Pluto.markets レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super fin og brugervenlig investeringsplatform. Ville dog Þnske at man ikke blev tvunget til at kÞbe i fraktioner, så man havde mulighed for bare at kÞbe et bestemt antal aktier

FÞrst og fremmest er der jo billige. Fraktioneret aktier og collections er virkelig fedt og gÞr det meget let at komme i gang med at investere. Det er ogsÃ¥ en ret nem app at navigere rundt i. J... もっず芋る

An already amazing platform and in continuous development with new features being released regularly. Support always ready when you need them. About time to be able to invest with zero or very small f... もっず芋る

Egentlig ville jeg give 5 stjerner. Lavt vekselgebyr og gratis kurtage pÃ¥ det meste. MEN. Selvom du har en valutakonto i en given valuta, skal du hver gang du handler et instrument i denne valuta, vÊl... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 金融機関

圓該䌁業による蚘述

Pluto.markets er en dansk reguleret investeringsplatform, der tilbyder kurtagefri handel med 4.500+ aktier og ETF’er til private og virksomheder. Derudover tilbyder Pluto markedets hÞjeste rente, krypto samt at man kan sammensÊtte sit eget ETF-alternativ med “Collections”. Pluto servicerer 15.000+ danskere og er dÊkket af indskydergarantien.

優良

通垞1カ月以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 51ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg er virkelig glad for Pluto markets

Jeg er virkelig glad for Pluto markets som investeringsplatform og kan varmt anbefale til alle, der vil investere nemt og uden gebyrer! Appen er super nem at bruge, og jeg fÞler mig tryg ved at investere her. Elsker, at det er uden kurtage og gÞr investering enkelt og tilgÊngeligt. Det var hurtigt at komme i gang, og brugervenligheden er i top. De få gange, jeg har haft spÞrgsmål, har teamet svaret lynhurtigt og altid venligt.

2025幎3月18日
自発的なレビュヌ

Pluto er uden tvivl den bedste app til investeringer!

Pluto.markets er uden tvivl den bedste investeringsplatform, jeg har brugt, og har prÞvet mange. Den er nem, intuitiv og sikker at bruge, og muligheden for at investere små belÞb i aktier er fantastisk. Auto-invest funktionen gÞr det endnu nemmere. Teamet bag og kundeservicen er top, og jeg får altid hurtigt svar på mine spÞrgsmål. Jeg vil klart anbefale Pluto til både begyndere og erfarne investorer! :)

2025幎3月10日
自発的なレビュヌ

Best Investment Platform I’ve Ever Used!

I’ve used countless platforms over the years, but Pluto stands out as the best by far. The ease of use, intuitive design, and seamless user experience are unmatched. Everything from onboarding, executing trades to tracking my portfolio is incredibly smooth and efficient. Recently implemented a very cool auto-invest feature which I love! Highly recommend to anyone looking for a simple and user friendly investment platform! 🚀👏

2025幎3月6日

Let at komme i gang

Let at komme i gang. Let og billigt at handle på platformen og hvem kan dog sige nej til at handle for små belÞb i aktier man ikke nÞdvendigvis vil/kan kÞbe hele andele i.
Ja, der er begrÊnsninger men for langt de fleste af os er der ingen grund til at anvende avancerede og dyre lÞsninger og logisk med opstart på verdens stÞrste aktiemarked.
Klar anbefaling herfra.

2025幎2月15日

Pluto.markets からの回答

Tak for anmeldelsen, det sÊtter vi stor pris pÃ¥! Vi udvider hele tiden med nye features og aktiver, sÃ¥ forhÃ¥bentlig bliver begrÊnsningerne mindre og mindre! 🙏

Virkelig god investeringsplatform

Virkelig god investeringsplatform! Pluto er en overskuelig app som gÞr det nemt at investere. Hvis man skal starte med at investere vil jeg helt klart anbefale at bruge Pluto. Jeg elsker at man kan investere lige prÊcis det belÞb man Þnsker og dermed kun kÞbe en andel af de forskellige aktier.

2025幎2月14日

Pluto.markets からの回答

Tak for anmeldelsen, det sÊtter vi stor pris pÃ¥! 🙏

DCA i Danmark

Jeg elsker at man kan bruge dem til at dollar cost average ind i selskaber. Det kan vÊre virkelig svÊrt at time markedet, og derfor er det her en fantastisk lÞsning.

Pluto.markets からの回答

Godt at du har lagt mÊrke til den magiske kombination af fractional shares + ingen kurtage! :)

Joakim, founder.

Jeg har lÊnge tÊnkt pÃ¥ at investere i

Jeg har lÊnge tÊnkt pÃ¥ at investere i aktier, men har ikke haft tiden eller know-how til det (og har det stadig ikke 😊). Da jeg i dag sÃ¥ opslaget fra Pluto.markets om, at jeg som "uvidende" om aktiemarkedet kunne investere nemt og stort set uden omkostninger, foretog jeg mine fÞrste investeringer – fantastisk!

Super nem og overskuelig app – 5 stjerner herfra.

NB: Auto-invest-funktionen er helt perfekt for mig 🙌

Hej Stefan,

Tak for den fine anmeldelse - sig endelig til hvis du kommer på noget vi kan gÞre bedre!

NÊsten for let

Så bliver investering ikke meget lettere. Alle kan vÊre med her, og så med automatisk indberetning til Skat.
Det er den lÞsning vi har manglet i årevis i Danmark,

Pluto.markets からの回答

Mange tak for din feedback - det varmer! Jeg lover, at det kun bliver vildere herfra. :)

Mvh.
Joakim, CEO og co-founder.

Fantastisk handelsplatform

Pluto Markets fungerer virkelig godt som handelsplatform. Den er intuitiv og nem at bruge, og det gÞr det enkelt at investere, selv for nybegyndere. Jeg har ikke haft brug for support, da alt kÞrer problemfrit, men det virker som en professionel og pålidelig platform. Det er også en stor fordel, at der ikke er kurtage på handler. Kan klart anbefales!

2025幎1月18日

Pluto.markets からの回答

Vi takker mange gange for din positive anmeldelse - selvom vi ellers rigtig godt lide at interagere med vores brugere via supporten. 😄

Mvh.
Joakim, CEO og co-founder.

Investeringsplatformen for alle – nem, gebyrfri og fleksibel

Denne nye investeringsplatform er en gamechanger investorer. Den er utroligt nem at bruge, hvilket gÞr den ideel for alle, der vil i gang med investering uden tidligere erfaring. Platformens design er brugervenligt, nemt at gå til, så man hurtigt kan fÞle sig tryg ved at trÊffe beslutninger.

En stor fordel er, at man kan kÞbe en andel af en aktie, hvilket gÞr det muligt at investere, selv med et lille budget. Kombineret med fravÊret af gebyrer betyder det, at hver krone går direkte til dine investeringer. Denne platform er perfekt til dem, der vil tage små skridt mod finansiel vÊkst uden at blive tynget af omkostninger.

2024幎12月24日

Pluto.markets からの回答

Mange tak for de varme ord, Jesper. Vi ruller snart en masse nye features ud, som jeg håber at du vil synes om. :)

Joakim fra Pluto

Super fed app

Super fed app. Som ny på aktiemarkedet synes jeg at det har vÊret super nemt at komme igang, og det at man kan kÞbe delvise aktier gÞr at man kan sprede sin risiko super meget. Kan varmt anbefales.

2024幎11月26日

Hej Simon P.

Tak, det varmer!

Hvis du har mere feedback må du endelig sende det direkte eller ringe til mig på jb@pluto.markets.

Mvh.
Joakim, CEO & co-founder.

God start for ny investering app

God start for ny investering app. Håber de tilfÞjer muligheden for at investere i ETF'er på et tidspunkt.

2024幎11月7日

Hej Jonas.

Fedt at du kan lide det! ETF'erne kommer i 2025, men inden da lancerer vi rigtig mange andre spÊndende produkter som jeg glÊder mig til at vise dig!

Hvis du har mere feedback/spÞrgsmål må du endelig sende det direkte til mig på jb@pluto.markets.

Mvh.
Joakim, CEO & co-founder.