POWER.dk - Frederiksberg レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Falkoner Alle 21, 2000 Frederiksberg, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Tusind tak Elias for en fantastisk service, nu er jeg endelig kommet hjem og fået sat det hele op på min telefon alt spiller. Jeg kom ind efter en iPhone 17 pro Max hvor vi så hurtigt fandt ud af det... もっと見る

企業情報

(3,438)

過去12か月のレビュー数: 33,119

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Virker mærkeligt at jeg skal fortælle…

Virker mærkeligt at jeg skal fortælle om min oplevelse. Inden jeg får besked om min vare er kommet .

Hej Claus,

Tak for din feedback. Jeg forstår godt, at det virker mærkeligt at blive bedt om at vurdere oplevelsen, før du har fået besked om, at varen er klar 😊

Det er vigtigt, at informationen omkring levering og afhentning hænger bedre sammen, og din oplevelse viser tydeligt, at kommunikationen ikke har været god nok 💬

Vi tager din feedback med videre internt, så vi kan se nærmere på både vores beskedflow og opfølgning omkring ordrestatus 🤗

Hvis din sag stadig ikke er afsluttet, må du meget gerne sende din oprindelige anmeldelse og dine kontaktoplysninger, så der kan blive set nærmere på forløbet.

5つ星のうち1の評価

Var i går i butikken i frb centret for…

Var i går i butikken i frb centret for at købe earbuds. Priserne passede dog overhovedet ikke - hver gang jeg kom til kassen (*3) med et par, var prisen 5-10 gange højere end prisskiltet sagde. Måske de havde rykket rundt, men de var under det rigtige mærke og det føltes mere som fusk end fejl. Ekspedienterne kiggede undrende på mig, når jeg så ikke ikke var interesseret. Gik uden at købe og var helt sikkert mit sidste besøg i power👎

Hej Christine,

Tak for din anmeldelse, Christine. Det er bestemt ikke en oplevelse, der skal møde dig i butikken, og jeg forstår godt, at det har virket både frustrerende og misvisende, når prisen ved kassen flere gange lå langt over skiltningen. 😕💬

Vi tager din feedback om prisvisning og oplevelsen i Frederiksberg meget alvorligt, og den er allerede sendt videre internt, så butikkens rutiner omkring skiltning og opfølgning kan blive gennemgået. 😊

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Ærlig feedback som din er vigtig, hvis vi skal gøre oplevelsen bedre fremover. 🤝

Jeg havde fornøjelsen af at få hjælp fra Hashir - FRB centret

Jeg havde fornøjelsen af at få hjælp fra Hashir - Frederiksberg centret. Jeg skulle købe en tablet for mit eget konsulentfirma. Han gav rigtig god rådgivning, var flink, imødekommende og meget service minded. Jeg var ikke en nem kunde - var hård med budget og vil også have en tablet der kunne en del. 😊 Tak Hashir for tålmodigheden og for at komme med en anbefaling der fungerede bedre end, hvad jeg selv havde forventet. Jeg endte med at købe en hel anden tablet en hvad jeg selv ville - fordi Hashir anbefalede noget bedre (stadig indenfor mit budget).

Tak!

Mvh
Saira

2026年7月13日

Hej Saira,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse fra Frederiksberg.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god og ærlig rådgivning, og at du endte med en tablet, der passede bedre til dine behov og stadig holdt sig inden for budgettet.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den tålmodige og imødekommende hjælp, du fik i butikken. Den slags oplevelser betyder meget.

5つ星のうち1の評価

Oplever at personalet direkte snyder og…

Oplever at personalet direkte snyder og taler nedladende. Først siger en medarbejder at man kan få prisgaranti efterfølgende kommer der en og siger at det ikke gælder alligevel. De kender ikke deres egen regler.

Hej Sophie,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke i orden at få modstridende oplysninger om prisgaranti og samtidig opleve en nedladende tone i butikken, og det forstår jeg godt er frustrerende. 😊💬

Din feedback om både kommunikationen omkring prisgaranti og oplevelsen i Frederiksbergcentret er taget videre internt, så butikken kan gennemgå deres rutiner og sikre en mere ensartet og ordentlig vejledning fremover. 🤗

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang. ✨

5つ星のうち2の評価

Jeg bestilte nogle høretelefoner de tog…

Jeg bestilte nogle høretelefoner de tog dem over en halvanden måned få dem leveret før alt det tog jeg til butikken så sagde at branchen af selve høretelefonerne de har svært ved at levere det jeg troede ik på det ærligt må jeg indrømme dårlig grund jeg tænker jeg er den eneste som har bestilt noget derfra og ha den over til butikken og imellem tiden skriv de til mig på nummer og vidste dem at den er kommet og ringet til dem at den er kommet når jeg går der hen siger de den ik er her og nu har jeg bestilt en ventilator har nu taget dem ca 2 uger for at få den leveret der stod de dem på lager begge produkter før jeg bestilte dem så hvorfor gjorde alt det forstår jeg slet og skrev til via chatboksen så sagde de nogen gange kan den godt sige ting forkert virkelig dårlig service følte jeg hvertfald og levering

2026年7月6日
5つ星のうち5の評価

Excellent service and great price and…

Excellent service and great price and very supportive. Thank you Hashir

Hi sanjoy mukherjee,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med både service, pris og hjælpen i Frederiksberg.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hej Lene,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med både betjening og service i Frederiksberg.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen.

Super service hos Elias.

Super service hos Elias.

Hej Maj,

Tusind tak for de flotte ord og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det er skønt at høre, at du fik super service i Frederiksberg, og vi sætter stor pris på din ros.

5つ星のうち5の評価

Hjælp til bestilling af vare hjem til…

Hjælp til bestilling af vare hjem til butik.

Hej Tina,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at du fik god hjælp til at bestille varen hjem til butikken, og at oplevelsen var så positiv.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Yderst tilfreds kunde

Jeg fik meget god service af Hashir og Daniel, til guidning af køb af ny computer. De tog sig tiden til at forklare forskellen på de forskellige computer og hvad de anbefalede af forsikring osv. Virkelig behagelig service, og tak for det:)

2026年7月11日

Hej Kira,

Det er dejligt at høre, at du fik en god og behagelig vejledning i forbindelse med køb af ny computer, og at du følte dig godt hjulpet hele vejen.

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os over, at besøget i Frederiksberg blev en så positiv oplevelse.

5つ星のうち5の評価

Super god oplevelse og top service af…

Super god oplevelse og top service af Mehmet ! Kommer 100% tilbage igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2026年7月11日

Hej Stefanie,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du havde en super god oplevelse og fik top service i Frederiksberg.

Vi sætter stor pris på, at du vil komme igen, og vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage.

Skuffende købsoplevelse.

Kan desværre ikke sige, at jeg var tilfreds med min oplevelse hos POWER. Jeg stod i kø i over 20 minutter sammen med tre andre kunder, hvor den ene valgte at gå, mens personalet havde travlt med at hjælpe andre kunder, som tilsyneladende bare kunne springe køen over. Derefter gik personalet hen til en anden kasse og betjente kunder, som lige var kommet. Det var rent ud sagt dårlig kundehåndtering.

Jeg fik til sidst købt det, jeg kom efter, men den vare, jeg fik udleveret, var ikke den samme som den, der var udstillet og markedsført på tilbud. Den udstillede model var en dyrere vare end den, der blev udleveret. Det er efter min opfattelse vildledende markedsføring. Jeg gjorde personalet opmærksom på fejlen, men de viste ingen interesse i at rette op på det. Det var en skuffende købsoplevelse.

Hej TreeHugger,

Tak for din anmeldelse, TreeHugger. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have, hverken når man står i kø i så lang tid eller når den udleverede vare ikke stemmer overens med det, der var udstillet og markedsført. 😊

Det er især alvorligt, når du gjorde opmærksom på forskellen i butikken uden at opleve interesse for at få det rettet. Den feedback er nu sendt videre til Frederiksberg, så både håndteringen i butikken og rutinerne omkring udstilling og udlevering kan blive gennemgået nærmere. 💬

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at beskrive forløbet så tydeligt. Den slags tilbagemeldinger er vigtige for at forbedre oplevelsen i butikken fremover. 🤗

God medarbejder

Jeg fik virkelig god service da jeg skulle hente et forudbestilt spil og Josef var bare virkelig rar og hjælpsom

Hej Birk,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en rigtig god oplevelse i Frederiksberg, og at du blev mødt med venlig og hjælpsom service ved afhentningen af dit forudbestilte spil. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Sagde ved levering/betaling at

Sagde ved levering/betaling at, jeg forlangte faktura sendt på min e-mail og ikke kun udleveret. Faktura er ikke sendt til mig. Det hart jeg klaget over, og Power har ikke reageret på klagen. Det er ringe kundeservice og i modstifd med aftalen om købet. Kort og godt pas på og så alting underskrevet forud for ordre fra Powers side. Du skal ikke regne med du kan stole på mundtlig aftale med Power.
Som privatperson er du POWERLESS når du handler med POWER som hart magt til at misbruge dig, og bløæse på aftalen med dig.

5つ星のうち5の評価

Ny medarbejder fik hurtigt fundet…

Ny medarbejder fik hurtigt fundet bedste løsning til mit telefonbehov til optimal pris, incl. tilbehør 😃 Glad, smilende og hurtig, og viste hvad han talte om👍 valgte selv at overføre fra gl. til ny. Det spiller bare!

2026年7月8日

Hej Charlotte,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik hurtig og kompetent hjælp til at finde den bedste løsning til dit telefonbehov, og at hele oplevelsen bare spillede.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

5つ星のうち2の評価

Ingen klar organisering af kundehjælp

Ingen klar organisering af kundehjælp. Mange køer og personale der går forvirret rundt og henviser til andet personale.

2026年7月8日

Hej Kirsten,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal have i Frederiksberg, og jeg forstår godt, at det er frustrerende med mange køer, uklar organisering og at blive sendt videre mellem forskellige medarbejdere. 😊

Din feedback om både ventetid og måden hjælpen blev håndteret på er taget videre til butikken, så de kan gennemgå deres servicerutiner og organiseringen i varehuset. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang. 🤗

Altiders

Gode tilbud og venlig betjening.

Hej I.,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse med gode tilbud og venlig betjening i Frederiksberg-butikken. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

5つ星のうち3の評価

ALT for lang leveringstid.

Bestilte et projektorlærred og blev lovet 2-5 dages leveringstid

Men der gik 16 dage.

2026年7月6日

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, når en levering, der var oplyst til 2-5 dage, ender med at tage 16 dage.

Vi sætter pris på, at du deler oplevelsen, og vi tager den slags feedback med videre, så vi kan blive skarpere på forventninger til leveringstid.

Abir gave me a good service

Abir gave me a good service

Hi Praise,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik en god oplevelse i Frederiksberg, og at servicen gjorde et positivt indtryk.

Great experience!

Great experience shopping at Power with Taha! He was really helpful, gave amazing advise and helped us make the right choice. Also very friendly and polite. Highly recommend

Hi Olga,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse i POWER Frederiksberg, og at du fik hjælpsom og venlig vejledning med på vejen.

Vi sætter stor pris på, at du vil anbefale butikken.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。