WidzÄ reklamy ze plejer za 25 zÅ jest vez reklam to oszustwo bo place tyle i mam mnóstwo reklam po drugie nie mogÄ wiele programów ogladac poniewaÅŒ muszÄ dodatkowo zapÅaciÄ i dlatego nie polecam nik... ãã£ãšèŠã
Naj bardziej dziadowski serwis jaki znam. Jak tylko przewijam przypomnienie pomimo ÅŒe mam naprawdÄ nowy Åwietny telewizor i ÅwiatÅowud wszystko przestaje dziaÅaÄ a koÅo Åmierci siÄ krÄci i krÄci jak t... ãã£ãšèŠã
Witam.Chcialam obejrzec swoj ulubiony serial(kiedy ktos kocha bardziej) i co.....LIPA!!!!!Niby serial jest na playerze,ale Å»ENADA,ze nie ma wszystkich odcinkow,tylko trzeba ogladac po jednym odcinku d... ãã£ãšèŠã
Place miesiÄ c w miesiÄ c abonament. KorzystajÄ c z wersji Playera na tv, regularnie co ok 15 min mnie wyrzuca caÅkowicie z aplikacji. Jest to mega irytulajace bo pomimo ze place przecieÅŒ ten abonamen... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ZDECYDOWANIE ODRADZAM
Brak moÅŒliwoÅci uruchomienia wypoÅŒyczonego filmu, ani na stronie, ani w aplikacji. Brak reakcji na zgÅoszenie problemu, jedynie opÅatÄ potrafili ÅciÄ gnÄ Ä natychmiastowo.
Åwietna obsÅuga i szybki zwrot Årodków!
Åwietna obsÅuga i szybki zwrot Årodków!
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony poziomem obsÅugi w Player.pl. ZÅoÅŒyÅem zgÅoszenie dotyczÄ
ce subskrypcji (zakup przez pomyÅkÄ) i w ciÄ
gu krótkiego czasu otrzymaÅem jasnÄ
odpowiedź oraz informacjÄ o zwrocie Årodków. Wszystko przebiegÅo sprawnie i bezproblemowo.
MiÅa komunikacja, peÅen profesjonalizm â tak trzymaÄ! Zdecydowanie zasÅuÅŒone 5 gwiazdek.
Masakra wykupolem dostep na cala EU aâŠ
Masakra wykupolem dostep na cala EU a nie mage ogladac bo nie jestem w PL gowno totalne NIE POLECAM
UNIKAC
Bardzo nie polecam wykupywaÄ pakietuâŠ
Bardzo nie polecam wykupywaÄ pakietu jeÅŒeli jesteÅ za ganica ,poniewaÅŒ prawie do niczego nie masz dostÄpu,po co ta telewizja jeÅli nie moÅŒna oglÄ daÄ....
pakiet international - zero pomocy, pieniÄ dze wyrzucone w bÅoto
Zero pomocy przy wystÄ pieniu technicznej usterki -nagle czasowa trzymiesiÄczna promocja przerodziÅa siÄ w subskrypcjÄ rocznÄ , bez moÅŒliwoÅci odstÄ pienia mimo tego, ze po tej zmianie nastÄ piÅ problem techniczny i nagle nie mogÅam korzystaÄ z usÅug. Pakiet international wiÄc drogi, tragiczna obsÅuga, ale pobierane opÅat mimo technicznego problemu, zero zwrotu pieniÄdzy, jakiejkolwiek rekompensaty, wyjaÅnieÅ i przesyÅanie nieskutecznych i totalnie niepomocnych poleceÅ, by siÄ logowaÄ kilkakrotnie na róŌne sposoby - za kaÅŒdym razem zapewne przez innÄ osobÄ - nie polecam, niepowaÅŒne i wysoce nieprofesjonalne - nie warte stresu i pieniÄdzy, plus jeszcze zmarnowany czas na rozmowy z niedouczonymi serwisantami za kaÅŒdym razem innym, deja-vu niekompetencji
Åredniowiecze
Mamy XIX wiek, gdzie pÅatnoÅÄ blikiem, wklepywanie karty, a co jak bÄdzie wyciek danych?
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã