Platenzaak.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Platenzaak.nl heeft regelmatig bijzondere albums. De Chamber Edition van Florence + The Machine had ik besteld, maar nadat deze was aangekomen bleek een van de platen wat vreemde krasjes te bevatten.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik zou echt willen dat ik positiever over Platenzaak.nl kon zijn. Want totdat er iets mis is met een bestelling / het beschadigd aankomt is dit een prima plek om je platen en CDs te bestellen. Echter... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wachten op een pakketje is nog nooit zo spannend geweest als met deze bestelling. Het wachten op de Niall Horan- Dinner Party kwam precies op tijd. Nu nog even sparen voor die recorplayer Ondertussen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ben echt blij verrast met de 3CD BOX “Viva Imca”, wat een mooi overzicht van haar internationale carriÚre en wat een mooie hommage aan de nu bijna 85 jarige IMCA! Ik kocht in de jaren 50 60 en 70 echt... もっず芋る

䌁業情報

1. 楜噚屋

圓該䌁業による蚘述

Platenzaak.nl is een online muziekwinkel met een breed assortiment aan LP's, CD's, Casettes, Merchandise, Blu-Rays en DVD's. Als onderdeel van Universal Music Nederland hebben we een directe link met veel artiesten en bieden we veel exclusieve producten aan. Bestel je favoriete album bij ons en we bezorgen het snel en in een stevige verpakking.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 228ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

So easy (to fall in love) Olivia Dean vinyl KAPOT!

Het plastic aan de onderkant van de plaat is kapot, waardoor de plaat er zo uit kan vallen. Erg jammer ik snap ook niet hoe het kon gebeuren!

2026幎2月28日

Platenzaak.nl からの回答

Hi Bas, voor schade meldingen kun je het best contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je verder om te kijken naar een oplossing!

5぀星のうち3の評䟡

Na lang zeuren, probleem opgelost!

Order no: PZ-346294
Bij kapotte spullen zeer laat met een gepaste oplossing gekomen.
Communicatie slecht, iig niet binnen de tijd die wordt aangeven op de website.
Order no: PZ-346294

2026幎2月26日

Platenzaak.nl からの回答

Hoi Eddy, zou je met ons je ordernummer willen delen? Dan kijken we met je mee!

Goede producten en Service

Ik zie een aantal slechte reviews, maar die slechte ervaring deel ik niet.
ik heb al 4 keer besteld en elke keer is het snel en netjes verzonden. ik ben enorm tevreden!

2026幎2月22日

Platenzaak.nl からの回答

Hi Alessio, fijn om te horen. Dankjewel!

Al 2 maanden aan het wachten op een bestelling

Op 17/12/2025 een trui besteld via de site. Volgens de bestelling ging die geleverd worden voor Kerst.
In januari contact genomen met het bedrijf waar de bestelling bleef. Op 27/1/206 kregen we de melding dat er begin februari geleverd zou worden. Ondertussen zijn we al over halverwege februari, nog steeds geen trui en ook geen nieuws van het bedrijf zelf. Hopelijk is het geen scam.

2026幎2月17日

Platenzaak.nl からの回答

Hoi Bart, zou je je ordernummer kunnen delen met ons? Dan kijken we zo snel mogelijk met je mee!

5぀星のうち5の評䟡

Goed assortiment en vlotte bezorging

Goed assortiment en vlotte bezorging. Het dubbel album was goed verpakt en is zonder mankementen bezorgd. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de bestelling tot en met de ontvangst.

2026幎1月29日

Platenzaak.nl からの回答

Hey Annemarie, bedankt voor je fijne review!

Voorraadbeheer en communicatie slecht

Voorraad wordt slecht bijgehouden op de website en communicatie is er niet.
Ik wou een set van 3 casettes kopen voor 27 inclusief 4 euro verzending maar die was uitverkocht. Toen besloten om 2 van de 3 los te kopen voor 22 euro inclusief 4 euro verzending. Paar uur na het kopen is de set van 3 plots wel beschikbaar. Toen wou ik het retouren en alsnog de set van 3 kopen want dit zou goedkoper zijn. Retour label moet je aanvragen en kost 4 euro maar krijg geen reactie op het contact formulier. Om de set compleet te maken zou ik nu dus onnodig extra kosten hebben. Verzending was wel snel en netjes verpakt.

2026幎2月12日

Platenzaak.nl からの回答

Hoi, zou je met ons je ordernummer kunnen delen? Dan kijken we graag met je mee, het aanvragen van een retour label zou geen geld mogen kosten.

Geen levering, slechte service

Eind december een bestelling gedaan. Dit artikel zou op 22 januari verzonden worden omdat het een pre-release was. Tot op heden nog niet verzonden en de bestelling staat nog open.

Inmiddels is het product uitverkocht en heb ik nog niks vernomen van Platenzaak.nl nadat ik twee keer heb geprobeerd om contact op te nemen.

Edit 28 februari:
Inderdaad een reactie gekregen, dat het product op 20 februari geleverd zou worden. Op 20 februari niks ontvangen en ook geen verzendbevestiging gekregen.

Op 24 februari tweemaal een bericht gestuurd met het verzoek om informatie over mijn levering (als reply op mijn eerdere bericht en via het contactformulier). Nog steeds geen reactie gekregen hierop.

Inmiddels is gisteren wel het product geleverd, zonder verdere communicatie. Een webwinkel zonder communicatiekanalen geeft mij niet veel vertrouwen, koop hier nooit meer iets.

2026幎2月13日

Platenzaak.nl からの回答

Hi Koen, we zien dat de klantenservice op 13 februari heeft gereageerd op je vraag. Hopelijk ben je hier genoeg mee geholpen!

Top!!

Dinsdag 10-2 een LP besteld, gelijk na betaling een bevestigings mail gekregen. 2 dagen later de LP in de bus gekregen. Zeer goed en netjes verpakt!! Kunnen andere nog wel wat van leren. Ik ben erg content met de gang van zaken.. Van bestellen tot levering is mij uitermate goed bevallen. Chappeau!

2026幎2月10日

Platenzaak.nl からの回答

Hoi Martijn, bedankt voor de complimenten!

9 december een LP besteld en nog steeds

9 december een LP besteld en nog steeds niks ontvangen.
Op mails antwoorden is schijnbaar ook heel moeilijk

2026幎2月11日

Platenzaak.nl からの回答

Hoi Gerry, wat vervelend dat je nog wacht op je bestelling en dat je zo te horen nog wacht op reactie van onze klantenservice.

Indien je een pre-order hebt besteld wordt deze bezorgd op de dag van release. Heb je een regulier product besteld dan had dit natuurlijk bezorgd moeten worden.

We ontvangen graag je ordernummer zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Prima

Keurig verpakt en in goede staat geleverd.
Track & Trace te volgen.

Mijn Lp kwam niet aan door DHL

Mijn Lp kwam niet aan door DHL. Platenzaak.nl reageerde snel en binnen een paar dagen had ik een nieuwe. Zonder gedoe, vlot en vriendelijk geregeld. Heel veel dank voor deze top service. Ik ben inmiddels aan het genieten van de LP!

2026幎1月29日

Super goede service!!

Ik bestelde de plaat te laat voor mijn zoon’s verjaardag maar toch hun best gedaan om hem op tijd bij ons te hebben en is gelukt. Goed verpakt en goede service. Zeker 5 sterren. Bedankt!!

2026幎1月14日

5぀星のうち3の評䟡

De verpakking was de laatste paar keer

De verpakking was de laatste paar keer heel slecht afgelopen vrijdag bracht de DHL Bezorger het pakket met 6 Lps van Normaal.De lps vielen voor de deur uit de doos.het was ook weer zo'n lange onhandige doos, en aan de bovenkant volledig open.

Platenzaak.nl からの回答

Wat vervelend om te horen dat de LP's niet goed zijn bezorgd. We zijn verbaasd om te horen dat het is geleverd in een lange, onhandige doos. Dit had in 2 aparte dozen moeten zijn verpakt waar elk tm 4 LP's stevig in kunnen worden ingepakt. We gaan dit bespreken met onze logistieke partner.

Indien er LP's beschadigd zijn lossen we dit uiteraard graag voor je op. Je kan hiervoor terecht bij onze klantenservice met vermelding van je ordernummer.

5぀星のうち4の評䟡

Het was er al binnen 2 dagen binnen en

Het was er al binnen 2 dagen binnen en ook geen beschadiging alleen een beetje verbogen

Hoi Maryella,

Fijn dat je bestelling snel is geleverd! Als je verbogen LP het niet goed doet helpen we je graag aan een beter exemplaar. Je kan hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.

Waardeloze service en verzending

Twee weken geleden heb ik eerst een tweetal LP's besteld van Djo (The Crux en DECIDE). Op de website gaf de webwinkel aan dat de LPs verstuurd worden op 22-01-2026. De datum brak aan en beide LPs zijn niet verstuurd. Een dag later stond een enkele LP van Djo 'Twenty Twenty' stond op status: op voorraad. Deze LP is ook niet verzonden terwijl de status was: voor 16:00 besteld dezelfde dag verstuurd. Ook deze LP heb ik ruim een week later nog niet ontvangen. Klantenservice geeft aan dat ze nu de LPs helemaal niet hebben en ook geen idee hebben wanneer ze binnenkomen. Daarnaast duurt het dagen voordat er een reactie komt op het contact formulier, zelfs wanneer een simpele vraag wordt gesteld. In het verleden heb ik hier mooie LPs besteld en ontvangen. Maar blijkbaar wanneer het misgaat is het een puinhoop. Drie LPs besteld: nog altijd geen enkele binnen en ondertussen mijn geld gerust al drie weken kwijt. Geen status updates; e-mail reacties via het contactformulier zijn zeer kortaf. Platenzaak.nl representeert het grootste platen label in de wereld, maar is blijkbaar toch zeer amateuristisch. Ik bestel hier niet meer. Mochten ze het willen weten, mijn bestelnummers zijn: PZ-354638 en PZ-357033

2026幎1月28日

Platenzaak.nl からの回答

Hi Sven, onze excuses voor het lange wachten. Dit probleem is bij ons bekend en we zijn druk aan het achterhalen wat er precies misgaat. Je ontvangt later vandaag van ons een mail.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。