WidzÄ reklamy ze plejer za 25 zÅ jest vez reklam to oszustwo bo place tyle i mam mnóstwo reklam po drugie nie mogÄ wiele programów ogladac poniewaÅŒ muszÄ dodatkowo zapÅaciÄ i dlatego nie polecam nik... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Naj bardziej dziadowski serwis jaki znam. Jak tylko przewijam przypomnienie pomimo ÅŒe mam naprawdÄ nowy Åwietny telewizor i ÅwiatÅowud wszystko przestaje dziaÅaÄ a koÅo Åmierci siÄ krÄci i krÄci jak t... ãã£ãšèŠã
Place miesiÄ c w miesiÄ c abonament. KorzystajÄ c z wersji Playera na tv, regularnie co ok 15 min mnie wyrzuca caÅkowicie z aplikacji. Jest to mega irytulajace bo pomimo ze place przecieÅŒ ten abonamen... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Player
ZdecydowaÅem siÄ na wykupienie pÅatnego pakietu gÅównie dlatego, ÅŒe w ofercie byÅa zawarta moÅŒliwoÅÄ oglÄ dania materiaÅów bez reklam. Niestety w praktyce okazaÅo siÄ to niezgodne z rzeczywistoÅciÄ reklamy nadal siÄ wyÅwietlajÄ .
NaciÄ gacze
NaciÄ gacze, nie masz wstÄpnie podanej informacji ze wykupujesz abonament tylko na seriale a zeby obejzec film i tak musisz zaplacic. Zwykle zdzierstwo i tyle. Nie polecam hien
Po 14- stu dniach opÅacenia Eurosport 3âŠ
Po 14- stu dniach opÅacenia Eurosport 3 brak dostÄpu do w/w. Å»adnej pomocy ze strony Playera. Nie polecam !!!
Nie polecam.
PÅacisz za dostÄp, a co chwilÄ puszczane sÄ ogÅupiajÄ ce reklamy. Jak nie 1,5 min to 3 albo nawet 6. 50% reklam i 50% film. Odechciewa siÄ oglÄ daÄ. NieprzemyÅlana platforma.
WIELKIE ROZCZAROWANIE!!!
Witam.Chcialam obejrzec swoj ulubiony serial(kiedy ktos kocha bardziej) i co.....LIPA!!!!!Niby serial jest na playerze,ale Å»ENADA,ze nie ma wszystkich odcinkow,tylko trzeba ogladac po jednym odcinku dziennie!!!Dobrze,ze nie wykupywaÅam dostepu na dluzszy okres czasu,bo xzegos takiego sie nie spodziewalamð¡WIELKIE ROZCZAROWANIE!!!!Plus tylko za to,ze macie ten film.Reszta....brak sÅow!!
Dno totalne pomimo wykupieniaâŠ
Dno totalne pomimo wykupienia abonamentu, brak dostÄpu do seriali nawet z 2018 lub 2015 roku Nie polecam
Nie kupuj pralki Electrolux
Nigdy nie kupiÄ pralki Electrolux, reklama dowodzi ÅŒe to jest badziew i reklamyjÄ ja 20 razy non stop aÅŒ do znudzenia
Kiepski
NaciÄ gacze, nie poinformujÄ o tym aby oglÄ daÄ jakiÅ serial do zwykÅego pakietu bÄdziesz musiaÅ dokupiÄ coÅ wiÄcej, brak moÅŒliwoÅci oglÄ dania w niektórych krajach Unii, reklamy mimo pakietu bez reklam i bardzo wadliwÄ nieprzejrzysta aplikacja, nie polecam juÅŒ lepszy netflix. A którym nie ma co oglÄ daÄ
Stary serial kryminalni a reklam 5minutâŠ
Stary serial kryminalni a reklam 5minut copareminut filmu
Wykupiony pakiet bez reklam tak bardzoâŠ
Wykupiony pakiet bez reklam tak bardzo okrojony, ÅŒe ani telewizji ani filmów nie idzie oglÄ
daÄ. Prawie wszystkie filmy w wypoÅŒyczalni za dodatkowÄ
opÅatÄ
Zdecydowanie nie polecam.
Pakiet wykupiony na rok
Pakiet wykupiony na rok , z reklamami co prawda, ale nie ma dostÄpu do wszystkiego , a jak zdecydujesz siÄ obejrzeÄ serial który byÅ nagrany w 2016 roku jest dawkowany odcinkami, nie moÅŒna zrobiÄ maratonu...
Najgorsza platforma z jakÄ
miaÅam do czynienia...nie polecam.
Ten serwis to koszmar
Ten serwis to koszmar, GIGANTYCZNA iloÅÄ reklam, odechciewa siÄ korzystaÄ z tego serwisu, co 10min - 2,5min reklam⊠nie polecam
OszuÅci
OszuÅci pobierajÄ kasÄ za wypoÅŒyczenie filmu, bo oczywiÅcie nawet jak masz subskrypcjÄ to 3/4 filmów nie ma w pakiecie, to jeszcze nie udzielajÄ dostÄpu do wypoÅŒyczonego filmu, wyÅudzacze, absolutnie nikomu nie polecam
Dziady
Za kazdym razem jest problem z platnoÅcia za film. Oplata za dluzszy okres jest WYMUSZANA. Kody QR przenosza do oferty a nie platnosci za film. Z takim podejsciem z dzika radoscia nie skorzystam wiecej z waszych uslug dziady.
Nie polecam platformy
Nie polecam platformy. WymuszajÄ zgodÄ na 14to dniowy termin odstÄ pienia od umowy. Nie mam wyboru przy zakupie pakietu. Albo siÄ zgodzÄ albo nie dojdzie do zakupu. SÅaba jakoÅÄ odtwarzania, widniejÄ tytuÅy filmów, które nie sÄ dostÄpne na platformie. WprowadzajÄ w bÅÄ d klienta. Odradzam
Bardzo sÅaba platforma
Bardzo sÅaba platforma. ZakupiÅam pakiet ÅŒeby obejrzeÄ grÄ o tron po czym okazaÅo siÄ , ÅŒe nie posiada juÅŒ dostÄpu do tego serialu pomimo, ÅŒe jest ona nadal wyÅwietlana w portalu... Bardzo maÅy wybór filmów w pakiecie. WiÄkszoÅÄ samych polskich. cokolwiek ciekawego dodatkowo pÅatne... KupiÅam na miesiÄ c wiÄcej siÄ nie skuszÄ.
Place miesiÄ c w miesiÄ c abonament
Place miesiÄ
c w miesiÄ
c abonament. KorzystajÄ
Jest to mega irytulajace bo pomimo ze place przecieÅŒ ten abonament miesiÄczny to zeby wróciÄ do oglÄ
dania znowu muszÄ oglÄ
daÄ 3 minuty reklam. I ta w kóÅko!
Mega sÅaba aplikacja. Testerzy IT wersji tv powinni sie podciÄ
gnÄ
Ä, albo zmieniÄ prace.
Totalna poraÅŒka caÅy czas siÄ zacinaâŠ
Totalna poraÅŒka caÅy czas siÄ zacina przy staÅym ÅÄ czu i ÅwiatÅowodzie szkoda kaÅŒdej wydanej zÅotówki stanowczo odradzam kaÅŒdemu.
Åcina
Åcina, caÅy czas jest jakiÅ problem, kontakt utrudniony⊠poraÅŒka
Nie polecam dla osób w UK!
Nie polecam dla osób w UK!
Po wykupieniu pakietu z Wielkiej Brytanii okazaÅo siÄ, ÅŒe nie moÅŒna oglÄ
daÄ polskiej telewizji na ÅŒywo â dostÄpne sÄ
tylko trzy kanaÅy, reszta to streamy wybranych programów.
Wielu filmów i seriali teÅŒ nie da siÄ odtworzyÄ, bo oglÄ
danie moÅŒliwe jest tylko w krajach Unii Europejskiej.
Niestety, przed zakupem nie jest to jasno wyjaÅnione. Szkoda pieniÄdzy i nerwów.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ