Platenzaak.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Platenzaak.nl heeft regelmatig bijzondere albums. De Chamber Edition van Florence + The Machine had ik besteld, maar nadat deze was aangekomen bleek een van de platen wat vreemde krasjes te bevatten.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik zou echt willen dat ik positiever over Platenzaak.nl kon zijn. Want totdat er iets mis is met een bestelling / het beschadigd aankomt is dit een prima plek om je platen en CDs te bestellen. Echter... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wachten op een pakketje is nog nooit zo spannend geweest als met deze bestelling. Het wachten op de Niall Horan- Dinner Party kwam precies op tijd. Nu nog even sparen voor die recorplayer Ondertussen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ben echt blij verrast met de 3CD BOX “Viva Imca”, wat een mooi overzicht van haar internationale carriÚre en wat een mooie hommage aan de nu bijna 85 jarige IMCA! Ik kocht in de jaren 50 60 en 70 echt... もっず芋る

䌁業情報

1. 楜噚屋

圓該䌁業による蚘述

Platenzaak.nl is een online muziekwinkel met een breed assortiment aan LP's, CD's, Casettes, Merchandise, Blu-Rays en DVD's. Als onderdeel van Universal Music Nederland hebben we een directe link met veel artiesten en bieden we veel exclusieve producten aan. Bestel je favoriete album bij ons en we bezorgen het snel en in een stevige verpakking.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 228ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Dit is de tweede review die ik plaats

Dit is de tweede review die ik plaats over platenzaak.nl

2 weken geleden al 2 lp's besteld, nogsteeds niet verzonden. Ik probeer contact op te nemen maar ik krijg nergens een antwoord. Heb mijn ordernummer doorgegeven nadat ze erom vroegen, maar reageren daarna weer niet.

Waar blijven mijn lp's??

Mijn ordernummer: PZ-355088

2026幎1月28日

Platenzaak.nl からの回答

Hi Emma, onze excuses voor het lange wachten. Dit probleem is bij ons bekend en we zijn druk aan het achterhalen wat er precies misgaat. Je ontvangt later vandaag van ons een mail.

5぀星のうち4の評䟡

2 maal cd besteld van Ice Cube

2 maal cd besteld van Ice Cube, 1 is verzonden en aangekomen maar de andere staat (na veel zoeken) op uitverkocht, contactformulier ingevuld en dan moet er binnen 48 uur een antwoord komen, aantal weken later nog niks, dus weet nou nog niet hoe het met me bestelling zit.
Bellen hoef je ook niet te proberen want de lijn word gewoon verbroken nadat een of andere dame 100000x je meld dat je zo geholpen word.
Best jammer want ik HAD altijd goede ervaringen met deze webshop.

Update: mailtje waarin stond dat het 30 jan. word, gemist en kan ik ook niet terugvinden.
Wel fijn dat er wat meer bekend is en we wachten dan nog even af.

2026幎1月27日

Platenzaak.nl からの回答

Hi Joey, we hebben met je meegekeken en we zien dat er op 16 januari 20 minuten na je verzoek is gereageerd. Zoals onze klantenservice destijds ook vermeldde is de verwachte verzenddatum van je bestelling 30 januari.

Netje verpakt

Netje verpakt
Goede prijs kwaliteit verhouding

2026幎1月26日

Dankjewel Koos!

5぀星のうち2の評䟡

Ik heb al meerdere keren besteld bij

Ik heb al meerdere keren besteld bij Platenzaak.nl, vooral voor special releases maar ook voor reguliere albums. Tot nu toe is dat eigenlijk altijd goed gegaan en was ik tevreden over de service.

Eén keer ontving ik een cd die beschadigd was, maar dat werd toen keurig opgelost: zonder gedoe kreeg ik direct een nieuwe toegestuurd die zelfs de volgende dag al binnen was.

Helaas heb ik het idee dat het de laatste tijd wat minder gaat bij platenzaak. Ik heb inmiddels 10 dagen geleden een bestelling geplaatst die nog steeds niet is verzonden. Ook heb ik via de website een mail gestuurd, maar daar heb ik tot nu toe geen reactie op gekregen.

Jammer, want mijn eerdere ervaringen waren juist erg positief. Hopelijk wordt dit alsnog snel opgepakt, want ik bestel hier normaal gesproken graag.

2026幎1月25日

Platenzaak.nl からの回答

Hi Stella, zou je met ons het ordernummer willen delen? Dan kijken we zo snel mogelijk met je mee!

Supersnelle bezorging

Twee Ringo Starr elpees gekocht op vrijdag en zaterdag bezorgd. Helemaal prima. Goede prijzen ook.

2026幎1月24日

Dankjewel Hans!

Mijn go-to online platenwinkel

Als ik online een plaat bestel, is dit altijd bij Platenzaak! Altijd netjes verpakt, duidelijke communicatie en de nieuwste releases. Vandaag heb ik bijvoorbeeld op de releasedatum de nieuwe Louis Tomlinson plaat binnengekregen na een pre-order.

2026幎1月23日

Fijn om te horen Esmee!

Erg ontevreden.

Ik plaats normaal niet zomaar reviews maar wat een teleurstelling keer op keer. De afgelopen maanden enorm veel besteld, regelmatig komt de gatefold aan de bovenkant gescheurd aan (ook bij mijn limited editions die inmiddels niet meer aangeboden worden). Vandaag kreeg ik een plaat binnen waarvan de hele sleeve kapot was, mailtje gestuurd, niet eens excuses ontvangen, maar gewoon een mail van DHL met een QR-code dat het retour gestuurd kan worden.

Schandalig hoe dat tegenwoordig gaat. Ik ben er persoonlijk klaar mee, zeker 6 platen met een kapotte gatefold ontvangen in de laatste 3 maanden. Ik stap over naar een andere platenwinkel aangezien communiceren en fatsoenlijk verzenden zo moeilijk blijkt te zijn.

2026幎1月23日

Platenzaak.nl からの回答

Hoi Amy, wat vervelend om te horen. Een enkele beschading kan helaas wel eens voorkomen maar zoveel in zo'n korte tijd lijkt ons niet de bedoeling. Wil je met ons je ordernummer delen zodat we mee kunnen kijken?

Snel luister plezier

Om 15:00 uur bestelt, de andere dag binnen. Top jullie komen je afspraken na, keurig verpakt, en voor een mooie prijs.
Bedankt .
Martien de Visser

2026幎1月17日

Dankjewel Martien!

5぀星のうち1の評䟡

Geen reactie op me klacht

Laatst een lp besteld bij platenzaak.nl bij open maken van de lp bleek een kras op te zitten.

Vervolgens contact gezocht met de mededeling van de beschadiging.

Hier op kreeg ik een standaart mail met de bericht dat ze me retourlabel zouden sturen, deze nooit ontvangen

2026幎1月11日

Platenzaak.nl からの回答

Hoi Marvin, zou je met ons je ordernummer willen delen? Dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk een retourlabel ontvangt

5぀星のうち4の評䟡

Het is een leuke site om naar te kunnen

Het is een leuke site om naar te kunnen kijken maar je kan niet alles vinden als je in het Nederlands wilt bestellen dat je daar naar het andere moet het Engelse meer keuze dat heb ik er over te vertellen

2026幎1月15日

Platenzaak.nl からの回答

Bedankt voor het compliment! Je kan ons altijd tippen over albums die je wilt kopen, mogelijk kunnen we die toevoegen aan ons assortiment.

5぀星のうち5の評䟡

ik heb al een paar keer platen bestelt

ik heb al een paar keer platen bestelt via deze site en ik ben enorm tevreden, duidelijke overzicht en snelle levering, super en dit zal niet de laatste keer zijn dat ik een plaat bestel.
Complimenten

2026幎1月15日

Platenzaak.nl からの回答

Bedankt voor het compliment!

Plaat kwam beschadigd aan

Plaat kwam beschadigd aan, maar de klantenservice is moeilijk te bereiken. Eenmaal gesproken komen ze met een kortingscode op de volgende bestelling als compensatie. Dit lijkt mij niet proportioneel, gezien dit niet eens 10% van de aankoopprijs is. Er is ook geen andere meer op voorraad, dus ik kan ook geen andere bestellen. Dit was een kerstcadeau en vooralsnog enkel gedoe!

2025幎12月24日

Platenzaak.nl からの回答

Hoi Destiny, wat vervelend dat je bestelling beschadigd is aangekomen. Wanneer je het album retourneert krijg je uiteraard het volledige aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Helaas zijn sommige albums zeer gelimiteerd verkrijgbaar.

5぀星のうち1の評䟡

Keer op keer geen communicatie

Ik had eerder al een review geschreven over de slechte communicatie over een niet verzonden bestelling, hierop heb ik een reactie gekregen van Platenzaak.nl om het ordernummer te delen. Na dit te hebben gedaan, via deze site en via de email, heb ik opnieuw niks van hen vernomen. Ik heb nu geen product ontvangen en het geld ook niet.

Het probleem is opgehelderd en hiermee komt mijn klacht te vervallen.

2026幎1月6日

Platenzaak.nl からの回答

Hi Astrid, onze excuses voor het lange wachten. We hebben aan onze klantenservice gevraagd om zo snel mogelijk contact met je op te nemen. Er wordt intern zeker naar gekeken!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。