Pletfri vinduespolering レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super fine og rene vinduer. Mangler den sidste stjerne, da der er enkelte streger på nogle af vinduerne, men er generelt super godt tilfreds

Selvom der var problemer med at få taget alle vinduerne i starten, kunne vi kommunikere og til sidst blev det lÞst

Bundstykker og rammer er altid tÞrret af og fine. Men isÊr her sidste gang er kanterne pÃ¥ ruderne ikke tÞrret godt nok af. Der er hvide lÞbere, og der er tydelige spor efter hvor skraberen vendes med... もっず芋る

Flink ung mand, der har styr pÃ¥ sagerne vedr. vinduespolering. Har altid styr pÃ¥ hvornÃ¥r han kommer, og melder afbud hvis han er forhindret. Nemt og overskuelig regning, og man kan altid ringe. Alt ia... もっず芋る

ほが満足

通垞1カ月以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 60ä»¶

レビュヌを曞く

Lever ikke op til deres navn

Lever ikke op til deres navn, og svarer aldrig på noget når man skriver til dem.

2026幎7月14日

Pletfri vinduespolering からの回答

Vi takker for din anmeldelse

Selv om vi ikke kan genkende din beskrivelse

Du har lavet 1 reklamation i den korte tid du var kunde hos os, som faktisk ikke havde noget med vores arbejde og gÞre, da der var lÞbet vand ned fra dine vinduer på 1 sal ned på et vindue i stueplanen og sat nogen pletter, det kan vi aldrig kontrollere, at vi ikke har svaret dig vil jeg heler ikke mene er korrekt

Du lÞd glad og tilfreds da vi var ude og rette op på fejlen

God sÞndag til dig

Syntes de er stribert når i er fÊrdige

Syntes de er stribert når i er fÊrdige
så ikke helt tilfredsstillende

2026幎6月26日

Hej Laila

Jeg er ked af at skulle lÊse på vores trustpilot at du ikke er helt tilfreds

Som du ved har vi 100 % tilfreds garanti, og kan se vi ikke har modtaget en reklamation fra dig

Vil du ikke kontakte os så vi kan få fulgt op på dette, da vi tager vores kvalitet meget alvorligt

Hilsen Kristian

OpfÞlgning efter fÞrste vask.

OpfÞlgning efter fÞrste vask.
De vinduer, hvor der blev anvendt vinduesskraber, var rigtig fine.

2026幎6月24日

Pletfri vinduespolering からの回答

Som vi også snakkede om så var det en udfordring du har haft fÞr, jeg tror og håber vi kan komme frem til et resultat vi begge kan vÊre tilfreds med

Og så håber jeg fremadrettet vi kan gÞre os fortjent til den sidste stjerne

Billig vindusvask

Billig vindusvask og god service

2026幎6月29日

Hej Annika

Tak for tage dig tid til at skrive en anmeldes

Vi er glade for at hÞre vores service og priser er gode

Super fint stykke arbejde

Super fint stykke arbejde! Virkelig dejligt at få besked inden de kommer

2026幎6月25日

Hej Amelia

Dejligt at hÞre at du er tilfreds med vores kvalitet

Helt rene vinduer

Jeg er så glad hver gang de pudser/vasker mine vinduer
De er plet og stribede og karmene er tÞrret af. De gÞr deres arbejde så godt. Kan varmt anbefale dem

2026幎6月22日

Hej inga

Tak for din anmeldes

Det sÊtter vi pris på

God sommer

Flot vinduespudser arbejde

Pletfri Vinduespolering udfÞrer et flot stykke arbejde, kommer til tiden og er effektive.
Vi har brugt firmaet i snart et par år og har altid vÊret tilfredse!

2026幎6月22日

Hej Aksel

Altid godt at vide du er tilfreds

Skal vi ikke bare tage et par år mere 💪🏻

God sommer
Hilsen Kristian

Endelig en vinduespudser hvor jeg er

Endelig en vinduespudser hvor jeg er 100% tilfreds. Kan kun anbefale Pletfri vinduespolering

2026幎7月4日

Hej viola

Vi takker mange gange for din anmeldelse

Vi ser frem til at komme og ordne dine vinduer i fremtiden 🙏🏻