Super fine og rene vinduer. Mangler den sidste stjerne, da der er enkelte streger på nogle af vinduerne, men er generelt super godt tilfreds
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Selvom der var problemer med at få taget alle vinduerne i starten, kunne vi kommunikere og til sidst blev det lÞst
Bundstykker og rammer er altid tÞrret af og fine. Men isÊr her sidste gang er kanterne pÃ¥ ruderne ikke tÞrret godt nok af. Der er hvide lÞbere, og der er tydelige spor efter hvor skraberen vendes med... ãã£ãšèŠã
Flink ung mand, der har styr pÃ¥ sagerne vedr. vinduespolering. Har altid styr pÃ¥ hvornÃ¥r han kommer, og melder afbud hvis han er forhindret. Nemt og overskuelig regning, og man kan altid ringe. Alt ia... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 77ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dejligt vinduerne bliver pudset istedetâŠ
Dejligt vinduerne bliver pudset istedet for vasket ðª. GlÊdelig jul og godt nytÃ¥r ðâ¡ïž
Super god service og flot arbejde.
Super god service og flot arbejde.
Kan kun anbefalesâïžâïžâïžâïžâïž
Super tilfredsâŠ.ð
Vinduesvask i orden
Efter eget valg
Efter eget valg, og trÊls vejrudsigt, valgte jeg kun at få pudset indvendig denne gang, som sÊdvanlig var Kristian så grundig og vi har i virkeligheden pletfrie vinduer.
Mine bedste anbefalinger fÃ¥r han medððœherfra.
Jeg er fuldt ud tilfreds men denâŠ
Jeg er fuldt ud tilfreds med den service jeg har fået og ikke mindst er jeg glad for mine helt rene vinduer.
Godt arbejde og han kom til tiden
Fik flotte vinduer og super service
MÞder til aftalt tid så er de pÊne rene.
MÞder til aftalt tid så er de pÊne rene.
Han er simpelthen sÃ¥ flink og gÞr sitâŠ
Han er simpelthen så flink og gÞr sit arbejde til ug.
Han kan varmt anbefales!
God vinduespudning pÃ¥ den gammeldags mÃ¥deâŠ
God vinduespudser der gÞr sit arbejde med et smil og til en pris som er perfekt.
Han vasker vinduer på den gode gammeldags måde, hvor han manuelt vasker vinduerne med en bÞrste og derpå skraber han vinduerne med vinduesskraber.
SÃ¥ dejligt at komme hjem til reneâŠ
SÃ¥ dejligt at komme hjem til rene vinduer og fin service med en SMS inden han kommerðâïž
Et veludfÞrt arbejde
Et veludfÞrt arbejde, og kommer straks og pudser en ekstra gang efter en bette storm, fantastisk kundeminded.
Jeg har aldrig haft sÃ¥ rene og flotteâŠ
Jeg har aldrig haft så rene og flotte vinduer fÞr. De stÞrste anbefalinger her fra.
AnbefalelsesvÊrdig vinduespudsning
Billig pris. God kundeservice. Hvis man efter 2. besÞg ikke er tilfreds med arbejdet, kommer han og gÞr det om. Uden beregning.
Rigtig godt arbejde. Og som bonus tager han ikke ekstra for underholdning at kattrnð
flot arbejde.
Mine vinduer er blevet behandlet medâŠ
Mine vinduer er blevet behandlet med kÊrlighed, vasket pÃ¥ den gode gammeldags mÃ¥de â€ïž sÃ¥ herfra Top karakter
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã