Nie polecam,po latach zamiast przedstawiaÄ lepsze oferty to wciskajÄ badziewia.ZostaÅam zmuszona do wypeÅnienia formularza Nowe otwarcie,pod pretekstem aktualizacji danych,po czym okazaÅo siÄ,ÅŒe podpi... ãã£ãšèŠã
U tego operatora nie ma gadania i korzystania z internetu jednoczenie- zapomnij! W centrum stolicy rzadko kiedy zdarza siÄ 5g. Tak to LTE. Co chwilÄ gubi siÄ sygnaÅ, gdy na drugiej kracie SIM jest ful... ãã£ãšèŠã
JadÄ c pociÄ giem przeÅÄ czyÅem siÄ na WiFi w pociÄ gu, które odziwo okazaÅo siÄ o niebo lepsze i umoÅŒliwiÅo normalne wczytywanie stron w przeciwieÅstwie do operatora Plus który notorycznie pokazywaÅ E, 3... ãã£ãšèŠã
Najgorsza sieÄ telefoniczna w Pl. CzÅowiek placi rachunki, a z zasiÄgiem caly czas problemy... Od piÄ tku 27.03.26 brak kontaktu ze Åwiatem, zgÅaszane kilkukrotnie. CaÅy czas jedna i ta sama Åpiewka "... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãã¬ã³ãã¥ãã±ãŒã·ã§ã³ ãµãŒãã¹ ãããã€ããŒ
- ã€ã³ã¿ãŒããã ãããã€ããŒ
- ã€ã³ã¿ãŒããã ãµãŒãã¹ ãããã€ã
- é»è©±ã»ã€ã³ã¿ãŒããã ãµãŒãã¹
- 黿°éä¿¡èšåè«è² æ¥è
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Plus. Lider technologii LTE. Plus naleÅŒy do: Polkomtel Sp. z o.o. z siedzibÄ w Warszawie, 02-673 Warszawa, ul. Konstruktorska 4, zarejestrowana w rejestrze przedsiÄbiorców Krajowego Rejestru SÄ dowego pod numerem 0000419430, kapitaÅ zakÅadowy 3 51...
é£çµ¡å
Konstruktorska 4, 02-673, Warszawa, ããŒã©ã³ã
- plus.pl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
NaciÄ gacze w salonie Plus PiÅa
NaciÄ gacze w salonie Plus PiÅa. Jak moÅŒna naciÄ gaÄ emerytkÄ na ÅadowarkÄ w abonamencie na 36 miesiÄcy i dwa numery telefonu z internetem po 180GB na dwa numery! Blokada peselu nie wystarczy, bo oszust Ci powie jak odblokowaÄ! Szok
Tragedia
Tragedia. Infolinia - kÅamiÄ , nie chcÄ zaÅatwiÄ zgÅoszonego problemu , twierdzÄ c ze iloÅÄ miejsc jest OGRANICZONA na internet ð€£ wiec kto pierwszy ten lepszy, wedÅug nich salony nie znajÄ sie na tym czy masz sygnaÅ na montaÅŒ internetu ale umowe podpisuja salony z klinetem po wczesniejszym prawdzeniu w komputerze w salonie czy jest mozliwosc montazu ð€£do tego dochodzi podejscie olewcze technika, poniewaÅŒ technik nie bÄdÄ c u ciebie w domu ani w bloku stwierdzi ze nie ma sygnaÅuð€£ a infolinia bedzie cie kÅamaÄ udajÄ c nie wiadomo jak mÄ drych operatorów. MówiÄ c przy tym ze za kilka miesiÄcy bedzie sygnaÅ ð€£ i odbÄdzie siÄ montaz ð€£ð
WyjÄ tkowa bzdurna sieÄ o wysyÅanieâŠ
WyjÄ tkowa bzdurna sieÄ o wysyÅanie bzdurnych SMS. Po wymianie karty SIM, na drugi dzieÅ przysyÅajÄ , SMS, ÅŒe Twoja karto źle dziaÅa. Po odwiedzeniu plusa dowiadujemy siÄ, bez sprawdzenia karty tylko takie na odczep, ÅŒe twoja karta dziaÅ dobrze. Po rekalkulacji, z upowaÅŒnienia inwalidy I grupy ciÄ gle te same by osoba inwalida skÅadaÅa reklamacje, skoro nie jest w stanie sama siÄ poruszaÄ i nawet napisaÄ tej reklamacji a potrafi wybraÄ numer. WyjÄ tkowa bzdurna sieÄ ze swymi bzdurnymi SMS ÅŒe sÄ zÅe karty SIM, i ÅŒe sÄ dobre, wieczorem dobre, rano zÅe i znów dobre w punkcie bez sprawdzenia karty SIM. MoÅŒe ktoÅ z rozumnych z zarzÄ dzajÄ cych odniesie siÄ rzeczowo do gÅupot jakie serwujecie klientom, bo na reklamacjÄ nie ma co czekaÄ i liczyÄ, a raczej jedynie zmieniÄ sieÄ po prawie 30 latach.
Bardzo sÅabe poÅÄ czenie
Bardzo sÅabe poÅÄ czenie, co jakiÅ czas zrywa internet a po chwili znów dziaÅa, placÄ okoÅo 80zÅ/miesiÄcznie a dostajÄ najgorszy internet jaki mogÅem sobie wymyÅliÄ. Na pewno umowy nie przedÅuÅŒÄ bo moÅŒna znaleÅºÄ o wiele taÅszy internet z takimi samymi parametrami lub podobnymi. Nie polecam
Odradzam sieÄ Plus Polkomtel nieâŠ
Odradzam sieÄ Plus Polkomtel nie zakÅadajcie internetu z Plusa ÅwiatÅowodowy miaÅ byÄ taki super 5 G ,a zawiesza siÄ jest sÅaba jakoÅÄ wyÅwietla siÄ brak internetu resetujesz i nic ,a jak dzwonisz na infoliniÄ kaÅŒÄ teÅŒ resetowaÄ sprawdzaÄ wszystkie kable,a później puszczajÄ muzykÄ i kaÅŒÄ czekaÄ nastÄpnie obiecujÄ , ÅŒe w ciÄ gu 48 godzin ktoÅ siÄ do nas odezwie i cisza internet z Plusa to wielka poraÅŒka za internet pÅacÄ 80 zÅ na miesiÄ c,ale za te dni co nie ma internetu to nie odlicza tylko kaÅŒÄ skÅadaÄ reklamacje ,która bÄdÄ rozpatrywaÄ miesiÄ c Tak sÄ traktowani dÅugoletni klienci Plusa
PLUS - nierzetelna firma
Po wypowiedzeniu umowy w termninie 14 dniowym, PLUS powinien zwróciÄ niewykorzystane Årodki w kwocie 50zÅ. Polkomtel o tym nie mówi, ale firma pobiera opÅatÄ manipulacyjnÄ zwiÄ zanÄ z obsÅugÄ wniosku o Zwrot Årodków w wysokoÅci 20zÅ brutto. Innymi sÅowy do zwrotu kwalifikuje sie 30zÅ
ZmieniÅam operatora na Plusa i byÅa toâŠ
ZmieniÅam operatora na Plusa i byÅa to zÅa decyzja. FakturÄ dostaÅam za usÅugi, których mi nie wÅÄ czono. Kwot a prawie dwukrotnie wyÅŒsza od proponowanej przy podpisywaniu umowy. WykupiÅam HBO, a linku juÅŒ 3 miesiÄ ce nie mogÄ siÄ doczekaÄ.
It's bad really bad. Stone age in internet connection
I am very disappointed with Plus Poland SIM card service. The internet connection is extremely bad. The speed is slow, pages donât load properly, and sometimes there is no signal at all â even in normal city areas.
What makes it worse is that I have had better internet connection in the jungle of Thailand than with Plus in Poland. That says everything. In 2026, this level of service is unacceptable.
I do not recommend Plus if you rely on stable mobile internet for work, streaming, or daily use. Very frustrating experience.
XXI wiek i nie ma pola!
Przez dwa lata byÅo ok, caÅkiem nieźle jak na podkarpackie górki i doliny.. w ubiegÅym roku postawili nowe maszty i skierowali je chyba w stronÄ Ukrainy, bo w wiÄkszoÅci Podkarpacia sieÄ nie dziaÅa.. to samo internet domowy.. odradzam bardzo!
ZÅodzieje
ZÅodzieje
DoÅadowane konto za 35 zÅ a po 10 sekundach 0 zÅ. Å»aden pakiet nie byÅ aktywny
Dane wyÅÄ
czone. Reklamacja zÅoÅŒona i zero odpowiedzi. OmijaÄ tÄ
sieÄ szerokim Åukiem
Przenoszenie numerów
Firma poczÄ tkowo wywiÄ zywaÅa siÄ z umowy lecz z czasem internet byÅ coraz gorszy. Przy przenoszeniu numerów plus stwierdziÅ ÅŒe zacznie robiÄ z tego problem. Nie polecam bo nie potrafiÄ oddaÄ klienta innej firmie
najgorzszy internet jaki mialem
najgorzszy internet jaki mialem
laguje codziennie o kazdej porze nawet obejrzec fimu sie nie da a co dopiero mowic o zagraniu w jaka gierke
zamiast sie rozluznic to nie wkurzam to jest hanba
nie polecam internetu z plusa jesli ktos juz chce brac to polecam innego dostawce
Mam doÅÄ plusa tylko dokupywaÄ trzebaâŠ
Mam doÅÄ plusa tylko dokupywaÄ trzeba wiÄcej internetu a zamiast niego to wiÄcej nerwów
Nie dziaÅa to i tyle guwno
Chcecie kupiÄ internet domowy
Chcecie kupiÄ internet domowy? Napewno odradzam wam brania Internetu w plusie wiÄcej go nie ma niÅŒ jest chcecie coÅ zrobiÄ wyskakuje wam informacja ÅŒe nie ma internetu resetujecie ruter nic to nie daje dzwonicie na infoliniÄ nic to nie daje najgorszy internet jaki istnieje pokazuje wam nawet ÅŒe poÅÄ czenie jest ale jak chcecie opaliÄ jakÄ Å stronÄ albo aplikacjÄ to nie ma nic
usÅuga nagrywania rozmów dziaÅaÅa póÅâŠ
usÅuga nagrywania rozmów dziaÅaÅa póŠroku. nagle nie moÅŒna siÄ zalogowaÄ, brak jest moÅŒliwoÅci zresetowania hasÅa. infolinia nic nie wie, doradca który podpisywaÅ umowÄ juÅŒ nie pracuje, a ten który go zastÄpuje "nie ma mnie na liÅcie" xD infolinia ma to gdzieÅ.
ZasiÄg na obrzeÅŒach BeÅchatowa
Od przynajmniej póŠroku jest coraz gorzej z zasiÄgiem internetu na obrzeÅŒach BeÅchatowa. W materiaÅach reklamowych zasiÄg peÅny, a naprawdÄ ciÄ gÅe problemy. i mam wraÅŒenie, ÅŒe codziennie jest coraz gorzej. Niestety chyba czas na zmianÄ operatora.
Bardzo sÅaby Internet
Bardzo sÅaby Internet, nie polecam tego Internetu !!!
Po 20 paru latach uciekÅem z tej firmyâŠ
Po 20 paru latach uciekÅem z tej firmy naciÄ gajÄ jak mogÄ nawet teraz po rezygnacji jeszcze mam fakturÄ za jakiÅ numer gdzie nawet nie mam karty jednym sÅowem oszuÅci i zlodzieje
OszukaÅstwo i tyle w temacie.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã