel weer op voorraad komt. Dat vind ik in deze situatie een vreemde manier van omgaan met klanten, omdat er geen verantwoordelijkheid wordt genomen voor het probleem.

Wat extra frustrerend is: dit specifieke item heb ik gekocht met een voucher die ik eerder van Platenzaak heb ontvangen, juist omdat een eerdere bestelling ook al beschadigd was. Ik stond niet bepaald te springen om deze oplossing, omdat ik de laatste tijd alleen maar beschadigde producten van Platenzaak heb ontvangen en een voucher het probleem niet oplost. Ze blijven namelijk beschadigde artikelen leveren.

Het product was bovendien slordig verpakt.

Als het artikel op voorraad was geweest, had ik het uiteraard geretourneerd om te ruilen. In dit geval was dat niet mogelijk omdat het product niet meer beschikbaar is.

Ik had verwacht dat er na meerdere keren echt gekeken zou worden naar een passende oplossing. Daarnaast negeren ze op dit moment al mijn berichten, nadat ik heb aangegeven het niet eens te zijn met de geboden ‘oplossingen’.

2026年6月10日

Platenzaak.nl からの回答

Goedemiddag, Bedankt voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent met onze oplossing. Ik wens je veel plezier met de art cards.

Signed art card Niall Horan

Ik heb een lp en een cd gekocht van Niall. De candlelight edition. Met een signed art card erbij.
Helaas deze kaart niet ontvangen. Dit heb ik aangegeven in een dm op instagram. En ik heb ze gemaild + een contactformulier ingevuld. Dit is allemaal succes vol gelopen. Want in plaats van 1, heb ik er 3 gekregen. Met handtekening. Dus echt héél blij mee. ! Dankjewel Ina en team! <3

2026年6月9日

Platenzaak.nl からの回答

Dag Julika, Bedankt voor je review. Wij waarderen je woorden. We zijn blij dat je tevreden bent. Veel plezier! <3 :)

5つ星のうち5の評価

Wachten op een pakketje is nog nooit zo…

Wachten op een pakketje is nog nooit zo spannend geweest als met deze bestelling. Het wachten op de Niall Horan- Dinner Party kwam precies op tijd. Nu nog even sparen voor die recorplayer Ondertussen genieten van de album op Apple Music terwijl Dinnerparty mooi aan de muur hangt.

2026年6月6日

Platenzaak.nl からの回答

Hey Daniëlle, Bedankt voor je review, leuk om te horen dat je heel enthousiast bent. Veel luisterplezier!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。