Pluto.markets レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super fin og brugervenlig investeringsplatform. Ville dog Þnske at man ikke blev tvunget til at kÞbe i fraktioner, så man havde mulighed for bare at kÞbe et bestemt antal aktier

5぀星のうち5の評䟡

FÞrst og fremmest er der jo billige. Fraktioneret aktier og collections er virkelig fedt og gÞr det meget let at komme i gang med at investere. Det er ogsÃ¥ en ret nem app at navigere rundt i. J... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

An already amazing platform and in continuous development with new features being released regularly. Support always ready when you need them. About time to be able to invest with zero or very small f... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Egentlig ville jeg give 5 stjerner. Lavt vekselgebyr og gratis kurtage pÃ¥ det meste. MEN. Selvom du har en valutakonto i en given valuta, skal du hver gang du handler et instrument i denne valuta, vÊl... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 金融機関

圓該䌁業による蚘述

Pluto.markets er en dansk reguleret investeringsplatform, der tilbyder kurtagefri handel med 4.500+ aktier og ETF’er til private og virksomheder. Derudover tilbyder Pluto markedets hÞjeste rente, krypto samt at man kan sammensÊtte sit eget ETF-alternativ med “Collections”. Pluto servicerer 15.000+ danskere og er dÊkket af indskydergarantien.

連絡先

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Ny tÊnkning

Hey
Til jer som kan li at se sine penge voksne også selvom i har lidt at arbejde med.
Så Pluto market et kanon sted. Har lÊnge ledt efter sådan et sted
Men ud i fremtiden håber jeg at Pluto market vil tilfÞje take profit og stop loss. Og trading bot som jeg gerne vil betale i mrd.
Selv om det et nyt opstart firma. SÃ¥ er jeg rigtig glad for dem

2026幎3月18日

Hey Lennart.

Mange tak for din anmeldese - selvom vi havde håbet på mere end tre stjerne. Send endelig mere feedback vores vej da vi hele tiden lancerer nye produkter og features!

Mvh.

5぀星のうち1の評䟡

Platform to unreliable and poor selection

The selection of ETFs on the platform is unfortunately very poor in compare to the competition. The prices are good but that cannot make up for the poor selection of ETFs and the lack of transparency. It is clear from the operations and interface that this is a start-up project and the execution is needed. It took me more than a week to transfer my money out of the platform and there were no communication or receipt for the transfer. I had to contact customer service myself to have them execute the transfer that I had already confirmed on the platform. This needs some serious tighten up internally.

2026幎2月9日

Hey H.A.I,

That sounds very odd given that our withdrawal time typically is no more than one day. Can you send me your name and wire amount - then I will look into this case immediately.

And you're right about the narrow ETF offering. We don't claim to offer the most ETFs - instead we are launching a product to disrupt it.

We aren't for everyone and it sounds like there are better platforms for you out there than Pluto. Hope to win you back eventually. :)

Regards,

God oplevelse

Jeg har oprettet en konto.Det var nemt og oprette og komme igang med og investere.Der er lav kurtage.Jeg kan anbefale Pluto markets.

2026幎1月15日

Pluto.markets からの回答

Godt at hÞre - vi takker for den gode anmeldelse!

5぀星のうち5の評䟡

Investeringsplatformen over dem alle (snart)

Pluto.markets er et skridt mod en mere intuitiv og brugervenlig måde at investerer på. Den her platform bliver i fremtiden den mest brugte. Den er stadig ny, der er få funktioner, dog opdaterer de hyppigt og der er altid noget i pipeline.

Herudover har de en support der er til at få fat i og er imÞdekommende.

2026幎1月7日

Pluto.markets からの回答

Mange tak for den gode anmeldelse. Vi gÞr en dyd ud af fantastisk kunde-support så det varmer at det er vÊrdsat!

Mvh.

5぀星のうち3の評䟡

Det kunne vÊre sÃ¥ godt

meeen!

Jeg elsker muligheden for at kÞbe aktier i fraktioner, og deres automatiske månedinvestering, så man nÊsten kan opbygge sin egen ETF. Der er en masse features som mangler i i denne del, men er jeg sikker på kommer. Tror det over tid bliver standard på det brede marked.

Der er dog alt alt for mange mangler af helt basale elementer på platformen, og så er man ret begrÊnset i sit udbud af produkter og markeder man kan handle på. Det er fantastisk med nogle som kommer ind med nye ideer og gÞr det anderledes, men basen af de helt normale og simple brugerelementer mangler.

Edit: Ja der er kommet lidt flere nordiske aktier, men meget store dele af Europa mangler, som Frankring, England, Spanien, Italien osv. Og så er der heller ikke danske investeringsforeninger, hvilket jeg godt kan se, nok heller ikke er indenfor deres fokusområde at få.
Oplevelsen med årsafslutninger illustrerer også meget godt, at der fortsat er store mangler på det basale. Man kan ikke trÊkke en kontorapport og der kommer ikke en årsopgÞrelse.

Basen mangler stadig i hÞj grad. Som eksempel kan man heller ikke sÞge på ticker eller ISIN nr i de fleste tilfÊlde.

Men bruger helt klart platformen, og har stor tiltro til at den bliver genial over tid. Kan også sagtens forstå de helst vil fokuserer på at implementerer de nye spÊndende elementer, og at der er udfordringer, når man gerne vil skabe forandringer.
Man kan i min optik bare ikke få en god score, fÞr der er styr på kernen. Tror dog helt klart på at Pluto bliver en +5 stjernet platform over tid.

16/5 2026: Har prÞvet den nye Beta udgave af deres collection funktion. Det er simpelthen bare sindssygt fedt!!!! SÃ¥ det giver helt klart en stjerne mere, sÃ¥ vi rammer 3 nu👍👌

2025幎11月1日

Hej Jacob,

Vi lancerer hele tiden nye markeder og produkter. Siden du lavede denne anmeldelse har vi eksempelvis lanceret 250 nye nordiske aktiver samt FairRente som giver markedsrenten.

Dermed har vi nu over 4400 aktiver på platformen som alle kan handles i fraktioner og uden kurtage - og mange flere er på vej!

Indtil andet er bevist

Indtil andet er bevist, er denne investeringsplatform lige hvad jeg manglede.
Jeg har brugt en del udenlandske, og de har også vÊre gode. Men jeg har manglet et Dansk alternativ. Jeg har ikke kÞbt det vilde endnu, da jeg snuser lidt rundt fÞrst. Men hvad jeg har oplevet indtil videre er, god respons. Der gik ikke mange minutter inden en fra Pluto kontaktede mig, da jeg har hemmelig adresse og måtte sende billeder af ID ind.
Appen er overskuelig og nem.
Jeg kan godt lide idéen om auto investering og den måde der med den funktion, bliver kÞbt andele af de aktier der er i ens portefÞlje. Det er en sjov feature, og minder lidt om Trading 212 og deres Pie system.
Det er et relativt nyt firma, så derfor skal de have 5 stjerner, men var det et mere etableret firme, ville min anmeldelse nok nÊrmere vÊre 4.
Grunden til dette, er det "relativt" lille udvalg af aktier og ETF. I skrivende stund er der omkring 4.000.
Det satser jeg på bliver bedre fremad.
KÞb af andele i Danske aktier er dog unikt og det sÊtter jeg stor pris på.

Alt i alt, en super app :-)

2025幎11月6日

Konge platform

Meget brugervenlig app, kurtagefrie handler, indbygget valutakonti og mulighed for fractional shares, så alle kan vÊre med. Oveni kÞbet også billigere valutaveksling end konkurrenterne.

En verden til forskel fra andre platforme i DK og traditionelle banker.

2025幎8月27日
5぀星のうち5の評䟡

Game changer på det danske marked

Game changer på det danske investeringsmarked :-) Ingen kurtage, fractional shares, brugervenlig app

2025幎4月29日

Pluto.markets からの回答

Tak for din postive anmeldelse, det siger jeg videre til det hårdarbejdende produkt-team som hver dag knokler. :)

Simpel og god app

Simpel app, nem at bruge og betjene.
Ser frem til at der kommer flere europÊiske aktier på platformen

2025幎4月9日

Pluto.markets からの回答

Dejligt at hÞre, at du er en glad kunde! :)

AktieplatformEN!

Det er virkelig nemt at komme igang, også for mindre belÞb. Det er fÞrste gang det jeg har brugt en platform hvor de giver mening at lave de mindre handler fordi der ikke er kommission på. Billigt, nemt, yndlings!

2025幎1月15日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス