レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har netop modtaget mit hi-fi møbel og må sige jeg er mere end tilfreds både med selve møblet men i dén grad også med det forudgående forløb. Per har på fornem vis løbende holdt mig opdateret ang.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har længe ledt efter et passende hifi møbel til stuen, der kunne opfylde alle krav til størrelse (specielt dybde), udseende og funktionalitet. Og hos hifimøbler.dk fandt jeg endeligt have jeg søgte. O... もっと見る

5つ星のうち5の評価

TV-møblet kom til aftalte tid. Tilpasningerne på møblet var som aftalt og kvaliteten var høj som forventet og montering på væggen var ligetil og virker meget robust. Hifimøbler kan klart anbefales,... もっと見る

企業情報

1. 家具店
  2. 木製家具職人
  3. 家具職人

当該企業による記述

Plauborg er danskproducerede møbler, fremstillet specifikt efter dine ønsker til størrelse, farver og funktion - Det er dit design til dine behov. Vi laver snedkermøbler alle, kan få råd til, men hvor kvaliteten stadig er høj. Produktionen foregår på bestilling, og alle møbler fremstilles i Danmark på særligt udvalgte snedkerværksteder. Det er vigtigt for os at have en personlig kontakt til snedkeriet på samme måde, som vi også har personlig kontakt til vores kunder.

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Lækkert og praktisk

Meget pænt møbel og ingen problemer med at installere alverdens enheder og tilhørende ledinger. Minimal samling nødvendig. Også meget tilfreds med leveringsforløbet.

2022年5月12日

Super god oplevelse

Har for nylig købt et tv møbel og har fået meget kyndig vejledning og hjælp med købet af Per fra hi-hi møbler.

Super fint set-up at man selv på egen hånd kan besøge det ubemandede showroom på Sjælland, så man har mulighed for at se hvad man køber, da det ellers føles lidt grænseoverskridende at købe et møbel ubeset.

Kvaliteten på træ og stof er god og der er et fint link ml. pris og kvalitet på møblet.

Hvad der virkede rigtig godt for os var fleksibiliteten i at vi kunne modificere møblet til vores individuelle mål og ønsker. Det betød vi fandt det helt rigtige møbel til en fornuftig pris.

Kundeservice fra Per får 5 stjerner, som stod til rådighed med svar på spørgsmål og vejledning hele vejen igennem.

Alt i alt en meget varm anbefaling herfra af hi-fi møbler.

2022年3月30日

Væghængt Hi-Fi møbel.

Har købt et væghængt møbel, på specialmål, til centerhøjttaler og tv-boks m.m. Rigtig god kvalitet og flot finish og maling. God dialog i forbindelse med bestilling og spørgsmål om indretning af møblet.
Kan klart anbefales.

2022年3月19日

Kvalitetsmøbel på mål

Kan varmt anbefales hvis man ønsker et kvalitetsmøbel på mål.
Overskuelig og nem bestilling.
God kundeservice, med opfølgning på ordren inden produktion og efter levering.
Møblet var nemt at sætte op og er super kvalitet.

2022年3月15日

Alt fungerer

Super oplevelse hele vejen igennem fra design, bestilling, levering til montering - og hele vejen igennem i god dialog med Per. Varmeste anbefalinger her fra!

2022年2月27日

As good as it gets

Ledte længe efter den rigtige løsning til jeg faldt over hifimøbler. Yderst positiv oplevelse. Blev ringet op og fik gennemgået bestilling og igen da mit møbel var færdig og igen af fragtmand vedr levering.
Super seriøs shop der varmt kan anbefales.
Og btw så er mit møbel lige så fedt som forventet.

2022年1月26日
5つ星のうち5の評価

Rigtig god service og flot produkt

Jeg er meget tilfreds med kvaliteten som Hifi-møbler leverer, og da jeg var i tvivl om farve og materialevalgvalg, har jeg fået perfekt sparring til at få bygget mit møbel som er blevet perfekt.
Jeg kan varmt anbefale Hifimøbler.
/ Anders Ulrichsen

2021年12月23日

Super tilfreds

Super tilfreds, møblet kom som aftalt, og på mål efter eget ønsket, rigtig god kvalitet, og lækkert håndværk - kan klart anbefales hvis man vil have et lækkert Hi-fi møbel.

2021年11月16日

Fantastisk service

Vi er rigtig godt tilfredse med TV møblet fra Hifimøbler. Alt har fungeret virkelig godt, lige fra bestilling på hjemmesiden, til opfølgende service, til levering og sidst men ikke mindst, en god kvalitet på møblet.

2021年10月27日
5つ星のうち5の評価

Flotte møbler og god kundekontakt

Super fine møbler og dejlig med de mange forskellige, mulige kombinationer. Der har pga. sommerferie og Corona desværre været en længere leveringstid på mit møbel end jeg havde håbet på. Men jeg blev ringet op efter bestillingen og blev gjort opmærksom på dette, så det kom ikke som en overraskelse, og møblet kom også som lovet.
Jeg blev ringet op både ved bestilling og ved levering for at sikre, at alt var som ønsket og så jeg vidste hvornår det ville blive leveret.
Jeg har fået et rigtig godt indtryk at et seriøst og pligtopfyldende firma - det kan jeg helt klart anbefale.

2021年9月18日

Suveren kvalitet og service

Suveren kvalitet og service
Per ringer og følger op på ens ordre til så det hele bare spiller.

Leverings tiden kan være længere end forventet. Men det er helt klart pengene værd i sidste ende.

Man modtager et kvalitets møbel. Og fragtmanden var sød at hjælpe med at bære ind i stuen 👍

Kan varmt anbefales

2021年9月17日
5つ星のうち5の評価

Perfekt fra ende til anden.

Perfekt fra ende til anden.

Indledende fandt jeg Hifi Møbler efter længe søgning efter meget specifikke krav, som IKEA, ILVA og hvem ellers ikke kan levere.

Online design programmet gav mig mulighed for at indrette meget specifikt til mit behov for mediecenter, centerhøjtaler, teknik, wifi og hvad man ellers roder ind af ledninger mv.

Tog telefonisk kontakt for uddybende info og fik god behandling og grundige forklaring.

Efter bestilling fin opfølg i forhold til levering, som grundet Corona var lidt udfordret. Ikke noget problem for os og jo helt reelt i disse tider.

Møblet blev levet af vognmand, som var flink og serviceminded. Møblet kom til aftalt tid.

Da vi pakkede ud stod vi med et perfekt resultatet i en flot standard og til en pris som sagtens kan stå på mål med ovennævnte butikker, men til gengæld tilpasset mine behov 100%.

Jeg bliver helt sikkert ambassadør for dette produkt. Og det er jeg ikke for hvad som helst :o)

2021年9月16日

Klar anbefaling af Hifimøbler.dk

Kan også klart anbefale Hifimøbler.dk. Vi havde meget svært ved at finde et møbel, der var dybt nok til en HiFi-receiver, men heldigvis fandt vi Hifimøbler, hvor vi helt selv kunne vælge dybden. Hele processen har været perfekt fra start til slut, og vi er meget glade for vores møbel.

2021年9月15日
5つ星のうち5の評価

Kompetent rådgivning, høj byggekvalitet og god kommunikation

Per er meget behagelig at samarbejde med igennem hele købsprocessen og giver en kompetent rådgivning om de mange kombinationsmuligheder Produktet lever fuld op til vores forventinger. Høj byggekvalitet og færdigsamlet ved levering. Nem guide til korrekt opsætning. Leveringstiden var lidt længere end forventet grundet Covid-19. Forventet leveringstidspunkt blev kommunikeret godt ud igennem hele processen. Generelt lækkert og unikt produkt til en fair pris. Bestemt anbefalingsværdig ! :) Vh. Thomas

2021年6月29日

Trustpilot エクスペリエンス