Super fine og rene vinduer. Mangler den sidste stjerne, da der er enkelte streger på nogle af vinduerne, men er generelt super godt tilfreds
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Selvom der var problemer med at få taget alle vinduerne i starten, kunne vi kommunikere og til sidst blev det lÞst
Bundstykker og rammer er altid tÞrret af og fine. Men isÊr her sidste gang er kanterne pÃ¥ ruderne ikke tÞrret godt nok af. Der er hvide lÞbere, og der er tydelige spor efter hvor skraberen vendes med... ãã£ãšèŠã
Flink ung mand, der har styr pÃ¥ sagerne vedr. vinduespolering. Har altid styr pÃ¥ hvornÃ¥r han kommer, og melder afbud hvis han er forhindret. Nemt og overskuelig regning, og man kan altid ringe. Alt ia... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 77ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super rene vinduer
Har lige haft besÞg for fÞrste gang og alle vinduerne er super blanke. Kan kun anbefales.
Er super tilfreds med jeres arbejde
Lever ikke op til deres navn
Lever ikke op til deres navn, og svarer aldrig på noget når man skriver til dem.

Pletfri vinduespolering ããã®åç
Meget flot arbejde og effektivt
Meget flot arbejde og effektivt! Meget tilfreds
Smukt arbejde..sÞde mennesker..nyderâŠ
Smukt arbejde..sÞde mennesker..nyder deres besÞg
Superdygtige Kristian leverer hver gangâŠ
Superdygtige Kristian leverer hver gang top-rene vinduer.
Syntes de er stribert når i er fÊrdige
Syntes de er stribert når i er fÊrdige
så ikke helt tilfredsstillende

Pletfri vinduespolering ããã®åç
OpfÞlgning efter fÞrste vask.
OpfÞlgning efter fÞrste vask.
De vinduer, hvor der blev anvendt vinduesskraber, var rigtig fine.

Pletfri vinduespolering ããã®åç
FÃ¥r altid besked i god tid
Får altid besked i god tid. Og får betaling på sms. Kan betales på Mobil Pay. Er godt tilfreds med pletfri.. kan kun anbefale.har altid betalt Samme Dag.
Der er bare aldrig en finger at sÊtte på noget
Der er altid god information både op til et besÞg og når de har vÊret der. Betaling er nemt og resultatet af vinduespudsningen har jeg aldrig haft en finger at sÊtte på.
Stor anbefaling herfra
Et super godt og professionelt udfÞrtâŠ
Et super godt og professionelt udfÞrt arbejde, og en god personlig betjening.
De varmeste anbefalinger

Super fint stykke arbejde
Super fint stykke arbejde! Virkelig dejligt at få besked inden de kommer

Helt rene vinduer
Jeg er så glad hver gang de pudser/vasker mine vinduer
De er plet og stribede og karmene er tÞrret af. De gÞr deres arbejde så godt. Kan varmt anbefale dem

Flot vinduespudser arbejde
Pletfri Vinduespolering udfÞrer et flot stykke arbejde, kommer til tiden og er effektive.
Vi har brugt firmaet i snart et par år og har altid vÊret tilfredse!

Pletfri vinduespolering ããã®åç
Endelig en vinduespudser hvor jeg erâŠ
Endelig en vinduespudser hvor jeg er 100% tilfreds. Kan kun anbefale Pletfri vinduespolering

Pletfri vinduespolering ããã®åç
Virkelig god service og megetâŠ
Virkelig god service og meget fleksibel.
Ejeren af firmaet er meget behagelig.
De kommer den dag de har sagt og mineâŠ
De kommer den dag de har sagt og mine vinduer er fine og rene, nÃ¥r de har vÊret der ð.

Pletfri vinduespolering ããã®åç
Super service⊠kommer altid som aftaltâŠ
Super service⊠kommer altid som aftalt og hjÊlper gerne, når man lige har et ekstra Þnske.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã